Nieuw

De overheid schiep alle voorwaarden om Geert Wilders uit te schakelen – de verkiezingen moeten worden uitgesteld

Farid K. maakte geen deel uit van de directe beveiligers van Geert Wilders, de lijfwachten. Dat zou namelijk opgevallen zijn. Hij deed het voorbereidende werk. Hij onderzocht locaties waar de PVV-leider naar toe moest. De perfecte scout voor Al-Qaeda of ISIS. Geert Wilders staat op de dodenlijst van deze organisaties.

Vanwege zijn islamkritiek en uitspraken over Marokkanen, zou er geen mohammedaan of Marokkaan bij Geert Wilders in de buurt moeten kunnen komen. Iedereen weet uit welke hoek het gevaar komt. Er valt heel wat voor te zeggen om helemaal geen mohammedanen toe te laten in overheidsfuncties. Zeker niet in het leger als je weet dat jihadisten bewust Westerse legers infiltreren, niet in veiligheidsdiensten en al helemaal niet bij die afdeling die een van de meest prominente islamcritici op deze wereld wordt geacht te beveiligen.

Het is een kwaadwillende nalatigheid of een bewuste actie van onze overheid. In ieder geval mag je verwachten dat personeel bij de DBB grondig gescreend wordt. Dat is niet gebeurd. De broer van Farid K. speelde informatie uit nota bene moordonderzoeken door. En Farid K. zelf zou volgens het AD al eerder onder de loep genomen zijn.

De hele beveiligingsprocedure is nu waardeloos geworden.

,,Dit is een zeer ernstig feit, zo’n lek is er bij de DBB nog nooit geweest. Deze man weet welke materialen en wapens de dienst tot zijn beschikking heeft. Hij weet wat het protocol is in het geval er een plotse dreiging is tegen een persoon. Hij kent de schema’s, de agenda’s, de manier van werken. Je staat gelijk 3-0 achter, want dergelijke protocollen verander je niet zomaar”, stelt de bron. ,,Criminelen weten graag hoe dergelijke diensten werken, daar kunnen ze hun voordeel mee doen. Grote criminelen hebben zelf ook bodyguards en moeten voor hun eigen veiligheid zorgen.”

Daar komt nog bij dat de banden tussen criminelen en (jihadistische) terreurnetwerken steeds nauwer worden. Informatie kan verhandeld worden en terreurnetwerken hebben wel een direct belang in meer kennis over de beveiliging van politici als Wilders. AD

De beveiliging van Geert Wilders kan niet langer aan de Nederlandse overheid worden toevertrouwd. Het heeft er alle schijn van dat ze bewust de mogelijkheid gecreëerd hebben dat Geert Wilders uit de weg geruimd kon worden. En mocht dat niet zo zijn dan is die overheid zo verregaand incompetent dat er niet langer op te vertrouwen valt.

Mocht Farid K. nog niet alle informatie hebben doorgespeeld dan heeft die zelfde overheid hem nu alsnog de mogelijkheid gegeven dat te doen, want ze hebben hem alweer op vrije voeten gesteld. Dit is misdadig. Dit is terroristisch, dit is jihadisme door onze eigen overheid. Het zou niet moeten verbazen overigens met een minister-president die 6 miljard aan Erdogan = ISIS geeft, en een minister van buitenlandse zaken die Al-Qaeda financiert.

Korpschef Erik Akerboom en minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) liegen als ze beweren dat de veiligheid van Geert Wilders niet in het geding is geweest. Allereerst is de veiligheid van Geert Wilders áltijd in gevaar, er staat een prijs op zijn hoofd, en ten tweede hebben ze een bekende criminele Marokkaan bewust bij hem in de buurt laten komen.

Dit mág niet zonder gevolgen blijven voor de betrokkenen. De PVV kan inmiddels geen campagne meer voeren en de verkiezingen zouden dan ook uitgesteld moeten worden tot deze zaak tot de bodem uitgezocht is en álle betrokkenen, ook de minister president als eindverantwoordelijke, achter de tralies zitten. Dan pas kunnen er eerlijke verkiezingen georganiseerd worden.

In de tussentijd moet er buitenlandse assistentie gevaagd worden om Geert Wilders te beschermen. De Nederlandse veiligheidsdiensten zijn aan alle kanten geïnfiltreerd. Het voor de hand liggende land om om hulp te vragen is Israël.

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on De overheid schiep alle voorwaarden om Geert Wilders uit te schakelen – de verkiezingen moeten worden uitgesteld

 1. maar…………………………….er zijn er al wat opgestapt http://www.telegraaf.nl/binnenland/27680134/__Politiechefs_stappen_op__.html

  Like

 2. Nee joh, Faris deed alleen in burger de verkenning. Nou hier zie je hem links voor Wilders als persoonsbeveiliger lopen… Nu Erik Akerboom weer.

  Liked by 2 people

 3. Het lek is hier in Nederland net zo groot als bij de Russische ambassadeur die in Turkije werd doodgeschoten. Dat voorbeeld kan zelfs in Nederland dienen, dit wordt bloedlink in mijn ogen.
  Inderdaad is het beste dat Wilders afreist naar Israël en direct daar contact opneemt met de geheime dienst om daar werving te doen.

  Like

 4. Republikein // februari 23, 2017 om 22:01 //

  Niks verbaast ons nog, voorbeelden zijn legio.
  Ter herinnering!

  Khan blijft regelmatig terugkomen in Nederland – zelfs nadat hij is ontmaskerd als atoomspion. Tijdens een verkeerscontrole in 1988 wordt de Pakistaanse kerngeleerde aangehouden terwijl hij in de auto zit met zakenman Henk Slebos. Khan wordt het land uitgezet omdat hij niet de juiste papieren bezit, maar wordt niet vastgezet. In 1992 krijgt hij zelfs een visum om zijn zieke schoonvader – hij is getrouwd met een Nederlandse – te bezoeken. Dit reisdocument krijgt hij door toedoen van niemand minder dan Arthur Docters van Leeuwen, het toenmalig hoofd van de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD) die hem persoonlijk komt ophalen van het vliegveld.

  Weten we het nog?
  http://www.sdnl.nl/atoomspionage.htm

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // februari 23, 2017 om 23:12 //

  Het verhaal zoals Fubar hier schetst daar ben ik het volledig mee eens, zijn gevolgtrekking dat de verkiezingen moet worden uitgesteld wat minder. Zelfs als de politiek straks het boetekleed aantrekt, de rechterlijke macht hun dwaling rechtzetten en de man opnieuw in hechtenis nemen, dan nóg is er niks verandert aan de situatie zoals die al veertien jaar duurt. Hoe triest die gevolgtrekking in feite ook is. Natuurlijk er is tot op het hoogste niveau geblunderd maar die, en dat weten we allemaal blijven buiten schot, het niveau daaronder krijgt een flinke schrobbering maar blijven gewoon zitten waar ze zitten, alleen een paar onderknuppels zullen gestraft of zelfs ontslagen worden. Is dat erg? Ja natuurlijk, het is zelfs meer dan erg, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat de elite nog voordat ze aan hun morbide plan begonnen zichzelf hebben ingedekt. Ze wanen zich niet alleen onaantastbaar, ze zijn het ook. En de nieuwe onderknuppels die straks aangesteld worden die moeten straks de gang van zaken onderzoeken, en die zijn om het zo maar eens te zeggen niet erg gemotiveerd hun bazen op te hangen, en dat zal ze voorafgaand aan hun promotie best wel in bedekte termen zijn medegedeeld. Dus de uitkomst laat zich raden.

  Like

 6. “De overheid schiep alle voorwaarden om Geert Wilders uit te schakelen.”

  Precies! En maar schijnheilig doen en” geschokt” zijn!

  Liked by 1 persoon

 7. Tja, wat verwacht je anders van een organisatie, waarvan een ex. leidinggevende speculeert over het “mollen van Wilders”. Overigens niets ten nadele aan de gewone politieagent.

  Liked by 1 persoon

 8. De overheid LIEGT weer — deze politieagent Farris Kattat werkte wel degelijk in de onmiddellijke nabijheid van Geert Wilders.
  foto:


  https://pbs.twimg.com/media/C5ZVlMWXQAQn9VW.jpg:large

  Like

 9. JackvanderVeen // februari 24, 2017 om 09:25 //

  Mijn idee was/is: complotvorming vanuit de (voormalige BVD) AIVD/MIVD in een gracieus complot tegen de ontwikkeling van de PVV en haar supporters/aanhangers.
  Met Pim Fortuyn is alles zo gemakkelijk verlopen, alleen die gestoorde Volkert vander Graaf speelt een extra toetje, want Justitie durft hem toch niet meer te veroordelen.
  Dan nu maar Geert Wilders net zo voor 15maart 2017 omleggen. En niets makkelijker dan een paar marokkanen de schuld te geven.
  Moest wel, geleerduit Volkert verhaal, anders aangepakt worden, want men zou anders decennia chantabel zijn als Staat.
  DUS laat men bewust (zogenaamd per ongeluk) potentiële moordsystemen ontstaan. Wel met medeweten, maar niet vanuit de AIVD georganiseerd, zoals bij Pim Fortuyn.
  Het verhaalzal ik niet langer maken, doch ……………………..

  Liked by 1 persoon

 10. NAÏVITEIT OF EEN MOORDCOMPLOT?

  Wie nu nog gelooft in naïviteit als oorzaak van het inschakelen van een Marokkaan als persoonsbeveiliger van Geert Wilders is zelf uiterst naïef. Want alle aanwijzingen die nu bekend zijn (wat volgt er nog?) wijst op het bewust organiseren van omstandigheden die vergelijkbaar zijn bij de moord op Pim Fortuyn.

  Als er op het hoogst denkbare niveau wordt besloten dat een bepaald persoon (in dit geval een z.g. populist) in geen geval minister-president mag worden, dan wordt er een radarwerk ingeschakeld die via tussenpersonen uiteindelijk een dader zal vinden om het vonnis te voltrekken.
  Waarom wordt de moordenaar van Pim Fortuyn nadrukkelijk de hand boven het hoofd gehouden? Om de eenvoudige en zeer voor de hand liggende reden dat hij wel eens uit de school zou kunnen klappen over die personen die hem indertijd, in al of niet bedekte termen, de opdracht hebben gegeven een daad te stellen in ‘het landsbelang’ en om ons Vorstenhuis een uiterst pijnlijke Bordes-scene te besparen.

  Hoe nu verder?
  De komende Verkiezingen uitstellen is zinloos, want een aantal factoren (verregaande incompetentie, plichtsverzuim en boze opzet) en het politiek-correcte klimaat (diversiteit tot iedere prijs) kan men niet veranderen op de korte termijn.

  Een Spoeddebat met als doel: complete opheldering over die personen die direct verantwoordelijk zijn voor de aanstelling van Farid K. en volledige openheid van zaken over hoeveel personen met een dubbele nationaliteit actief zijn in de diverse Veiligheidsdiensten.

  Dat er met name bij de AIVD Marokkaanse tolken werkzaam zijn, is volkomen logisch gezien de prominente rol deze die bevolkingsgroep inneemt in het internationale terrorisme en de georganiseerde criminaliteit.
  Maar ze vervolgens toegang bieden tot essentiële informatie is, laten we er maar niet omheen draaien, een ernstige vorm van collaboratie met, in dit specifieke geval: de radicale Islam.

  Het Nederlandse volk wil de namen horen van die personen die zich daaraan schuldig hebben gemaakt, desnoods via het instellen van een Parlementaire Enquête, mocht men zich voordien in alle mogelijk bochten wringen om de waarheid onder het mom van privacy-wetgeving etc. onder de tafel te vegen.

  Geert Wilders kennende gaat hij gewoon door (heeft hij wel een keuze?) en iedere rechtgeaarde Nederlander geeft hem zijn stem op 15 maart a.s..
  In het belang van de ware Democratie en in de strijd tegen de alsmaar toenemende invloed van de politieke Islam in Nederland en verder in geheel West-Europa.

  In Frankrijk en Duitsland worden onze Verkiezingen met zeer grote belangstelling gevolgd, wij vervullen dus een voorbeeldfunctie door massaal te gaan stemmen op de PVV.

  Geen Populisme, maar Realisme!

  Liked by 1 persoon

 11. http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/brekend-nog-twee-beveiligers-van-geert-wilders-op-non-actief-gezet-om-ernstige-verdenkingen/

  BREKEND: Nóg twee beveiligers van Geert Wilders op non-actief gezet om ernstige verdenkingen

  Like

 12. http://www.telegraaf.nl/binnenland/27684945/__Nog_twee_topbeveiligers_DBB_fout__.html
  Links is weer een politieke moord aan het plannen.
  Dit straalt slecht af op Pechtold, Klaver en die gewetenloze schurk Asscher.

  Like

 13. Republikein // februari 24, 2017 om 14:32 //

  Personae non gratae?

  Like

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. De overheid schiep alle voorwaarden om Geert Wilders uit te schakelen – de verkiezingen moeten worden uitgesteld – Rechtsaf doorzee
 2. Kabinet laat tientallen in Syrië geharde jihadisten los op Nederland en betaalt soldij – Fenixx.org
 3. De overheid schiep alle voorwaarden om Geert Wilders uit te schakelen – de verkiezingen moeten worden uitgesteld | discitemoniti
 4. Geert Wilders bezoekt onverwacht Volendam – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: