Nieuw

Oprotpremie: Australië schenkt asielzoekers 25.000 dollar als ze terug naar huis oppleuren

25.000 Australische dollars (18.000 euro) schoon in je handje als je vrijwillig opzout naar het islamitische gat waar je vandaan komt, of met dwang gedeporteerd worden. Dat zijn de enige twee opties waaruit illegale woestijnimmigranten die in Australië proberen asiel aan te vragen kunnen kiezen.

Terwijl Donald Trump als nieuwe president van de Verenigde Staten op alle fronten wordt gedwarsboomd met zijn plannen om illegale immigranten uit de states te krijgen, probeert de Australische regering steeds weer nieuwe creatieve ideeën uit om zich te ontdoen van deze ongewenste grenssluipers. Eén van de methoden die momenteel wordt getest is gewoonweg op een ouderwetse manier proberen om de mislukkelingen met een bribe om te kopen terug te keren naar de plek van herkomst in woestijnland om je verder niet lastig te vallen.

Het eerste resultaat is binnen met 29 mannelijke asielzoekers die de afgelopen vier jaar op een eiland zich doodverveelden en nu in het lokaas bijten. Het handelt zich om zogenaamde bootvluchtelingen die over het water met een drijfding probeerden illegaal Australië binnen te komen, maar werden ingehaald door de kustwacht en netjes werden afgevoerd naar de asielkampen op Papoea-Nieuw-Guinea en Manus Island.

– Steeds meer asielzoekers komen erachter dat het beter is om door te gaan met het leven dan vasthouden aan een valse hoop, zegt een anonieme Australische overheidsbron tegen Reuters, en voegt eraan toe:

– We hebben sinds het eerste kamp in het najaar van 2012 werd geopend nooit zoveel mensen gezien die naar huis gaan.

Een groep van negen mannen uit Nepal vertrok op vrijdag richting thuisland. Net zoals in Europa is de immigratiestroom in Australië voornamelijk gedreven door sociale bijdragen. Immigranten uit de derde wereld landen willen de geïndustrialiseerde welvaartsstaten bereiken om een hogere levensstandaard te krijgen.

Dit concept om van ongewenste vreemdelingen uit de derde wereld af te komen wordt nu ook in Duitsland geprobeerd, schrijft de Independent. Immigranten uit landen als Syrië, Afghanistan, Eritrea, Irak en Nigeria krijgen  € 1200 aangeboden als ze hun koffers pakken en naar huis terugkeren. Met het repatriëringsprogramma, genaamd “StarthilfePlus”, hoopt de Duitse overheid zich te ontdoen van tienduizenden Arabieren en Afrikanen.

– Ik doe een beroep op het begrip van de reden voor dit: Voor al diegenen die geen vooruitzicht hebben om toestemming te krijgen om in Duitsland te verblijven, is een vrijwillige terugkeer beter dan met dwang te worden uitgezet, aldus de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière.

Immigranten uit Rusland, Oekraïne en Turkije worden niet meegerekend in dit repatriëringsprogramma.

In Duitsland, wat in 2015 ruim een miljoen immigranten uit de derde wereld ontving, wachten nog steeds meer dan 400 000 asielzoekers op een beslissing of ze mogen blijven of niet. De immigratiedienst is overwerkt en niet in staat de massale immigratiestroom te verwerken wat bondskanselier Angela Merkel met haar krankzinnige uitspraak veroorzaakt heeft.

Ook Denemarken heeft een soortgelijk systeem als Australië en Duitsland ingevoerd. Verleden jaar wist de Deense overheid 532 ongewenste immigranten om te kopen om richting thuishaard te vertrekken.

Bron:

http://www.friatider.se/australien-erbjuder-upp-till-25000-dollar

http://in.reuters.com/article/australia-asylum-idINKBN1690D5

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/germany-offer-asylum-seekers-1200-euros-voluntarily-return-home-countries-refugees-crisis-merkel-a7561701.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Oprotpremie: Australië schenkt asielzoekers 25.000 dollar als ze terug naar huis oppleuren

 1. Geef ff antwoord in de kroeg, rommel.

  Like

 2. Dure methode. Ze zouden er ook het Great Barrier Reef mee op kunnen hogen, dat schijnt gevaarlijk ver onder water komen te staan.

  Like

 3. So many people pushing through the market square. My brain hurt like a warehouse.

  Like

 4. Dat wordt weer zakken vullen voor een aantal van die parasieten .
  Zag er pas nog eentje tien keer naar duitsland teruggegaan na deportatie/weigering en nu heeft ze duits paspoort i kid u not !
  25 mille oprot premie …………….vals paspoort 1000/1500 euries retourtje 800/1000 Euro en rinse and repeat kchinggg!!!!!!!!!
  En dan hoor ik mensen denken ja maar je hebt toch vingerafdrukken ………… ja klopt zo heb je ze en zo ben je ze kwijt .
  https://www.theguardian.com/world/2011/oct/07/dublin-regulation-european-asylum-seekers

  Like

 5. Een oprotpremie geven werkt niet, het heeft alleen een aanzuigeffect voor andere gelukzoekers.

  Like

 6. Republikein // maart 6, 2017 om 01:48 //

  Een kogel.

  Like

 7. @hslot4 // maart 5, 2017 om 16:32 //
  En dan hoor ik mensen denken ja maar je hebt toch vingerafdrukken ………… ja klopt zo heb je ze en zo ben je ze kwijt.

  Dat klopt inderdaad. Het is wachten totdat een land besluit dat de irisscan wordt ingevoerd.
  Dan kun je als asielant we contactlenzen indoen, maar als je enkele weken van de buitenwereld afgesloten bent zul je die toch een keertje uit moeten doen, anders gaat het flink ontsteken.
  De laatste methode is dan nog een DNA profiel afnemen, maar dat is dan wel een zeer langdurige methode.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s