Nieuw

“Stem je PVV? Dan dien je afgemaakt te worden!”

Het is weer verkiezingstijd en fossielen als Petertje Rat de Vries en Dolf Jansen worden weer eens uit de mottenballen gehaald om middels de staatsomroep te vuren op die politieke partijen die net iets anders zijn dan dat wat door de mainstream media als het gewenste pro islam, allochtonen en asieleisers eenheidsworsten agentschap gezien wordt. Wanneer je Partij Voor de Vrijheid stemt of überhaupt er nog maar over denkt om dit te gaan doen dan dien je tegen de muur geplaatst te worden om je te laten afschieten. Nederland anno 2017 is niet eens zo heel veel anders dan Nederland anno 1937.

Ik was van plan om hier niet over te beginnen en de algemene dreigementen bestemd voor de mensen die volgende week woensdag een willekeurige naam onder de lijst van de Partij Voor de Vrijheid rood kleuren aan mij en Fenixx te laten voorbij gaan. Waarom aandacht schenken aan deze haters?

De motivering om hier toch een stukje over te schrijven heeft drie redenen die ik eerst eens met U wil delen om daarna nog eens even wat verder te kijken. Ten eerste, of eigenlijk de uiteindelijke spreekwoordelijke druppel die mij ertoe aanzette om dit stukje te schrijven is een column geschreven door Theo Krabbe geplaatst in Tubantia die onderstaande achterlijke vergelijking maakt waarbij hij waarschijnlijk de islam en PVV met elkaar verward.

Moslims in Nederland voelen zich door dat alles steeds minder thuis en steeds meer ongewenst in onze samenleving. Die toestand is te vergelijken met de situatie van de joden in de jaren 30 van de vorige eeuw ten tijde van het nazisme in Duitsland. De nazi-heersers deden er destijds alles aan om de joden te isoleren ten opzichte van de rest van de bevolking en ze ‘burenloos’ te maken, zoals de filosoof Zygmunt Bauman het ooit zo treffend omschreef. De letterlijke burenloosheid van de joden van toen komt sterk overeen met de figuurlijke burenloosheid van de moslims van nu.

Deze vuilspuiterij gaat er overigens over dat dominees openlijk achter de PVV gaan staan en dat is volgens hem levensgevaarlijk. Krabbe probeert de mensen in het oosten van ons land te besmetten met de PVV haat middels deze column.

Dominees die begrip opbrengen voor de PVV, zullen zich terdege moeten realiseren dat het politieke programma inzake moslims en vreemdelingen van deze rechtse populistische partij absoluut niet strookt met waar het in het christendom en in de bijbel om gaat. Barmhartigheid, naastenliefde, mededogen met de armen, de kwetsbaren, de vreemdelingen en de zwakkeren, ook als ze een ander geloof of een andere opvatting huldigen, het verdraagt zich niet met de islamofobie en de vreemdelingenhaat van de Partij voor de Vrijheid.

Martien Pennings schreef hier reeds eerder een heel goed stuk over waarnaar ik eerder reeds een link plaatste hier op Fenixx en waarom zou ik een en ander gaan weerleggen terwijl hij dit veel beter weet te verwoorden dan ik ooit zou kunnen?

1

Nee, perverse professor Jan Jaap de Ruiter: de moslims zijn NIET DE NIEUWE JODEN maar DE OUDSTE JODEN-VERVÓLGERS

De aanzet naar dit stukje van mijn hand werd gisterenavond gegeven middels een privé bericht op Facebook als reactie op onze eigen Fenixx pagina die tegenwoordig steeds vaker en door meer mensen bezocht wordt. Steeds meer mensen die hier over het algemeen helaas geen reacties plaatsen maar dit op Facebook wel doen. Nu is het overigens ook op Facebook zo dat ik weinig of niet reageer onder de door mij geplaatste artikelen of op reacties. Doe dat hier op Fenixx ook niet en ben wel eens jaloers op Rommel en Fubar die steeds met de nodige dosis aan humor de discussie met U de lezer aangaan. Nog jaloerser ben ik in deze op Tijl die voornamelijk onder zijn artikelen het voor elkaar krijgt om de discussie levendig te houden en daadwerkelijk met iedereen in gesprek gaat. En ik, ik ben gewoon een eikel die zijn verhaal hier neergooit en het de lezer verder maar laat uitzoeken, soms een like soms een korte reactie maar over het algemeen radiostilte van Bolo. De enkele keer dat ik wel reageer is het op een kleine bedreiging en dat is dan weer de reden dat ik dit stukje toch maar ben gaan schrijven. Mij uitschelden maakt me geen moer uit maar de volledige achterban van de PVV bedreigen dat vind ik dan wel weer van een andere order.

Marcel JA Helebrand stuurde mij onderstaande afbeelding toe met de opmerking ‘Misschien wat voor jullie‘. Nee, was mijn reactie ‘geen aandacht aan besteden’. Had deze van de week al eerder gezien en om de een of andere reden verbaasde het mij niet eens meer.

1

Even lezen en dan gelijk terugkoppelen naar de column waar ik mee begon. Wellicht kunnen onderstaande plaatjes je helpen om te zien wat ik nu bedoel.

1 1

Zijn het nu de ‘nieuwe Joden’ of het ‘nieuwe nazisme’? Of kan ik het ‘nieuwe’ wel weglaten en is de islam of zijn veel moslims ook na de tweede wereldoorlog ‘gewoon’nazisme gebleven en zijn de linkse socialisten ‘gewoon’ een verkapte vorm van het ‘national sozialismus’ gebleven?

1

Hoe groot zou de brand bij de ‘sociale’ door de overheid geprogrammeerde media zijn wanneer ik hier een oproep plaats om alle sympathisanten van moslims op een lijst te zetten en deze te intimideren? Om hun kinderen bang te maken en hun ruiten in te gooien? Het land zou te klein zijn en terecht. Ik zou niet met me eigen kunnen leven wanneer ik zou oproepen om kinderen met ouders die een andere mening dan mij hebben aan te pakken. Licht mishandelen mag ook. Wat is licht mishandelen? slechte één been breken in plaats van twee? Ziek zooitje randdebielen en dat is nou juist de reden dat ik hier geen aandacht aan wou schenken aangezien het mij woedend maakt. De rook slaat uit mijn toetsenbord en de stoom komt uit me oren wanneer ik dit soort berichten lees geplaatst door lafbekken zonder enige vorm van eergevoel in hun donder.

Gestoord en dit is mijn Nederland, mijn vaderland waarvoor Buma wil hebben dat onze kinderen weer staande het Wilhelmus gaan zingen, ons Nederland…… Op sterven na dood met als enigste kans op redding een rechts regering met de Partij Voor Mijn en Uw vrijheid als grote motor om het op gang te trekken en in beweging te houden.

En de staatsomroep doet haar best om zand in deze motor te gooien en dit is soms nog wel eens leuk om te zien ook. Zo hebben we met enige regelmaat Fleur Agema die met feiten en eerlijkheid het linkSSe klootjesvolk de mond snoert.

Fleur Agema maakt gehakt van Pauw, Jinek en nog wat andere linkse ratten
Fleur Agema over de hoax dat de vvd nu ineens wel iets wil gaan doen voor onze ouderen

Zo maar even een kleine greep van meer recentere optredens van haar maar pas echt leuk wordt het wanneer het helemaal mis loopt bij het parade paardje van islamitisch Nederland het programma ‘Nieuwe Maan’. Dit is een van de weinige programma’s die ik met regelmaat terugkijk daar het pro moslim gehalte openlijk dusdanig hoog in het vaandel staat dat zelfs Alexander Pechtold hier wel doorheen moet kunnen kijken.

Ik zag Emile Roemer er al eens langskomen en uiteraard ook het schandknaapje van Erdogan die compleet afging voor zijn eigen achterban en dat leverde leuke beelden op.

Emile Roemer Over de Intergratieplannen van de SP
Tunahan Kuzu in conflict bij de nieuwe maan

Gevaarlijker gaat het worden wanneer je een aantal Marokkanen en andere moslims uitnodigt om deze op te laten hitsen door Petertje Rat de Vries. Normaal gesproken heeft Ratje de Vries hier geen moeite mee en waarschijnlijk was hij naar de studio gekomen met het idee in zijn achterwerk dat hij een zooitje kwade moslims nog bozer moest maken. Dit viel tegen en Ratje de Vries ging volledig op en uit zijn plaat. Zelfs zijn favoriete vraag die hij met zo veel minachting en haat kan brengen ging volledig de mist in bij de moslim omroep. “Wat vind je van Geert Wilders?” en het antwoord, nee kijk zelf maar en let dan vooral op die blik in zijn rattenkop, onbetaalbaar.

Soms heb je van die dagen dat je beter in je rattenhol kunt blijven Petertje.

Maar gevaarlijk is het natuurlijk wel dat idioten als Ratje de Vries en Dolf Jansen en met hen vele andere min of meer bekende Nederlanders pogingen blijven ondernemen om iedereen op te zetten tegen Geert Wilders, tegen de PVV en tegen de mensen die PVV willen stemmen. Resultaat is uiteraard de oproep tot geweld zoals ik hier net plaatste en voor mij is dan de vraag wie er verantwoordelijk is voor eventueel geweld tegen normale Nederlanders die op willen komen voor hun land, normen en waarden en om die reden achter de PVV gaan staan. Of andersom gesteld wanneer ik iemand doodsla omdat deze met zijn poten aan mijn naasten heeft gezeten na aanleiding van deze oproep gaan deze idioten dan ook voor mij op de bres springen? Of ben ik dan de lul aangezien ik dit middels een kopje thee had moeten oplossen?

naamloos

Wie moet er ons land gaan leiden na de komende verkiezingen? Wie anders dan Geert Wilders denk daar eens een moment over na. Meer VVD? Meer pvda? De moderne Anton Mussert namens NSB’66? Of is Sybrand Buma U minst slechte kandidaat? Roemer is een prima politieker echter de SP heeft elke kans om serieus te worden genomen jaren geleden verspeeld toen ze met hamas aan het meebrullen waren tijdens een antisemitische optocht. Jesse Klaver dan? De surrogaat moslim die zich zelfs schaamt voor zijn eigen naam in het torentje? Ik las van de week een leuk interview met hem bij Vrijspreker dat ik even voor U opgezocht heb. Ik moet er wel bij zeggen dat het hier om een verzonnen verhaal gaat, een parodie die stiekem best het een en ander aan raakvlakken met de werkelijkheid in zich meedraagt.

Hij is de laatste dagen veel in het nieuws. Van grote nieuwe hoop op links, de Justin Trudeau van de lage landen tot ongeloofwaardige leugenaar. Jesse Klaver. De Vrijspreker had een exclusief interview met de man die Groen Links omhoog stuwde in de peilingen. Een méér dan verrassende coming-out!

Het grote Jesse Klaver-interview door Kim Winkelaar,

“Ik ben gewoon een wat narcistische aandachtsverslaafde”

In een hoekje van het restaurant waar we hebben afgesproken zit hij, bijna onopvallend. Jesse Klaver, lijsttrekker voor Groen Links. Hij belde me, wilde graag een interview geven, zijn verhaal doen. Het échte verhaal, zo verzekerde hij me door de telefoon.

Klaver zit overduidelijk te genieten van zijn T-bone steak en ziet de verbazing op mijn gezicht. “Je had zeker verwacht dat ik aan quinoa-salade zou zitten? Haha, de vooroordelen over Groen links zijn nogal hardnekkig. Weet je wat het is, koeien stoten methaan uit, dat is slecht voor het klimaat, en dus kun je ze maar beter opeten.” Hij lacht er zijn bekende guitige lach bij.

Het is de opmaat naar een zeer bijzonder gesprek.

De afgelopen dagen waren zwaar voor Jesse. De Telegraaf opende het vuur door te twijfelen aan de oprechtheid van het CV van de Groenlinks-leider en zijn grotendeels verzonnen levensverhaal. Er was kritiek op het schaamteloos kopiëren van de toespraken van Obama, het leek alsof Klaver van alle kanten onder vuur kwam te liggen. Alleen zijn grote schare vooral vrouwelijke fans stond onvoorwaardelijk achter hem.

“Het heeft me weer aan het denken gezet. Natuurlijk heb ik mijn CV wat opgeleukt, verhalen wat mooier gemaakt dan de werkelijkheid. Wie doet dat nou niet als hij de kans krijgt op zijn droombaan? Hoewel, eigenlijk wilde ik vroeger popster worden, of acteur. Beroepen waar je altijd in de belangstelling staat in ieder geval. Waar je geadoreerd wordt. Wat dat betreft ben ik gewoon een ietwat narcistische aandachtsverslaafde. Zoals al mijn collega’s op het Binnenhof trouwens, ik ben daarin geen uitzondering. Elke politicus is wat dat betreft exact hetzelfde, allemaal willen ze zo veel mogelijk op televisie, zo veel mogelijk aandacht.”

Vrijspreker

Stem je PVV? Dan dien je afgemaakt te worden! dit gaf ik reeds in de kop van dit artikeltje weer. Is dat onze vrijheid waar zoveel mensen voor zijn gestorven? We zijn geen baas meer in eigen land ‘Turkse minister: Wij doen wat we willen in Nederland‘ en in de vele islamitische haat oproep huizen spreken nog steeds met regelmaat nep heiligen die moslims vertellen dat wij Nederlanders uitgeroeid dienen te worden, onze vrouwen als seksslaaf misbruikt moeten worden en onze kinderen geen recht op leven hebben. Tevens geven de volgers van de achterlijke inteelt ideologie islam ook nog even een stemadvies aan mensen die uit ‘geloofsovertuiging’ niet eens mogen stemmen aangezien het kinderen verkrachtingsgilde niet geloofd in democratie.

1

Wie is er hier nou gek?

Ik kan het gewoon niet geloven dat er mensen zijn die dit nog steeds pikken en dit soort onmensen blijven verdedigen. Hoeveel meisjes moeten er nog worden verkracht alvorens de gruwelijke islamitische waarheid eindelijk eens door gaat dringen bij dezelfde mensen die nu oproepen om bij mij de ramen in te gooien? Wanneer worden de mensen die het normaal vinden om mij als trouwe stemmer op Fleur Agema ‘een beetje’ te mishandelen of mijn kinderen te intimideren eens wakker uit hun droom die hen een perfect geslaagd multicultureel Nederland voorschotelt en gaan ze de waarheid eens zien? Zijn deze mensen überhaupt nog wel te redden of zijn ze al te ver heen?

1

We mogen bijna gaan kiezen voor een ander Nederland een Nederland waar Nederland en de Nederlanders weer eigen baas zijn. Het gaat een harde strijd worden, maar wij gaan winnen en ontketenen een ware politieke revolutie. Ik ga in elk geval vast pek en veren inkopen aangezien deze straks schaars gaan worden wanneer we al die luizige landverraders in optocht door de straten laten wandelen om hun excuses aan ons te laten aanbieden en om aan ons hun ongelijk te erkennen.

‘Wir haben es nicht gewußt’ gaat ze in elk geval nu niet weer redden aangezien je middels het internet nu prima de mogelijkheid hebt om de waarheid achter de staatsomroep propagandashow te ontdekken.

1

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

20 Comments on “Stem je PVV? Dan dien je afgemaakt te worden!”

 1. Mischien moeten al die kloothommels eerst maar eens de definitie van het woord democratie tot zich door laten dringen .
  Democratie is per definitie een dictatuur waarbij een minderheid over de meerderheid kan regeren.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Democratie

  Like

 2. Het is voorspeld: De fascisten van de toekomst, zijn de anti-fascisten.

  Like

 3. Duchesne // maart 5, 2017 om 13:54 //

  Te wapen !

  Ik heb dit al eerder meegemaakt toen ik verkozen was voor de CD. Geen bescherming van wet of politie, er werd zelfs door andere politici en door de pers aangespoord om geweld te gebruiken tegen verkozen leden van de Centrum Democraten. Dat was 1994, waar al werd aangetoond dat democratie en wederzijds respect enkel helden als het de politiekcorrecten uitkomt.

  Vandaag staan we aan de vooravond van een herhaling van politiek geweld en onverdraagzaamheid omdat iemand een andere mening heeft. En weer word er opgeroepen tot geweld, tot vervolging. Er is nooit iemand veroordeeld voor geweld tegen de CD, er is destijds zelfs geen onderzoek gedaan, enkel onderzoek gericht tegen de CD. Zelfs staatsveiligheid was betrokken, als werkgever van de leiders van de Antifa beweging en als aansturende kracht om de CD als democratisch verkozen partij te breken. ze zijn royaal beloond voor hun volksverraad, ene Paul Kaaier van Antifa (ff google) kreeg ruim 1.6 miljoen mee voor volksverraad en het schenden van de grondwet in opdracht. Weet als burger dus dat democrtie en wet en recht de zweep zijn om u in het gareel te houden, en niet de basis van onze democratie.
  En ook nu weer zal de overheid toekijken als er geweld tegen PVV leden en intimidatie tegen PVV stemmers komt, en vervolgens de andere kant opkijken.

  Ik vind dat wij als burgers die PVV stemmen het recht als mens hebben ons tegen deze aankomende dreiging te wapenen omdat de overheid faalt. Als een mens niet het recht heeft zichzelf tegen een duidelijke dreiging te verdedigen dan is die mens geen mens meer maar een voorwerp. Zijn wij nog mensen onder een regering die ons verbied om te leven?

  Iedereen die nu PVV gaat stemmen moet goed beseffen dat er straks een aantal mensen enorm in gevaar zijn, en UW FYSIEKE steun als er zich geweldsdelicten bij PVV verkozenen afspelen is bittere noodzaak.
  Als er enkel steun is op papier door een rood kruisje te zetten of een rondje te kleuren stelt macht niets voor. Enkel als een partij ook zijn leden fysiek achter zich heeft staan kan er democratisch worden geregeerd. Is die steun er niet zal uw stem net als bij een referendum worden gebruikt als wc papier. Het zal worden doorgetrokken en verdwijnen in het grote riool dat politiek heet.

  Duchesne, politiek vluchteling in eigen land en reeds vervolgd en door de rechtbank en tot vuurwapen gevaarlijke crimineel bevorderd omdat een overheid weigerde deze burger te beschermen en deze burger toen zelf maar voor bescherming ging zorgen. En toen kwam de jalouzie om de hoek kijken, het ego van arrogante almachtigheid.
  Je bent een crimineel in de ogen van de overheid als je iets menselijks doet om jezelf en je gezin te beschermen.

  p.s. voor de classificatie vuurwapengevaarlijk hoef je niet veel te doen in Nederland, een volle patroon in bezit hebben al is deze 100 jaar oud of een katapult is al bijna genoeg om als zware crimineel te worden aangemerkt maar je bewegingsvrijheid op deze wereld word door die stempel enorm door gehinderd, de toegang tot sommige landen word je geweigerd en emigratie naar een fatsoenlijk land word vrijwel onmogelijk, ofjemoet zakken vol geld hebben, en een bonnetje van de overheid, dat het gelegaliseerd crimineel geld is.
  Ook is politiek actief zijn vrijwel onmogelijk door het stempel vuurwapengevaarlijk, partijen worden erdoor gecriminaliseerd als ze oppositeivoeren, maar heb je aanslagen gepleegd, mensen bedreigd en met geweld overweldigd en ben je lid van een politiek correcte partij dan kun je zelfs een kamerzetel bezetten, of hoogleraar worden. Hoe mooi was mijn land.
  Zelfs een verzekering voor een auto kan door het stempel vuurwapengevaarlijk tegenwoordig worden geweigerd.

  Als u ooit leest dat iemand “vuurwapengevaarlijk” is, hou er dan rekening mee dat dit alles omvat van een moord tot het bezit van een katapult of bb geweer met gele balletjes. Dat je nooit iemand iets hoeft te hebben misdaan om te worden benaderd met getrokken pistool door iemand in een uniform die totaal niets over jou weet behalve dan dat ene stempeltje, vuurwapengevaarlijk.
  Of het een burger betreft wiens rechten zwaar geschonden zijn en die helaas geen kant op kan boeit niemand, maar hoe kan het anders in een land waar de overheid zelfs kliklijnen heeft en ministers met criminelen op vakantie gaan.

  Wat is dit eigenlijk een laf kutland, ik ben er met de regelmaat van de klok ziek van.

  Duchesne, wants gun, unfortunately at present completely broke.

  Liked by 2 people

 4. Wat zou het toch mooi zijn dat iedereen die op roept tot geweld tegen mensen die anders stemmen dan zij wensen neer gaan door het geweld van de personen die zij verdedigen.
  Wat een kul weer, respecteer elkaars menig nu eens. Het grootste geweld is nog altijd vanuit de radicaal linkse hoek gekomen. Zij zijn nog steeds de meest verantwoordelijken voor politieke en culturele moorden.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2017 om 16:56 //

  Wat een ongewoon lang artikel voor jou Bolo, dat ben ik niet van je gewend, maar het moet gezegd, je stijgt boven jezelf uit! Mooi artikel en de verontwaardiging en deels de wanhoop spatten ervan af. Ik ga je dan ook niet tegenspreken, ik ben het gewoon roerend met je eens, ik ga ook niks nuanceren, de kille koude werkelijkheid is gewoon niet anders.

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // maart 5, 2017 om 17:48 //

  Like

 7. Esperanza // maart 5, 2017 om 17:53 //

  De zittende politicus

  Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
  Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
  Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
  Nadat de gek de nar had omgebracht,
  Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
  En maakte hij onbespied een pirouette.
  Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
  Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
  En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
  Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
  Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
  Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
  Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
  En ziet nog steeds het echte monster niet.

  Gerrit Komrij,10 mei 2002, na de moord op Pim Fortuyn.

  Liked by 2 people

 8. Ik kon niet slapen Tijl

  Like

 9. delamontagne // maart 6, 2017 om 00:27 //

  Ik ben `het boek van Joost Niemöller aan ,t lezen.
  Wist niet dat ,t zó erg was in NL.
  We hebben overigens al als NL-se “Uitpandigen” 10 dagen geleden al gestemd.
  Op wie………..? UITERAARD DE HEER WILDERS

  Die Rat de Vries en Dolfie Jansen wonen toch ook in A,dam ?
  Misschien worden ze ooit eens bij een wandelingetje door het Oosterpark DEFINITIEF op andere gedachten gebracht…………

  Like

 10. JackvanderVeen // maart 6, 2017 om 05:00 //

  Leven er geen blanke jongeren meer in ons Nederland?

  Like

 11. De moslims vergelijken zichzelf nu met de Joden van voor de oorlog, dat is de grootst mogelijke kolder. Maar dat krijg je als je de Holocaust blijft ontkennen. Je kunt en mag die vergelijking nooit of te nimmer trekken, de Joden waren en zijn hardwerkende mensen die zich overal en aan alle omstandigheden aanpassen, hebben zich waar dan ook op de wereld aangepast en zijn overal goed geïntegreerd en respecteren de regels en wetten van het land waarin zij wonen, zij pleegden geen aanslagen, terroriseerden geen hele volkswijken, liepen niet te intimideren, en scholden de vrouwen niet uit voor hoer, mensen konden ’s avonds veilig over straat lopen, nu ben je zelfs overdag niet meer veilig op straat. Moslims daar in tegen, zijn en doen precies het tegenover gestelde, houden het liefst hun hand op, weigeren zich aan te passen en te integreren, vegen hun kont af met onze regels en wetten en stellen geen vragen maar eisen. En ja, ik ben er ook heilig van overtuigd, dat er een kristalnacht aan zit te komen, maar het verschil nu is, is dat de moslims dit aan zichzelf te danken hebben, ook de ” gematigde ” moslims weigeren afstand te nemen van de aanslagen die gepleegd zijn en dat hun straattuig de boel lopen te verzieken, laat staan dat zij het veroordelen, ik zie nog de beelden van juichende moslims in de straten bij de moord op Pim Fortyun en Theo van Gogh, die beelden heb ik opgeslagen en vergeet ik nooit meer. Dus ja, ik vrees dat we zonder geweld niet hoeven te hopen op verandering en verbetering. Maar hoop dat het zover niet zal komen, ik ben PVV-stemmer vanaf het eerste uur en hoop dat zij de grootste partij zullen worden en dat we nu een rechts kabinet krijgen, zodat er alvast een begin gemaakt kan worden om ons mooie landje weer leefbaar te maken.

  Like

 12. Duchesne // maart 6, 2017 om 13:17 //

  Reken er maar op dat er na de verkiezingen reprecussies volgen, als Wilders wint zal het vooral op de straten onrustig zijn en kun je overal demonstraties verwachten, er zal bij de PVvers thuis geweld zijn om ze te laten opgeven, als Wilders verliest of niet in de regering komt zal er vanuit de overheid met alle middelen worden gewerkt om iedere opposite in de aankomende 4 jaar monddood te maken. dat zal gaan met wetten, met aanhoudingen en met stil geweld om vele andere vlakken.

  Ik denk dat dit de laatste verkiezing is die nog iets kan veranderen, hierna is het over en over 4 jaar zullen er enkel nog verkiezingen en stemhokjes zijn als middel om iedereen het zwijgen op te leggen. Je hebt gestemd, jammer, er is een coalitie met meer stemmen en nu bek houden. en zo werkt de democratie van Nederland.

  Het interreseerd geen enkele politicus dat een deel van het volk, namelijk de oppositie aan de zij-lijn staat.
  Hoe meer burgers die murw zijn en politiek de rug toe keren hoe liever, maakt hun kans om op het pluche te zitten vele malen groter. kortom, uitsluiting is het middel bij uitstek als je verder niets van een inteligente toekomstvisie te bieden hebt. Of gewoon totaal enige visie ontbreekt.

  Like

 13. Je ziet het al in de VS. De verliezers, de NEP-democraten, proberen met oproer de boel weer naar hun hand te zetten. Dat gaan ze hier ook doen als de PVV toch 40 zetels blijkt te krijgen.
  Alleen: Wie tellen onze stemmen?

  Like

 14. Alleen: Wie tellen onze stemmen?

  Precies !
  Dat vraag ik mij ook af, gaat dat onder toezicht en van wie ?
  Die lekkende beveiliger van Geert Wilders vind ik ook wel al te toevallig getimed.
  Blok en Rutten zeiden dat er geen gevaar was en Wilders gerust de straat op kon om campagne te voeren, terwijl Geert dat zelf afdeed als leugen. Amper een week later word Geert beveiligd door de Marechaussee.
  Ik ben niet bepaald een complotdenker, maar naar m.i. stinkt het hier behoorlijk.
  Naar mijn idee zijn door ene George Soros en kompanen de kaarten voor de verkiezingen in Europa allang geschud en de poppetjes op het bord in positie gebracht.

  Like

 15. Ik ben het volledig eens met alles wat hierboven staat. Ik hoop alleen dat Geert Wilders de zon op mag zien komen op de ochtend van 16 Maart 2017 en vele dagen daarna maar ergens zegt mijn gevoel dat dat niet geheel vanzelfsprekend is. Er is al 2 x iemand uit de weg geruimd die iets teveel buiten de lijntjes van de huidige Nederlandse politiek wilde lopen. En mijnheer an der Graaf krijgt wel erg makkelijk telkens zijn zin, waarschijnlijk om hem stil te houden Wat weet hij wat wij niet weten en vooral niet mogen weten ???
  Ik woon al 20 jaar in het buitenland maar ben nog steeds Exerlands staatsburger. Ik heb mij prima aangepast in mijn gastland zoal het hoort.
  Dit jaar ga ik voor het eerst in die 20 jaar gebruik maken van het recht om te stemmen. Dit omdat ik mijn steentje wil bijdragen, hoe kleindan ook, om mijn mooie vaderland te redden van de toenemende moslim indoctrinatie. Ik hoop hiermee bij te dragen dat Nederland gered wordt en een signaal aan de rest van de wereld afgeect dat het zo niet langer kan.
  Ik stem PVV en wens Geert Wilders en al zijn partijgenoten heel veel succes en overleving toe

  Liked by 2 people

 16. Wat een zielig rotlandje is Nederland geworden.
  Je ziet het overal,waar de rooien de overhand krijgen,gaat het bergafwaarts.
  En heel Europa gaat op deze manier naar de ratsmede,zum kotzen.

  Like

 17. Moslims met joden vergelijken? Wat een waanzin! Lees eens wat in de koran over joden geschreven staat… De nederlandse jood die nog op het moslim-PvdA stemt, die pleegt daarmee indirect zelfmoord! Islam is niet iets als pastafarianisme of xzemenisme, islam is ECHT!!! Islam is ECHT van plan om de boel hier over te nemen, onze vrouwen als vee en onze mannen als slaven te behandelen! Lees die koran, die waanzin, en ga de straat op tegen deze bedreiging. Stem Geert en trap de moslim ons land uit. Doe het voor jezelf, voor je kinderen en kleinkinderen. Stem Geert en vecht voor je vrijheid. Nu het nog kan.

  Like

 18. Wim Rood // maart 8, 2017 om 11:25 //

  Dit is de erfenis van Hans Janmaat. Die gewoon gelijk had, maar qua charisma en repliek wat achterbleef. Die dus, zwaar onterecht, door de linkse rechtlullers als ‘fascist’ kon worden weggezet. We moeten ons terdege realiseren dat het niet de schaduw van dhr. Janmaat, maar de zware schaduw van de linkse landverraders is die boven ons hangt…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ‘Dat wij hoofddoeken moeten dragen is de schuld van de Joden’ – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: