Nieuw

Moslimterrorist wil ongelovige neersteken en maakt dan kennis met zijn ‘geheime wapen’

Toen een moslim een weerloze niet-moslim een stukje zag wandelen, trok hij een mes, met de gedachte dat de ongewapende ongelovige een makkelijke prooi zou zijn. Toen de jihadist dicht genoeg bij was om de ongelovige dood te steken, maakte hij echter kennis met het geheime wapen van de man, dat er voor zou zorgen dat hij niet rein (halal) met allah kennis zou maken en het ‘paradijs’ zou betreden.

Als de enige democratie in het Midden-Oosten, is het geen wonder dat moslims naar Israël trekken om hun onderdrukkende sharia-regeringen in te ruilen voor de welvaart, vrijheid en gelijkheid van de Joodse staat. Maar natuurlijk zijn er ook andere islamitische Arabieren die de Westerse bondgenoot infiltreren met veel meer lugubere bedoelingen – het slachten van Joden, waar de koran racistisch naar verwijst als apen en varkens.

Breaking Israël News meldt dat Shabtai Kushelevski, een Israëlische Jood, een stukje aan het wandelen was op Mor Farm in de Mount Hebron regio toen hij plotseling brutaal aangevallen werd door de mohammedaanse jihadist Sayad Machmud Ali Kaysiya. Nadat Kaysiya zijn mes tevoorschijn gehaald had vluchtte Kushelevski snel naar zijn huis. Toen Kaysiya Kushelevski achtervolgde en diens huis binnenstormde maakte hij kennis met de eerste verdedigingslinie van de familie – een zeer beschermende hond met een ontieglijk rothumeur.

Zodra Ali Kaysiya het huis binnendrong, vloog Sofie, het vriendelijke huisdier maar ook waakhond, de moordlim naar zijn strot. Sofie was net op tijd om te voorkomen dat de koranderthaler haar baasje dood zou steken. Terwijl de Golden Retriever bezig was stukjes moslimvlees uit Ali te bijten, had Kushelevski tijd om zijn shotgun te pakken en de mohammedaan dood te schieten.

“Deze hond was niet speciaal getraind, maar haar natuurlijke instincten waren voldoende toen ze zag dat de Arabische terrorist Shabtai probeerde te steken”, vertelde Ben Yakov aan Breaking News Israël. “Deze paar extra seconden redden het leven van de hele familie. Dit is niet ongebruikelijk, maar er zijn genoeg andere aanvallen geweest die tragisch afliepen, omdat de families geen waakhond hadden.”

Dankzij de loyale verdediging van Sofie, werd niet alleen Kushelevski  vreselijke verwondingen of zelfs de dood bespaard, maar ook zijn vrouw en baby die in de aangrenzende kamer waren, aldus Arutz Sheva. Sofie is het gezicht geworden van ‘thuisdefensie’ in Israël, die bewoners aanspoort om zichzelf te bewapenen met zowel vuurwapens als verdedigingshonden.

De politie ontdekte twee messen op de haatlim, wat voldoende was om de hele familie af te slachten. Mesaanvallen door Arabische moslims komen helaas veel te vaak voor in Israël, al eindigen de meesten, anders dan deze, met verwondingen voor de slachtoffers. Helaas, is het koranische antisemitisme er de oorzaak van dat veel Joden voor hun leven moeten vrezen.

“Hij vertelde me dat hij zich zorgen maakte, omdat de Arabieren hem gadesloegen als hij aan het werk was en hij kon de haat zien in hun ogen”,  zei Yakov. “Hij begon hondentrainingslessen te volgen. Hij wilde de hond meenemen naar zijn werk.”

Dit is een zeer vernederende manier voor moslims om te sterven, omdat honden als onrein, zelfs demonisch, gezien worden in islam. Hoe dan ook, de dood van Kaysiya was niet zo lachwekkend als de ontmoeting van een moslim met een hond in het Verenigd Koninkrijk.

 

Mad World News berichtte dat Osama Ansi, 29, na een hogesnelheidsachtervolging door de politie in een buurt in Midlands, zijn Ford Fiesta crashte en te voet vluchtte. De politie realiseerde zich dat ze de vluchtlim te voet niet in zouden halen en liet hun Duitse herder officiershond los om de voortvluchtige op te sporen en aan te houden. Ongelukkigerwijs voor Ansi, deed het Duitse hondenbeest een klein beetje meer dan alleen dat.

“De verdachte wist niet dat hij gevolgd werd door een hondenwagen van de politie”, zei aanklager Mark Phillips opgewekt. “Hoe kan ik het zeggen? de aangeklaagde en de hond maakten wel heel intiem kennis, erg nauw verbonden voor een tijdje.”

Het Duitse hondenbeest was nogal opgewonden geworden van het achtervolgen en bijten van Ansi en maakte van de gelegenheid gebruik hem seksueel te misbruiken terwijl die hem tegen de grond gedrukt hield. Het kostte de politie veel moeite om het intieme koppel van elkaar te scheiden en de opgewonden politiehond van de rug van Ansi te krijgen.

Jammer genoeg haten moslims honden omdat hun proleet Mohammed beweerde dat het boodschappers van satan waren en honden de engelen zouden verhinderen de moslims te zegenen. Deze leerstellingen hebben er toe geleid dat moslims honden misbruiken, martelen en bij duizenden executeren, wat tot internationale verontwaardiging leidt.

Ook al is het vermakelijk om te zien hoe een moslim jihadist overmeesterd wordt door één van die dieren die ze het meest verachten. Het is nog meer tevreden stellend om te zien hoe de beste vriend van de mens zijn naam waarmaakt als hij geconfronteerd wordt met de dodelijkste religie op de wereld.

Bron:

http://madworldnews.com/muslim-cornered-unarmed-infidel/

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/225979

https://www.breakingisraelnews.com/84508/dog-saves-family-terrorist-dogs-needed-video/#chokt4LlUvx7cHUQ.97

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Moslimterrorist wil ongelovige neersteken en maakt dan kennis met zijn ‘geheime wapen’

 1. Duchesne // maart 6, 2017 om 20:34 //

  hoe zit het met katten?

  Like

 2. Feniks // maart 6, 2017 om 22:07 //

  Mooie beelden!

  Like

 3. skeeter // maart 7, 2017 om 04:56 //

  Honden hebben vaak het onraad instinct.
  Veel in Zuid Afrika gezien als er weer eens een hond uit zijn dak ging over een zwarte die te dicht in de buurt was.

  Like

 4. Dewevoga // maart 7, 2017 om 09:32 //

  De engelse vertaling van hond is dog. Als men dit woord van rechts naar links leest is het god. En daar hebben de moslims moeite mee.

  Liked by 1 persoon

 5. Kunnen we niet een duitse herder met een varken kruisen kijk daar heb je wat aan.
  Alleen hoe noemen we dit oh ik heb het een schweinehund

  Liked by 2 people

 6. Geweldig ! Leve onze honden ! Inderdaad een geducht wapen. Heb er zelf ook gehad. Nu teveel van huis. Hoop dat het in de nabije toekomst niet echt nodig zal zijn om terug zo n klepper in huis te halen. Ook goed tegen inbrekers. Heb daar helaas al kennis mee gemaakt.

  Like

 7. Ik heb er eentje aangeschaft hoor ik laat me steevast bij de moskee op de hoek schijten

  Like

 8. @hslot4 // maart 8, 2017 om 13:21 //
  Hahaha! Die lijkt echt wel. Lijkt me een prima combinatie. En onderschat varkens ook niet, Ze zijn uiterst intelligent en indien nodig gevaarlijk en ze deinzen nergens voor terug.

  Like

 9. Wat betreft de Israeliers, de meesten hebben in het IDF gediend en ja, vrouwen ook. Daarnaast leren ze zich daar goed verdedigen. Deze techniek (krav maga of contactgevecht) is uiterst effectief. Ik weet het want ik beoefen het zelf ook. Je leert wel punches incasseren en het is heerlijk.

  Like

 10. En wat meer is, je leert die punches ook uitdelen. Gratis.

  Like

 11. templars2017 // september 6, 2017 om 21:59 //

  Heb er zelf ook twee , mannelijke Duitse herders, volledig afgericht, geloof me ik voel me veilig met mijn jongens, binnen geraak je misschien , maar je overlevingskansen zijn nihil.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Geen groeiende moslimhaat in Europa, maar groeiende jodenhaat | From guestwriters

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s