Nieuw

YOU’RE FIRED!

Verleden week was er demonstratie in de VS waar duizenden immigranten in het hele land aan deelnamen om te protesteren tegen Donald Trump. De demonstratie, genaamd ‘Een dag zonder Immigranten,’ vroeg de in het buitenland geboren werknemers om een dag niet te werken.

Het doel was om Trump’s supporters te laten zien hoe belangrijk immigranten zijn voor de Amerikaanse economie, maar in plaats van te laten zien hoe noodzakelijk ze zijn voor het land, lieten ze zien hoe onnodig ze zijn op hun werkplek.

Niet alle werkgevers waren bereid hun werknemers het werk te laten liggen om tegen een democratisch gekozen president te protesteren. Als immigranten willen laten zien hoe hard ze werken, moeten ze dat hun op hun arbeidsplek doen, en niet een dag het werk overslaan om dit te bewijzen.

Tientallen demonstranten zijn ontslagen omdat ze niet op hun werk verschenen, maar in plaats daarvan ervoor kozen om aan de demonstratie deel te nemen.

In Nolensville, Tennessee, nearly 20 employees at Bradley Coatings, Incorporated — a commercial painting company — were laid off after participating in the nationwide strike on Thursday, NBC4 reported.

The company’s attorney, Robert Peal, said in a statement obtained by the news station that all employees were told they risked termination if they skipped work on Thursday, but 18 did so anyway.

Restaurants en kinderdagverblijven waren onder andere de bedrijven, in staten zoals Florida, Tennessee, Oklahoma en New York, waar leidinggevenden hun personeel ontsloeg die niet op het werk verscheen om deel te nemen aan de demonstratie.

Local news outlets also reported that 21 employees were fired at a boat manufacturing company in South Carolina, 12 workers at an Oklahoma restaurant and 30 masonry workers in Denver. The Oklahoma restaurant I Don’t Care Bar and Grill has already published a job posting looking to replace the fired cooks, NBC12 reported.

In plaats van het maken van een statement tegen Trump, werd het een manifestatie van managers die tegen hun immigrantenwerknemers gebruik konden maken van een beroemde uitspraak van Trump zijn show ‘The Apprentice’:

YOU’RE FIRED!

Lees meer:

http://www.nbcnews.com/news/us-news/employees-across-u-s-fired-after-joining-day-without-immigrants-n722991

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on YOU’RE FIRED!

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2017 om 23:49 //

  De USA is gewoon een harder land dan wij in Europa gewend zijn, ontslagen worden is daar eerder aan de orde dan bij ons, dat weet je als je daar woont en zo niet dan zijn ze daar nu achter gekomen.

  Like

 2. Esperanza // februari 22, 2017 om 00:47 //

  Benieuwd hoe dat gaat aflopen:

  ‘Some social media users are calling on others to boycott the small businesses and restaurants that fired immigrant workers.’

  Like

 3. Is allemaal slap gelul. Met dat boycotgezeik. Morgen zijn ze het alweer vergeten, en stappen de eerste tent binnen waar het goedkoop is.
  Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral.

  Like

 4. Esperanza // februari 22, 2017 om 01:43 //

  Zou d’r niet gerust op zijn. Geweld en links tuig dat matcht prima daar bij de Anti Trump protesten.

  Like

 5. @ Esp,
  Dat linkse tuig zijn natuurlijk ook de klaplopers zonder centen, dat zijn niet de uitgevers van geld

  Like

 6. Er is nu in ieder geval een flink aantal immigranten die er inmiddels achter zouden kunnen zijn dat ze gewoon zijn gebruikt als de spreekwoordelijke useful idiots.
  Maar … wellicht gaat de man achter de schermen deze useful idiots nu maandelijk een uitkering geven. Dat ouwe lijk soros heeft geld genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s