Nieuw

Heidelberg en de vele vraagtekens omtrent de auto aanslag

De politie roept vrijwel direct uit dat de dader een 35 jarige Duitser is en dat een en ander niets met terrorisme en met de islam te maken heeft. Gelukkig maar nu kunnen wij allemaal weer rustig gaan slapen en verder gaan met onze dagelijkse bezigheden. Oh wacht even een verwarde Duitser? Waar hebben wij dat meer gehoord, gezien en gelezen? Ik persoonlijk krijg tegenwoordig altijd jeuk aan me propaganda knobbel wanneer de politie zo snel met een verwarde verklaring naar buiten komt om ons er op te wijzen dat het zeer zeker geen moslim terrorist is geweest en deze knobbel jeukt me nog veel harder wanneer de Nederlandse propagandabladen dit zonder enige vorm van eigen onderzoek klakkeloos overnemen. Waarom wantrouw ik deze berichten en zoek ik zelf de Duitse media af naar meer informatie? Wat ik wel gevonden heb is deze foto en ik ga niet schrijven dat dit een moslim terrorist is maar ook niet dat dit een verwarde Duitser is.

Wanneer je dit twitter bericht leest of beter gezegd de reactie erop staat er een opmerking die in elk geval in de buurt komt van de waarheid of de logica op weg naar de waarheid toe en voor de mensen die wat moeite met Duits hebben vertaal ik deze even ‘Rode schoenen dat geeft de achtergrond wel aan’. Ziet hij eruit als een hoog blonde Duitser? Nee maar die zijn er natuurlijk ook lang zo veel niet meer als vroeger ach laat ik U als lezer zelf maar U eigen conclusie trekken, ik weet zeker dat de gemiddelde lezer van Fenixx hier beter toe in staat is dan de gemiddelde lezer van pak hem beet de Volkskrant of het Parool.

Even een stapje terug voor de mensen die juist als mij gisteren geen nieuws hebben gevolgd. Wat is er eigenlijk gebeurd in Heidelberg.

Man rijdt in op menigte in Heidelberg: drie gewonden

Een man reed zaterdagavond 25 februari in op een groep mensen die nabij een bakkerij stonden. Het incident vond plaats in het Zuid-Duitse Heidelberg. Drie mensen raakten daarbij gewond. De dader is neergeschoten door de politie. Dat meldt Reuters.

De politie heeft meegedeeld dat terwijl de verdachte uit de wagen trad, hij een mes vasthield. Tijdens een poging tot arrestatie heeft de politie de dader neergeschoten. Hij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een van de drie slachtoffers is zwaargewond.

Verder lezen via Sceptr

Gewoon even een kort bericht met het verhaal zoals het door de meeste media de wereld in gebracht is. Compleet met de verwarde man en het heeft niets met de islam te maken gebeuren.

Nu plaatsen wij ook hier regelmatig stukjes van Blondemevrouw en zij plaatste op twitter de harde waarheid en wijze woorden die onze mainstream media in elk geval niet willen zien. Laten we eerst nog even naar de dader kijken.

1

Een beetje uitvergroot dat verdient hij wel naar deze laffe daad. Nu nemen we de enige terechte opmerking erbij die je over een en ander kunt zeggen en die men liever niet uitgesproken ziet worden. De tweet die ik tegenkwam op de website Mirror en waar U meer foto’s kunt vinden die ik in verband met de auteursrechten hier niet durf te plaatsen.

Een 73 jarige man is inmiddels aan zijn verwondingen overleden, twee ander mannen zijn gewond geraakt en de dader is neergeschoten en leeft volgens de laatste berichten nog. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en meer info omtrent de huidige toestand van de dader is niet bekend gemaakt.

Het blog Xandernieuws plaatste onderstaande tekst en ik heb uiteraard het artikel op bij de Rhein-Neckar Zeitung doorgelezen maar kon de bedoelde tekst niet (meer) vinden.

De Rhein-Neckar Zeitung bericht als enige dat de dader volgens getuigen een Afrikaan (‘Südlander’) was, maar de politie heeft het zoals we inmiddels gewend zijn over een ‘Duitser’ met ‘psychische problemen’ en ontkent dat het een terreuraanslag was, maar slechts een ‘Amoklauf’.

Het artikel op Xandernieuws verscheen gisterenavond al dus het zou mij niet verbazen dat het benoemde citaat reeds is verwijdert en de tekst is aangepast.

Auto fährt auf dem Heidelberger Bismarckplatz in Menschengruppe – Ein Toter, zwei Verletzte

Danach flüchtete er mit einem Messer in der Hand. In der Bergheimer Straße wurde er niedergeschossen. Der Bismarckplatz wurde weiträumig abgesperrt.

Heidelberg. (rl/hö) Einen Toten forderte am Samstagnachmittag eine Amokfahrt auf dem Bismarckplatz. Gegen 16 Uhr war ein Wagen in eine Menschenmenge direkt vor der Filiale der Bäckerei Grimminger gefahren. Ein 73-jähriger Deutscher wurde dabei schwer verletzt, gegen 18 Uhr starb er in einer Klinik. Die beiden anderen, ein 32-jähriger Österreicher und eine 29-Jährige aus Bosnien-Herzegowina, wurden leicht verletzt, vor Ort behandelt und konnten dann nach Hause gehen.

Rhein-Neckar Zeitung

UPDATE : En de volgende reactie kwam hierop binnen geplaatst door ‘MSM-believer’ te vinden onder dit artikel.

Dit is de originele tekst, ik heb een kopie gemaakt, een Sudlandische man:
Auf seiner Flucht durch die Bergheimer Straße traf der 35-Jährige auf eine Streife der Polizei, die wegen des “Unfalls” am Bismarckplatz auf dem Weg dorthin war. Augenzeugenberichte, wonach es sich um einen —– südländischen Mann —– handeln soll, dementierte die Polizei.

Dus worden teksten nu reeds onder druk aangepast om de waarheid te verbergen of in elk geval te kunnen vertragen?

Zoals ik het stukje al begon zijn er veel vraagtekens en is dit waarschijnlijk weer zo een verhaal waarvan de waarheid nooit te horen zullen krijgen. Een paar weekjes en dan spreekt niemand er meer over. Ik heb een poging ondernomen om geen conclusie te trekken en mijn vooroordelen niet de bovenhand te laten voeren. Wat er is gebeurd is erg genoeg voor de familie van het omgekomen slachtoffer en voor de nabestaande maakt het weinig uit wat de achtergrond van deze laffe en zinloze daad is geweest.

Ik ben er in elk geval benieuwd naar wat er de komende week nog allemaal boven tafel gaat komen, wat het motief van de dader is geweest en de daadwerkelijke achtergrond van de dader. Inderdaad dit stukje van mijn hand levert U veel meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. De waarheid is nou eenmaal dat ik de antwoorden ook niet weet en deze ook niet heb kunnen vinden terwijl ik aan het rond speuren was op internet.

met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Heidelberg en de vele vraagtekens omtrent de auto aanslag

 1. Ach jullie zien het verkeerd, lees maar op RTL nieuws http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/vluchtelingen-zijn-in-duitsland-vaak-het-doelwit-van-geweld

  De vluchtelingen zijn de slachtoffers en wij zijn de nazi’s.
  Eerst was je extreem rechts als je tegen het vluchtelingenbeleid was, nu wordt je weggezet als nazi. Dat de vluchtelingen (lees moslims) elkaar iets aandoen in de kampen, dat lees je niet. Nee, het zijn nazi;s die de kampen ingaan en geweld plegen tegen de zielige vluchtelingen (moslims)……..BAH

  Liked by 2 people

 2. MSM-believer // februari 26, 2017 om 11:05 //

  Dit is de originele tekst, ik heb een kopie gemaakt, een Sudlandische man:

  Auf seiner Flucht durch die Bergheimer Straße traf der 35-Jährige auf eine Streife der Polizei, die wegen des “Unfalls” am Bismarckplatz auf dem Weg dorthin war. Augenzeugenberichte, wonach es sich um einen —– südländischen Mann —– handeln soll, dementierte die Polizei.

  Liked by 2 people

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // februari 26, 2017 om 11:48 //

  Iedere keer als er een aanslag wordt gepleegd door moslims steekt de storm vanuit links en liberaal op ‘dat het niets met islam te maken heeft’ ‘dat het een verwarde man is’ et cetera.
  En iedere keer vraag ik mij af ‘waarom wil dit vreemde soort links en liberaal niet toegeven wat iedereen ziet.’

  Als ik de zaken omdraai en het zouden katholieke radicalen zijn die al bijna 20 jaar over de hele wereld aanslagen en moorden plegen, dan weet ik absoluut zeker dat noch links noch liberaal dit zelfde verhaal zouden afsteken.

  Dan zou het opeens wel degelijk aan het katholicisme liggen. En terecht.

  Als sommige katholieken overal moorden en aanslagen zouden plegen en niemand binnen dat geloof neemt de moeite om het probleem serieus te nemen door de hand eens in eigen boezem te steken, zelfs in plaats daarvan jammerverhalen staan af te steken et cetera, zouden politieke partijen toch echt niet katholieken gaan voortrekken in de maatschappij met meer subsidie, met meer armruimte, met meer bewegingsvrijheid voor het uitoefenen van hun gebedsdiensten et cetera.

  In plaats daarvan zou zeker links, maar ook liberaal, staan te schreeuwen dat het katholicisme niet deugde en dat katholieken zelf als eersten de plicht hadden om hun ontspoorde geloofsgenoten in toom te houden. Katholieken zouden niet als zielig worden gezien en als een radicale stroming hun gemeenschap en hun kerken zou financieren zou dit onmiddellijk via de politiek tot stoppen worden gedwongen.

  En laat ik nu juist deze dubbele moraliteit die vandaag binnen links en liberaal heerst zo totaal onbegrijpelijk vinden.

  Waarom gaat voor de islam een totaal andere mores op dan vergelijkbaar voor het christendom had gegolden? Leg dat nu eens uit linkse, liberale en ook veel christelijke vrienden. Waarom dit verschil?

  Liked by 1 persoon

 4. Bedankt heb het er even bijgezet. me laatste daad vandaag en nu snel weer carnaval vieren zolang we dat nog wel mogen…………..

  Like

 5. Het was een huurauto dus ik ga er vanuit dat het verhuursbedrijf zijn personalia heeft kwestie van even zoeken vast nog wel een slimme reporter in de buurt

  Like

 6. Gister heb ik uitgebreid een reactie geschreven op: https://eunmask.wordpress.com/2017/02/24/wilders-staat-op-de-executielijst-waarop-ookcharlie-hebdo-stond/

  Sinds het in 1975 (na de Arabische olieboycot op Europa in 1973) door de … op pure basis van OPEC(Olie)chantage …. door laf Europa ondertekende “Resolutie van Straatsburg” ( = “OLIE VOOR ongehinderd toelaten van de ISLAM”!) is het wereldwijd moslim terrorisme begonnen !

  En … net als vanaf 1933 met de opkomst van de Nazi’s met dictator Hitler in Duitsland … keken alle Europese politieke leiders LAF EN BANG “de andere kant op”! En hielden hun eigen bevolking doelbewust onkundig van wat er in Nazi Duitsland gebeurde!

  Onze M.P. Colijn eind 1939: “Gaat U maar lekker slapen, want “wij” waken over U!”
  “WE” werden pas wakker toen de bommen op Rotterdam vielen!
  Ik wil dat niet weer mee maken met NU de nog veel “gevaarlijker” ISLAM fanatici!
  Lees hun “heilige Koran” hfst. 9 vers 5: “HET IS DE HEILIGE PLICHT VAN ALLE MOSLIMS OM ANDERS GELOVIGEN TE DODEN”!
  (En … DAT DOEN ZE! …. WERELDWIJD !)
  Wat “we” nog kunnen doen?
  Stem straks PVV! (Er is niets beters!)

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 26, 2017 om 12:57 //

  Grappig wel Bolo, het was ook bij mij het eerste dat door mijn hoofd speelde, ze wisten nog niks maar wel dat het niks met terrorisme van doen had. Daarbij is het bijna lachwekkend dat een agent het presteert om op vijf meter afstand die man niet kan uitschakelen zonder hem zwaar letsel toe te brengen maar misschien kijk ik teveel films waar pistoolschutters nog raken op tientallen meters afstand 🙂
  Nou hoop ik dat ze hem op een pijnlijke plek geraakt hebben en dat de behandelende doktoren uiterst spaarzaam zijn met pijnstillers daar niet van maar het blijft knullig dat een agent een stilstaand doelwit op vijf meter afstand niet goed kan raken.

  Like

 8. Goh, iemand die de Duitse taal slecht machtig is, een Duitser noemen is wel erg doorzichtig.

  Like

 9. Recentelijk is bekend gemaakt dat het aantal verwarde mannen in Nederland en aanpalende gebieden onrustbarend is toegenomen.

  Het lijkt er dus verdacht veel op dat men zich bij voorbaat probeert in te dekken mocht er een aanslag plaatsvinden door een individu (ongeacht zijn nationaliteit of religie) dit helemaal niets te maken zou hebben met de radicale islam.

  Alleen als door het betreffende individu de kreet wordt geslaakt ‘Allah Akbar’ dan heeft men een probleem, maar ook daar weet men wel vast wel raad op.

  Een deskundige (Links georiënteerd?) zou dan met de volgende verklaring kunnen komen:

  ‘De verwarde man in kwestie was onder invloed van medicatie vermengd met geestverruimende middelen en is bovendien schizofreen. De patiënt is inmiddels onder behandeling gesteld van ervaren psychologen en voor zijn eigen veiligheid en privacy afgevoerd naar een geschikte locatie ter herstel en een zorgvuldig begeleide terugkeer in de samenleving.’

  Overigens hoeven we ons in Nederland niet heel veel zorgen te maken over grootschalige terroristische aanslagen. Ons land is een ideale uitvalsbasis voor islamitische cellen om hier in alle rust voorbereidingen te treffen om elders in West-Europa aanslagen te gaan plegen. Dit in nauwe samenwerking met de georganiseerde criminaliteit van Marokkaanse signatuur die op zijn beurt weer relaties heeft in alle mogelijke Overheidsinstanties.

  Om hier dan grootschalige aanslagen te gaan plegen zou het letterlijk bevuilen zijn van het eigen nest en bovendien onnodige aandachttrekkerij.

  Alleen bij zéér uitzonderlijke omstandigheden zoals b.v. het arresteren van iedere Marokkaan die de wet overtreedt (dan zou het volgens voorzichtige schattingen gaan om minimaal 70 procent van deze bevolkingsgroep) dan zou een situatie ontstaan die tot daadwerkelijke actie zou kunnen leiden op dit gebied.

  Maar de kans hierop is minimaal, dus we kunnen rustig gaan slapen.

  De Moslim Broederschap waakt over u!

  Like

 10. Esperanza // februari 26, 2017 om 16:28 //

  @Bolo 11:49

  Doe je wel een beetje voorzichtig met alcohol, Bolo! 😉

  Liked by 1 persoon

 11. JackvanderVeen // februari 26, 2017 om 20:15 //

  En dan de opmerking: een student in de leeftijd van 35jaar. Denk ik direct niet aan Henk, die vooropleiding VMBO volgt.

  Like

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s