Nieuw

De volledige speech van Donald Trump at CPAC – en wat uitleg

Oe oe, foei foei, boe boe in de MSM FakeNews media. De NOS, en anderen, spraken er schande van dat Trump vorige week in Florida een speech gaf:  “Het lijkt alsof die nog steeds campagne voert, moet die niet eens gaan regeren?”

Als het journalisten zijn, en dat zijn het niet, het zijn opiniemakers, dan hebben ze heus wel meegekregen dat er in een ongekend tempo maatregelen worden afgekondigd, maar ze verzwijgen het. Trump haalt in een duizelingwekkend tempo banen terug, het gaat zo snel dat het zelfs de grootste Trump-fan zal verbazen. En daar reken ik ook mezelf onder, anders zou ik nooit een stuk als dit geschreven kunnen hebben: Donald Trump is de laatste kans voor het Vrije Westen

Al in de eerste dagen ging er een streep door TTIP, je zou verwachten dat Jesse Klaver en Marianne Thieme zouden staan te juichen. Deze kanslozen, de werkelijke deplorables, zouden dat in geen honderd jaar voor elkaar krijgen. Trump deed het binnen 48 uur.

Het Belgische nieuws, ik heb de gewoonte dat ’s nachts even aan te zetten ik gebruikte het vroeger om bij in slaap te vallen toen ik in een lawaaierige omgeving woonde, is nog erger dan de NOS en meldde vanavond dit: “Ook de fluisteraar van Trump is op CPAC, de gevreesde Steve Bannon.”

Zie je hoe ze framen; “gevreesde”. Alsof het de duivel zelf is. Zonder enige onderbouwing. Het is ook maar zeer de vraag of ze dat kunnen. Wij hier, publiceren met regelmaat doorlink-stukjes naar Breitbart, of video-s waarin hij zijn zegje doet (wij leesluisteren het wél). Het twintig minuten durende interview met Bannon en Priebus op CPAC:

Bannon geeft aan waarom. Deze ‘fight’ is nog lang niet over. Er is één slag gewonnen tegen de corporatistische globalisten, maar de oorlog is nog maar net begonnen. Elke dag zullen de corporate media proberen om hun globalistische agenda (Mussolini corporatistisch fascisme, daar valt de EU het best mee te vergelijken) uit te blijven rollen en de weerstand die net begonnen is te breken. Dat is hun taak; makke schapen maken van het in slavernij te voeren volk. Een werkelijk Orwelliaans Ministry of Truth. En daarom is het van belang om met regelmaat te laten zien dat de Trump-government een regering is vóór het volk en de steun heeft van het volk. “We want you to have our back”, zegt Bannon. Want het is oorlog. Van de globalisten, en hun media en hun geïmporteerde islamlegers, tegen het volk. Ga er maar van uit dat Trump met regelmaat zal blijven speechen. En ‘ze’ haten het. Trump is een begenadigd en charismatische spreker en hij heeft geen auto-cue nodig zoals de fakemedia held van het globalisme, Obama. Trump is for real. And it scares the hell out of them.

 

Het Belgisch nieuws haalde dezelfde twee quotes uit de speech van Trump als ik.

Hier de hele speech:

“Het is een schandalige speech van Trump, want wat zegt die nou helemaal als aller aller belangrijkste?”

“The core conviction of our movement is that we are a nation that put and will put its own citizens first.”

Dat moet natuurlijk niet kunnen. Een beetje opkomen voor het volk waar je door gekozen bent. Dat druist in tegen elke politieke wet die we de afgelopen 20-30 jaar hebben zien ontstaan, wat een nazi:

Dat de media dáár commentaar op hebben, het als ultieme vuiligheid beschouwen en becommentariëren, zegt helemaal alles over die media. De (Fake) media zijn de vijand van het volk.

Vol afgrijzen constateert dat Belgische nieuws dat hij uithaalt naar zijn tegenstanders. Uithalen schijnt iets slechts te zijn. Vooral als je het naar islam doet, want daar sloeg die opmerking van die Belgen op. “Je haalt niet uit naar islam, ook niet als het je tegenstander is.”

Het is oorlog.

Het is er op of er onder (maar dan ook voorgoed).

De enige oppositieleider in Nederland is de afgelopen week, 3 weken voor de verkiezingen, met succes het zwijgen opgelegd. Het zal vast toeval zijn dat al in 2015 er rotte Marokkaanse appels in Geert zijn beveiliging zaten, en dat dat pas 2 jaar later naar buiten gebracht wordt, net voor de verkiezingen. En dat tegelijkertijd de peilingen …

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on De volledige speech van Donald Trump at CPAC – en wat uitleg

 1. Esperanza // februari 25, 2017 om 15:13 //

  @Fub ‘De enige oppositieleider in Nederland is de afgelopen week, 3 weken voor de verkiezingen, met succes het zwijgen opgelegd. Het zal vast toeval zijn dat al in 2015 er rotte Marokkaanse appels in Geert zijn beveiliging zaten, en dat dat pas 2 jaar later naar buiten gebracht wordt, net voor de verkiezingen. En dat tegelijkertijd de peilingen …’

  Fub, ik ben d’r nog niet zo,zeker van dat dit Wilders electoraal zal schaden.
  Niets van wat ons overkomt is slecht voor ons als we weten hoe we er de vruchten van moeten plukken schreef Sun Tzu, de man van The Art of War, en ook Wilders is een eerste klas strateeg die het wel is toe vertrouwd om in dit verband Rutte en Asscher in de komende debatten een en ander in te peperen.

  Like

 2. Esperanza // februari 25, 2017 om 15:21 //

  ‘Zijn moeder woont in zo’n spotgoedkoop kapitaal (huur)pand van woningvereniging Samenwerking, waar zijn vader, mr. A.L. Asscher, ook diens rechtskundig adviesbureau heeft gevestigd. Maar hij woont officieel in een dorp aan zee, in een (koop)villa in de duinen, opdat tevens optimaal van de hypotheekrenteaftrek gebruik kan worden gemaakt. Zou dat ook met de hele familie rond de keukentafel zijn besproken, al dan niet onder het genot van een sigaretje?’

  http://politiek.tpo.nl/2017/02/22/tijd-dat-lodewijk-asscher-pvda-excuses-aanbiedt-voor-zijn-moeder-bestuurslid-bij-tabaksgigant/

  Like

 3. Esperanza // februari 25, 2017 om 20:58 //

  Hilarisch interview.

  Rob gaat staan: ‘Fuck tolerantie voor de intoleranten!’:

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De volledige speech van Donald Trump at CPAC – en wat uitleg – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s