Nieuw

Turkse minister: Wij doen wat we willen in Nederland

Premier Rutte laakt de uitspraken van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu over zijn geplande campagnebezoek aan Nederland.

De Turkse minister vindt dat hij het volste recht heeft om in ons land te spreken voor ’zijn’ Turkse staatsburgers. „Dat vind ik een niet-acceptabele uitspraak”, reageert Rutte na afloop van een verkiezingsbezoek in Barendrecht. „Dit zijn Nederlandse staatsburgers en geen Turkse. Telegraaf >>
.
Rutte raaskalt want het zijn wel degelijk Turkse staatsburgers die hier wonen. Dat dát onwenselijk is, dat hier een vijfde colonne woont, daar horen we Rutte nooit over. De fout is natuurlijk gemaakt door al die regeringen die Nederlandse paspoorten cadeau gedaan hebben, als waren het plakzegeltjes voor een of andere spaaractie van de Albert Heijn.
.
Rutte meent ook helemaal niks van zijn uitspraken, hij doet die alleen maar omdat die denkt er stemmen mee te kunnen winnen. Na de verkiezingen maakt die zonder gewetensbezwaren weer 6 miljard over naar Erdogan = ISIS om de genocide op de Koerden mee te financieren. Net zoals Rutte nooit de Armeense Genocide heeft willen erkennen, maar het aanduidt als ‘Kwestie’.
.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu is niet van plan zich door Nederland te laten tegenhouden, ook al vindt het kabinet zijn bezoek ongewenst. Vicepremier Lodewijk Asscher noemt de Turkse houding een ‘gotspe’ en bekijkt of Cavusoglu kan worden gestopt. Elsevier >>

Wat voor Rutte geldt, geldt ook voor zijn mede-islamCollaborateur Asscher die zijn uiterste best gedaan heeft om onderzoeken naar de invloed die Turkse organisaties hier in Nederland uitoefenen te doen verdwijnen, evenals het onderzoek dat 80% van de Turken ISIS steunt. Weggemoffeld, nooit meer wat van gehoord.
.
Het toont weer eens de onwenselijkheid van de dubbele nationaliteiten aan, maar dat was nou net onbespreekbaar voor de heren Rutte en Asscher, die zich nu eventjes opportunistische populisten tonen met de verkiezingen in aantocht. Het probleem met die dubbele nationaliteiten mag trouwens nooit zodanig ‘opgelost’ worden dat we er in ene een half miljoen Ottomanen bij hebben. De oplossing moet er uit bestaan dat ze hun Nederlandse paspoort inleveren om vervolgens daarna fluks te remigreren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

24 Comments on Turkse minister: Wij doen wat we willen in Nederland

 1. laat die gastarbeiders eindelijk eens terug gaan naar waar ze thuis horen. Ze voelen zich toch geen medelander laat staan Nederlander.

  Like

 2. Besnedelanders …

  Like

 3. Kolonisten gajes

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 5, 2017 om 00:22 //

  Ik ben bang dat er juridisch weinig aan te doen valt, de wetgeving is er helemaal niet op ingesteld dat onze samenleving op zo’n schaal geïnfiltreerd zou kunnen worden. En wees eerlijk, wie had dat in 1965 kunnen denken!
  In vijftig jaar is wat in eeuwen is opgebouwd nog veel harder afgebroken, dat hadden onze oorlogs- en verzetshelden nooit kunnen bedenken, wie weet hadden ze dan gedacht “dan liever onder Adolf”.

  Like

 5. JackvanderVeen // maart 5, 2017 om 08:15 //

  Cavusoğlu heeft voor 100% gelijk. Ook Wimlex en zijn maîtresse gaan overal in de wereld predikenen voor nederlandse gemeenschappen ter plekke. Over inhoud kan men niet redetwisten, zolang niet in strijd met de nationale en europese grondwet.
  Hij is dus welkom wat mij betreft.

  Like

 6. Horatius // maart 5, 2017 om 11:27 //

  Deze Turkse minister van Islamiseringszaken komt hier dus enkele dagen voor onze verkiezingen zijn Bezettingstroepen inspecteren.

  Mocht dit bezoek doorgaan dan speelt dit overduidelijk in de kaart van Geert Wilders, dus minimaal 5 extra Kamerzetels, dus laat maar komen wat mij betreft.
  In het kader van de Vrijheid van Meningsuiting nota bene, een vrijheid die in Turkije zelf voorgoed wordt afgeschaft als onderdeel van het referendum.

  Toch ben ik benieuwd hoe Rutte en consorten dit gaan aanpakken: de rug recht houden of uiteindelijk zwichten voor in bedekte termen geuite dreigementen en chantage:
  We zien het al voor ons; eindeloze colonnes Turken met rollende ogen, zwaaiend met Turkse vlaggen, aan de kop van de stoet uiteraard de boegbeelden van DENK en andere z.g. bruggenbouwers.

  In Duitsland zijn recentelijk dergelijke bijeenkomsten verboden, o.a. in Keulen maar Nederland is Duitsland niet en wij zijn uiteindelijk op weg een Turkse provincie te worden in het kader van de ons opgelegde en alom geprezen diversiteit.

  Die dubbele nationaliteit is dus een probleem, maar daar komen we iets te laat achter, want 500.000 Turken kunnen we niet meer in toom houden als het er echt op aan gaat komen.
  Wat kunnen we daar in de praktijk tegenover stellen? onze geïnfiltreerde politie, ons leger of de bemiddelende (collaborerende) Linkse partijen?

  Conclusie: we hebben het met zijn allen te ver laten komen en we zullen de gevolgen moeten dragen van de rampzalige gezinshereniging die in gang werd gezet in de jaren 70 van de vorige eeuw.

  Maar we gaan de strijd niet uit de weg door op 15 maart onze stem te geven aan de PVV.
  In het landsbelang en om de onvermijdelijke confrontatie aan te gaan in het kader van ons Recht op Zelfbeschikking.

  Er bestaat nog zoiets als zelfrespect en een heilige plicht ten aanzien van ons nageslacht.

  Like

 7. Mike Brandenburg // maart 5, 2017 om 13:39 //

  JackvanderVeen, kan je ook het verschil aangeven wanneer Willem dat doet? Het verschil is dat Nederlanders in den vreemde geen dubbele paspoorten hebben, ik kan u namelijk uit ervaring vertellen dat een dubbele nationaliteit voor Nederlanders niet werkt, immers zou ik hier in Brazilië De Braziliaanse nationaliteit aanvragen, fan zou ik na het wonen van tien jaar in Brazilië automatisch mijn Nederlandse nationaliteit verliezen, en dus wanneer Willem deze gemeenschappen toespreekt, dan spreekt hij Nederlanders toe welke in overgrote mate geen stemrecht hebben in hun nieuwe moederland. Hebben ze dat wel door middel van een nieuwe nationaliteit dan zijn deze Nederlanders na een paar jaar geen Nederlander meer.

  OK doe het verschil, u ook??

  Like

 8. Jan Bos // maart 5, 2017 om 14:51 //

  Hadden we een Politiek met ballen, dan hadden ze al die haatzaaiers per direct het land uitgezet. Maar nee, het zal wel weer buigen worden.

  Like

 9. PVV-leider Geert Wilders zou graag zien dat het hele Turkse kabinet de komende tijd tot ongewenste persoon wordt verklaard, zodat de bewindslieden in Nederland geen campagne kunnen voeren voor een omstreden Turkse referendum. Met het referendum wil de Turkse president Recep Tayyip Erdogan zijn macht versterken.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27736695/___Hele_Turkse_kabinet_ongewenst___.html

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de Duitse verboden aan Turkse ministers om in Duitsland campagne te voeren vergeleken met nazi-praktijken.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27736539/___Verboden_zijn_nazi-praktijken___.html

  Like

 10. Like

 11. Ongelooflijk dat Rutte en linkse aanhangers denktank, een Turk denkt dat hij Nederlander is, hoe dom en naïef moet je zijn om daar van uit tegaan, Nee Rutte ze zeggen het zelf al, eens een Turk altijd een Turk, vandaar dat ze door de straten marcheren met een grote Turkse Vlag. Of je bent zwakzinnig, of je bent Zwakzinnig.

  Like

 12. Dat ga je krijgen he! het ene moment wordt van dat volk van alles getolereerd, en nu proberen ze om dat wespennest uit Nederland te houden.
  Rutte en Asscher, jullie hebben ze niet 1 vinger gegeven, maar gelijk 1 complete arm en dat is jammer genoeg de doodsteek geweest voor wat dit in het verleden een o zo mooi te noemen Nederland was

  Like

 13. Europa dient wbt de islam precies datgene te doen wat in de eeuwen die achter ons liggen verschillende malen eerder is gedaan tw. de islam van het europese continent te verdrijven. En wel met grof geweld. Dit om de simpele reden dat grof geweld het enige is wat in de botte koppen doordringt bij de primaat-achtige aanhang van deze haatdoctrine om hen duidelijk te maken wat de bedoeling is.

  En zoals een ieder kan zien is de hedendaagse houding van de NL regering/gevestigde politiek een exacte kopie van die aan de vooravond van WO II.
  …..’Gaat u maar rustig slapen, de regering waakt over U’ ………!

  Like

 14. Straks bij een nieuwe regering onder leiding van GW alles wat Turks is ontmantelen wegens Staatsgevaar en uitwijzen.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // maart 7, 2017 om 23:57 //

  Ik ben het volledig met je eens Guardia, de ellende is dat er na 15 maart nog geen kabinet Wilders gaat komen. Op deze site komen een hoop aanhangers van de PVV en ik wil iedereen op het hart drukken; ga stemmen, het gaat niet vanzelf, onze aanhang bestaat helaas niet uit trouwe stembusgangers, laat dit keer niet verstek gaan met het idee dat de PVV toch wel de grootste wordt, daar hebben we ook u bij nodig!

  Like

 16. Like

 17. ‘I will make the world rise up!’ Turkish president’s astonising threat after Germany snub
  http://www.express.co.uk/news/world/775584/President-Erdogan-Turkey-threatens-Europe-Germany-after-referendum-rally-ban

  Like

 18. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27744110/___Nederland_gijzelaar_Wilders___.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook&apw_campaign=7e88d5ecabb1ca06eb58e21c4645e48a
  .
  Als de Nederlandse regering bang is dat door zijn optreden de steun voor Wilders in de Kamerverkiezingen zal toenemen, dan is daar met hem best over te praten, zei Cavusoglu. „Wanneer het je mij netjes laat weten, kan ik je hierin behulpzaam zijn ….. met anderen woorden VRAAG het ons en wij zullen de Heer Wilders wel voor jullie UIT de WEG RUIMEN

  Like

 19. Alle Turken hun dubbele pasport NIETIG VERKLAREN en Rutte heeft ONS altijd gechanteerd en laat zich als de bekende ,,Slappeling,, nu Chanteren door die achterlijke KUT Turk en Dictator ERDOGAN nou sluipschutters op de daken en afschieten dat hele Islam zooitje.

  Like

 20. Ik stem PVV of PvD weg met dat schorem.

  Like

 21. PvD? Partij voor (de) dieren?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Stem je PVV? Dan dien je afgemaakt te worden! – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s