Nieuw

De islamitische bezetting van Nederland in cijfers

Allereerst moeten we niet vergeten dat het CBS derde en vierde generatie mohammedanen als Nederlanders telt en dat de bezetting dus al veel verder gevorderd is dan we cijfermatig kunnen achterhalen. Daarnaast liegt het CBS ook nog eens keihard over het aantal mohammedanen in Nederland. En dat zal niet per ongeluk zijn. De reden ligt voor de hand: “U mag niet weten dat u uitgeleverd bent, want anders zou u wel eens in opstand kunnen komen“.

Dit is een kaart van Amsterdam, de rode gebieden moeten als verloren beschouwd worden. Hier staat een interactieve klikbare versie van het CBS. U kunt in- en uitzoomen en ook uw eigen stad bekijken. De kaart via de link staat ingesteld op ‘per buurt’ (mijn keuze), bovenaan kunt u daar ‘wijk’, ‘gemeente’, ‘per 100m2’, ‘per 500m2’, etc. invullen. Ook kunt u er allerlei andere dingetjes opzoeken.

naamloos

De legenda bij de kaart stelt dat de donkerrode gebieden meer dan 51% niet-westerse allochtonen herbergen, maar als je er op klikt is er niet één met een percentage dat onder de 60% komt. Geen idee of dit de zoveelste poging van het CBS is om ons te belazeren, maar hun track-record maakt dat ze niet het voordeel van de twijfel krijgen. Ook als je per wijk instelt, is het CBS niet bereid om verder te gaan dan 51%. In werkelijkheid gaat het veel verder.

Amsterdam:

Marokkaans-Turkse wijk:

naamloos97

Afrika. Mohammedanen willen niet tussen negers wonen. En die 7% Polen zijn toch nooit thuis, want die werken wel, en ze konden alleen in de Bijlmer een kamer vinden:

naamloos98

Suriname:

naamloos99

Marokkaans-Turkse wijk in West:

naamloos101

Er is een woord dat dit verschijnsel beschrijft. Het is een woord wat door links verafschuwd wordt, maar wat ze hier zelf effectief hebben doorgevoerd. Etnische zuivering, maar omdat het Nederlanders zijn die etnisch gezuiverd zijn, kan het links niet schelen. Het is ook racisme. De werkelijke racisten zitten ter linkerzijde.

Dit zijn slechts 4 buurten in Amsterdam. Het valt op dat het percentage steeds exact gelijk is. Nou heb ik daar natuurlijk een beetje naar lopen zoeken, dat geef ik onmiddellijk toe. Maar dan nog. Met 4 buurten met 81 (82) procent zou je er ook verwachten van 85, of 86%. En gezien die derde en vierde generatie niet meer meegeteld wordt, zou dat wel eens de oorzaak kunnen zijn. Als we een generatie verder zijn, nemen die percentages weer af zelfs. Dan zijn het allemaal keurig Nederlanders geworden. Er is niks aan de hand, waar maakt u zich druk om.

Wat je ook ziet op die kaart is dat de rode gebieden aaneengesloten zijn. En dat loopt dan in vier stappen over naar lichter tot het geel is. Blauw-groen doet niet mee, dat zijn bedrijventerreinen en/of weilanden en daar komen moslims alleen als ze lammetjes gaan halen voor het slachtfeest en die bezoekjes tellen niet mee in de statistieken. De gele gebieden nemen gestaag af door de jaren.

De gele gebieden zijn tevens onbetaalbaar. Al zijn ze op deze kaart dan paars. De WOZ-waarde:

naamloos

De overlap is meer dan bijna exact. Hier de interactieve versie, (de gemeente Amsterdam kan wel werkende digitale meuk maken, alleen hun website is zo ongelooflijk kut). Hier nog een keer de Niet-westerse-Allochtonen kaart voor de vergelijk. Om het samen te vatten; de islamvrije gebieden worden steeds kleiner en steeds duurder. Alleen nog betaalbaar voor expats en Jippies (verdwaasde juppies die de wereld via hun smartphone bekijken) en geen idee hebben van islam. Islamvluchtelingen kunnen letterlijk geen kant uit. Met Islamvluchtelingen bedoel ik geen islamitische vluchtelingen, maar vluchtelingen voor islam. Onze eigen overheid jaagt ons onze eigen buurt, wijk, stad, land uit. We zijn ongewenst.

Alleen Amsterdam? Nee natuurlijk niet.

Den Haag:

Waar het in Amsterdam voornamelijk de buitenwijken zijn, is in Den Haag juist het centrum aangevallen en veroverd. Het heeft ongetwijfeld te maken met waar de elite woont.

naamloos

Transvaal:

naamloos

Schilderswijk-West:

naamloos

Schilderswijk-Noord:

naamloos

De diversiteitsbevorderaars zullen zich in hun nopjes verslikken, in de Schilderswijk-Oost is hun ideaal ondanks de leugenachtige CBS bijna geheel verwezenlijkt:

naamloos

Islam is niet gek. Islam volgt een 1400 jaar oud patroon, en het werkt altijd. Zowel de hoofdstad als de regeringszetel zijn onverdedigbaar als de oproep aan de ummah komt dat het tijd is. Islam wordt enorm onderschat.

Rotterdam:

naamloos

Spangen valt nog mee, al worden autochtonen -net als in alle voorgaande plaatjes – niet meer vermeld:

naamloos

Afrikaanderwijk, waar vooral Turken wonen:

naamloos

Nou heb ik niks met voetbal, maar

naamloos

Misschien dat Tietjerksteradeel ons nog gaat verdedigen, maar waarom zouden zij dat doen als wij het niet gedaan hebben ?

Heel veel dank aan @frenkie4allll die me op het spoor zette.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

37 Comments on De islamitische bezetting van Nederland in cijfers

 1. Dat zijn cijfers/percentages die ik terug herken in mijn omgeving/stad en idd dat is andere koek dan men voorspiegelt.
  Als je er de derde en vierde generatie bij optelt dan is het inmiddels een compleet volk dat neergestreken is .
  Waar dat nou allemaal voor nodig is het blijft een raadsel.
  Werk en woningen tekort een klein land en maar volstouwen onbegrijpelijk,
  Wil dan ook nooit meer iets horen over kwaliteit want kwantiteit is toch belangrijker we worden volgestampt voor meer subsidie uit Brussel en het aantal inwoners bepaald je stem in het Brusselse dievengilde.
  Dat op langere termijn het land onleefbaar en onbetaalbaar word dat is voor latere zorg.
  Nog 1x het woord visie en ik spring uit mijn vel.

  Ps: Overzichtelijk in kaart gebracht en toegelicht mijn complimenten.

  Liked by 2 people

 2. trebor2110 // februari 28, 2017 om 09:03 //

  http://www.oozo.nl/cijfers/tytsjerksteradiel
  Westerse allochtonen:

  3%
  Niet westerse allochtonen:

  3%
  Uit Turkije:

  0%
  Uit Marokko:

  0%
  Uit Suriname:

  0%
  Uit Antillen / Aruba:

  0%
  Overig niet westers:

  2%

  Liked by 3 people

 3. Uiterst informatief artikel. Waarvoor meer dan dank. Ik zal het posten op Twitter.
  Daarnaast, dat ik dit niet eerder zo heb benoemd: etnische zuivering en racisme, want dat is het beslist.

  Like

 4. Hier is inderdaad sprake van een Bezettingspolitiek en de bijbehorende Bezettingskosten rijzen de pan uit.
  Waaruit bestaan die Bezettingskosten dan? vraagt de argeloze autochtoon.

  1. Een forse stijging van het aantal Bijstandsuitkeringen, waaronder uiteraard de asielzoekers met een Verblijfsstatus. (de z.g. kennismigranten).

  2. Bijbehorende uitkeringen: zoals Huurtoeslag, Kindertoeslag en Zorgtoeslag.

  3. Gratis Rechtsbijstand voor allochtone criminelen en al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers.

  4. Opvang in de talloze asielcentra: brood & bed en kosten voor het personeel (het zijn niet allemaal vrijwilligers!).

  5. Kosten voor de beveiliging van politici, opiniemakers, Bestuurders en andere Overheidsdienaars.

  6. De integratiecursussen, waaronder ook taalcursussen, zwemcursussen, fietscursussen en zelfs naaicursussen(!).

  7. Kosten voor Reclassering en Rehabilitatie, Gezinscoaches en andere geitenwollensokken.

  8. De Subsidiebuidel: uitsluitend bestemd voor de ‘kwetsbare groepen’ in onze samenleving.

  9. Kosten i.v.m. de geplande Gezinshereniging, huisvesting, inboedel etc.

  10. Gratis medische verzorging van de wieg tot het graf.

  Ik vrees echter dat ik nog een aantal andere financiële bijkomstigheden ben vergeten, maar dit zal wel ongeveer de hoofdmoot zijn.
  Maar wat krijgen we hier eigenlijk voor terug? vraagt de alerte autochtoon.

  Deze vraag kan alleen maar worden beantwoord door een Links georiënteerd individu:

  Meer diversiteit in onze samenleving, meer handen aan het bed voor onze vergrijzende bevolking, meer Islam, wat ook een verrijking zou zijn(?) en bovendien een welkome impuls voor onze economie door de komst van hoogopgeleide migranten.

  Er gaan echter geruchten dat een zekere Geert Wilders hier een totaal andere visie over heeft.
  En het gekke is dat een sterk groeiend aantal inwoners van ons land het gloeiend met hem eens is (al laten recente peilingen een ander beeld zien).
  Maar met de Verkiezingen voor de boeg wordt er weer stevig gemanipuleerd en zou ons volk net op tijd tot inkeer zijn gekomen. Geen populisten aan de macht maar Linkse Goedmensen die pleiten voor open grenzen en een versnelde Islamisering.

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient, en als wij er met zijn allen voor kiezen het politiek-correcte hoofd op het hakblok te leggen: het zij zo.

  U bent echter bij deze gewaarschuwd. En spijt komt na de zonde: een stem op LINKS!

  Liked by 4 people

 5. Republikein // februari 28, 2017 om 12:10 //

  Goed speurwerk, niet slecht voor een zieke man.

  Liked by 1 persoon

 6. Klopt exact bij mij , ongeveer 80% niet westers, tel daarbij 3e en 4e generatie kom je op zo’n 95% allochs, dus minus suri’s en antilli’s zo’n 85 % moslims, hetgeen door hun overduidelijke aanwezigheid voelt als 100%.
  Tip? Als u een woning zoekt, en u bent met 2 hooguit 3 personen, zoek dan een 2 of 3 kamer woning, want daar wonen die mo aanbidders niet, teveel kinderen weet u wel.

  Like

 7. Esperanza // februari 28, 2017 om 16:38 //

  Zal d’r niet beter op worden zo valt te vrezen..

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // februari 28, 2017 om 17:29 //

  Ongetwijfeld een hoop zoekwerk waarvoor mijn hartelijke dank aan zowel Frenkie als Fubar.
  En dit dan ondanks dat een mens er niet vrolijk van wordt. Het is zelfs nog erger dan ik al dacht. Je vraagt je af in hoeverre onze politici zich hierin verdiept hebben, te vrezen valt dat ze er nog nimmer naar omgekeken hebben maar wel vooraan in de rij staan om mensen die hiertegen in opstand komen weg te zetten als onderbuik, tokkies en ga zo maar verder. Walgelijk.

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // februari 28, 2017 om 17:47 //

  Preventing white genocide.
  Paul Weston.

  Like

 10. Republikein // februari 28, 2017 om 18:51 //

  http://www.npo.nl/2doc/27-02-2017/VPWON_1269142
  Vanaovond om 23.00, de moskeemannetjes.

  Like

 11. Esperanza // februari 28, 2017 om 19:09 //

  ‘Als partijen als D66 en GroenLinks hun zin krijgen groeit de Nederlandse bevolking in het jaar 2060 tot 22 à 30 miljoen inwoners. Dat is het gevolg van het ‘ruimhartige’ dan wel ‘onbegrensde’ vreemdelingenbeleid dat deze partijen voorstaan.
  Bij een ‘onbegrensd’ beleid waarbij de immigratie meegroeit met de bevolkingsgroei in de herkomstlanden in Azië en Afrika, kan ook het aantal moslims in Nederland oplopen tot bijna een derde van de bevolking. Maar zelfs als de grenzen dicht gaan – zoals met name de PVV wil – verdubbelt het aantal moslims al tot 12 procent van de bevolking in 2060. Dat komt door het hogere geboortecijfer onder moslims.’

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/02/nederland-wordt-voller-armer-en-islamitischer-460377/

  Like

 12. Esperanza // februari 28, 2017 om 19:12 //

  ‘Het artikel kwam tot stand in samenwerking met wiskundige en cultureel antropoloog dr Jan H. van de Beek, die een computermodel ontwikkelde voor het maken van prognoses van de Nederlandse bevolkingssamenstelling.
  Ook maakte Van de Beek een prognose voor de kosten van de bestaande en toekomstige immigratie voor de Nederlandse overheid. Die kosten kunnen bij een (vrijwel) onbegrensde immigratie oplopen tot het aangaan van duizelingwekkende verplichtingen ter waarde van 180 miljard euro in 2060.’

  Like

 13. trebor2110 // februari 28, 2017 om 21:27 //

  De achtelijkheid probeert te regeren
  het publiceren van geweldadig materiaal dat zie ik ook op het 8 uur journaal , maar omdat mevrouw Le Pen heet zou het niet mogen en moet ze zelfs gestaft worden .

  Het Europees Parlement wil een eind maken aan de parlementaire onschendbaarheid van de Franse afgevaardigde Marine Le Pen, die via Twitter beelden van IS-geweld verspreidde.

  In dat geval zal de aanklacht het publiceren van gewelddadig materiaal zijn. Daar staat onder bepaalde omstandigheden een maximale gevangenisstraf van drie jaar op en een boete van 75.000 euro. Le Pen heeft nog niet gereageerd.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27709122/__EP_voor_aanpak_Le_Pen__.html

  Liked by 2 people

 14. De allochtone medemens in Zweden is de oorlog al gestart.
  https://gatestone.eu/somali-gang-war-forces-swedes-change-hand-grenade-laws/

  Liked by 1 persoon

 15. Greengo // maart 2, 2017 om 17:38 //

  12 minuten

  Like

 16. Like

 17. Wat een grote onzin en fake nieuws.

  Waarom willen jullie tumult maken.
  Door dit soort onzin te verspreiden.

  We leven in Nederland met ruim 17 miljoen mensen.

  Slechts 5% is allochtoon.
  Nog eens 5% is de zoveelste generatie en dus Nederlander.

  Dat is maar 10% op de Nederlandse bewolking.

  Om jullie blij te maken zal ik er 15% ervan maken.

  Dit maakt misschien 2.5 miljoen van buitenlandse komaf.

  Wauw en dat op 17 miljoen.

  Van die 2.5 miljoen doen 2.4 miljoen hun best. Ieder op hun kunnen om zich in de maatschappij te verbinden.

  Houdt je 500k over die misschien een rechte extremistische gedachten erop na houdt.

  En misschien slecht een 100 tal die er ook iets mee wilt doen.

  Flikker gewoon op met deze Wilders achtige rechtse prietpraat.

  Leven en laten léven.

  Stop met die bangmakerij.
  En besteedt je tijd is beter.

  Like

 18. Republikein // december 24, 2017 om 16:39 //

  Like

 19. P.s wanneer 14.5 miljoen tegenover 2.5 miljoen staan.
  Wat willen ze dan doen.

  Bangmakerij om helemaal niets.

  Verwelkom gewoon je medeburgers.
  Dat 8s de enige manier dat je saamhorigheid creëert in de samenleving.

  En stop met doemdenken.
  En een tweedeling te forceren.

  Dan lok je dit gedrag van hun uit.
  Wij zijn die gene die dit veroorzaken.

  Omdat men door een Wilders bril wil kijken.

  Neem het kaartje van Amsterdam.
  Hoeveel mensen dien wel hun best om zich aan te passen.

  Nu misschien 1 kwart.
  Als je die andere 3 kwart nu eens welkom heet.
  Helpt met het mee doen in de samenleving.

  Dan zult je 3 kwart gemotiveerde mensen krijgen.

  Nee hoor jullie vinden moslims eng.

  Flikker op.

  De katholieken de joden en moslims aanbidden de zelfde God.
  In alle boeken staan de verhalen van Adam en Eva, zelfs die van Jezus ja ook in de Koraan.

  Al zijn de moslims zo gevaarlijk.
  Dan zijn de christen en joden het ook.

  Dan houdt je 7 miljoen atheïsten oven.
  Je lost er wel het woon probleem mee op.

  Maar kom op .

  Stop met deze onzin.!!

  Like

 20. Richard, jij komt er wel.
  Laat ook even weten wanneer je wat klappen heb op gelopen na een vriendelijk bedoelde opmerking, of om ze even te wijzen op de samenleving.

  Like

 21. Zou er even iemand voor mij in de spambox willen kijken?
  Ze zijn weer lekker bezig bij wordpress.

  Like

 22. Esperanza // december 24, 2017 om 17:35 //

  Like

 23. Esperanza // december 24, 2017 om 17:37 //

  Dan gelijk Harrie Pater d’r ook maar ff uitvissen.

  Like

 24. Republikein // december 24, 2017 om 17:53 //

  Like

 25. Uit de spam.

  We hebben weer een idioot die van niks weet zie ik.
  Nu geen tijd voor.

  Sommigen zullen het nog niet zien als hun kop naast hun romp ligt. So be it.

  Liked by 1 persoon

 26. Republikein // december 24, 2017 om 17:55 //

  Waarom zit ik eigenlijk in die box.

  Like

 27. Ben eens benieuwd naar diegene alhier die in A.dam R.dam En D.haag wonen. Wat merken die er van? gezien afgelopen 20 jaren?

  Like

 28. Om te beginnen vermijd ik de helft van de stad (Amsterdam) waar ik woon, Jollis.

  Like

 29. dat zegt al wat, ik was er op de sail 2015. Buiten dat er veel toeristen waren ( met van die dichtgkepen ogen ) zag ik al 100 mtr van het station ongure donkere types in dure auto’s rijden, in het vondelpark een mix van…. maargoed, ik was er maar 2 dagen, maar leek mij vrij dichtgetimmert met niet westerse afkomst. ik had geen goed gevoel s’avonds noch een wandeling door de binnenstad te maken. Misschien overdrijf ik het.

  Like

 30. Is er, volgens mij, toch weer wat in de spambox verdwenen.
  Zou iemand even kunnen kijken?

  Like

 31. Ik zie niks BertG.

  Like

 32. Of in de prullenbak.

  Like

 33. De Wallen kom ik graag hoor. Altijd mijn stamkroegen in die buurt gehad (Hells Angels kroegen). Als toerist oppassen voor zakkenrollers, maar dat is in elk toeristisch centrum lijkt me. Ik heb er nooit problemen.
  Nou heb ik in allochtonenwijken ook geen problemen, maar de sfeer is onprettig. Paar jaar atelier gehad in Havens-West buiten de stad. Dan deed ik onderweg boodschappen in de laatste supermarkt voor de stad ophoudt, dan ben je bijna de enige Nederlander. (kaart linksboven)

  Like

 34. Ook niet BertG.

  Like

 35. sukkeltje richard droomt nog fijn door dat het allemaal wel goed komt.

  Like

7 Trackbacks / Pingbacks

 1. De islamitische bezetting van Nederland in cijfers | discitemoniti
 2. De islamitische bezetting van Nederland in cijfers – Rechtsaf doorzee
 3. De islamitische bezetting van Nederland in cijfers – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"
 4. EU-hoer van de VU: Autochtonen weigeren zich te onderwerpen aan islam – Fenixx.org
 5. Miljoenen subsidie voor onderzoek: moslims integreren beter dan witte Nederlanders – Fenixx.org
 6. Islam- en immigratiekritiek zonder consequenties – Fenixx.org
 7. Racistische apartheidsmoslims willen moslim-only apartheidsreservaten zonder onreine ongelovige apen en varkens

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: