Nieuw

Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

© Facebook

Zweden – Op dit moment is het zeer onrustig in de allochtone wijk Rinkeby in Stockholm. De politie werd met stenen bekogeld en er werden waarschuwingsschoten afgevuurd, veel auto’s staan in brand.

De onrust begon ongeveer kwart over negen in de avond toen een politiepatrouille een gezocht persoon wilde arresteren op het metrostation in Rinkeby.

– Er verschenen toen een groot aantal mensen die de politieagenten met stenen begonnen te bekogelen. Ze voelden zich op een gegeven zodanig bedreigd dat ze zich gedwongen zagen waarschuwingsschoten af te vuren, een politieagent werd door een steen op zijn schouder getroffen, het is op dit moment nog onduidelijk hoe zwaar zijn verwonding is, zegt Lars Bystrom van de politie Stockholm tegen Fria Tyder.

De oproer in de wijk duurt nog steeds voort en wordt door de politie gekwalificeerd als geweld tegen ambtenaren in dienst, en gewelddadige verstoring der openbare rust. Kwart voor tien kwam de eerste politiemededeling binnen dat een auto in brand stond, van een lange reeks.

– Wij staan de hulpdiensten bij die arriveren om de autobranden onder controle te brengen, zegt Lars Bystrom.

Foto’s van het strijdgewoel op het slachtveld wijzen erop dat er ondertussen een groot aantal auto’s in de fik staan. De brandweer van Stockholm wil geen antwoord geven op de vraag over de omvang van de branden.

– Daar heb ik geen informatie over, we bestrijden de branden zolang er politie aanwezig is, zegt een brandweerchef die zijn naam niet wil vrijjgeven.

 

My friend was filming the rioting in Rinkeby, Stockholm last night. Here’s some info on the riot, immigrant crime in Sweden and how my friend had to run from threatening muslim men.

Bron:

http://www.friatider.se/upplopp-i-rinkeby-polis-skot-varningsskott

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

18 Comments on Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

 1. Ik kan en wil het niet snappen.
  WTF moet je met een waarschuwings schot.
  Eerste schot gericht op onbelangrijke onderdelen, benen knieen …
  Tweede schot dodelijk.
  Let op hoe rap ze het leren, en als ze het niet leren en alle imigratie ratten komen op je af dan pak je natuurlijk gewoon je backup m134 en schiet er ongediscrimineert op los op alles wat beweegt.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2017 om 01:46 //

  Ik ben zo benieuwd of de media hier morgen ook melding van maken! Kan haast niet wachten! De “ongeregeldheden” in Parijs werden ook eerst een paar dagen onder de pet gehouden tot ze er echt niet meer onderuit konden.

  Like

 3. Ze kunnen niet zeggen dat het ze niet gemeld is (inclusief typo):

  Like

 4. Het is een stuk aangenamer om weg te kijken en in de veronderstelling leven dat er niets aan de hand is. Zelf lig ik zonder de verdoving van iets teveel elke nacht wakker met nare toekomstblikken. Vooral wat mijn kind in deze verrotte toekomst gaat gebeuren. Gisteravond ook weer tot 06:00 uur in de ochtend. Ik zie het echt somber in. Terwijl ik toch echt geen watje ben.

  Like

 5. We wonen in een godverse watten wereld met dansende schaapjes en huppelende millenium vlokjes, er is niets aan de hand mensuh, doorlopen graag…

  Like

 6. Esperanza // februari 21, 2017 om 03:31 //

  Like

 7. Nu ik die gozer van Supermax in zijn stoel zie zitten schiet me in ene te binnen dat ik vroeger ook een paar van dat soort stoelen had:

  naamloos

  Like

 8. Esperanza // februari 21, 2017 om 04:15 //

  Yep, those were the days.

  Like

 9. Esperanza // februari 21, 2017 om 04:19 //

  De moeder van The Donald al gezien. Dan zie je waar zijn hairdo vandaan komt. 😉

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // februari 21, 2017 om 11:57 //

  Is dat een echte foto?

  Like

 11. ja ja een Zweedse vrachtwagenchauffeur ??

  De Spaanse politie heeft dinsdag na een wilde achtervolging met veel machtsvertoon een Zweedse vrachtwagenchauffeur gearresteerd die met een gestolen vrachtwagen vol flessen butaangas met hoge snelheid onderweg was naar het centrum van Barcelona. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27658681/__Paniek_om_dolle_trucker_in_Spanje__.html

  Like

 12. JackvanderVeen // februari 21, 2017 om 14:35 //

  Het word echt tijd dat men in europa de politievoorschriften veranderd omtrent “waarschuwingsschot”.
  Dient in het vervolg in horizontale richting te worden afgevuurd met gericht fysieke schade veroorzakend.
  Na twee waarschuwingsschoten zonder beoogd resultaat mag het derde alleen nog gericht dodelijk zijn.
  Al die zwarte en blanke oproerkraaiers zijn dan bij het eerste schot reeds bedaard.

  Like

 13. Na de aanhouding in een metrostation in een migrantenwijk van Stockholm zijn maandagavond enkele tientallen jongeren tekeer gegaan tegen de politie. Agenten werden met stenen bekogeld en een agent loste een waarschuwingsschot, zei de politie dinsdag.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27660035/__Rellen_in_Stockholm__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

  Like

 14. Zal het nog sterker vertellen er wordt op blanken gejaagd in Rinkeby door grote groepen moslims.
  Ja je hoort het goed gejaagd in je eigen land
  Anti-Whites chasing a white man in Rinkeby, Sweden

  Like

 15. @hslot4 // februari 21, 2017 om 18:09 //
  In de commentaren van youtube zie ik diverse Zweden voorbij komen die melden dat de ondertitels fake zouden zijn en lachen vervolgens het op z’n links Zweeds weg.
  Even verderop staat een commentaar dat de ondertitels niet vertellen wat er gezegd wordt, maar dat het verhaal wat verteld wordt wel overeenkomt met de beelden.
  Rommel kan misschien uitsluitsel geven, die verstaat tenslotte ook Zweeds.

  Like

 16. @ Ron

  De ondertiteling is geen letterlijke vertaling van de gesproken tekst maar inderdaad een beschrijving van de huidige immigratiecriminaliteit en chaos in Zweden.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd – Rechtsaf doorzee
 2. “Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?! – Nachthemel
 3. Na de rellen in Rinkeby is er nu eindelijk iemand verdacht van het plegen van een misdrijf – een politieagent die met zijn vuurwapen schoot – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s