Nieuw

Trump heeft gelijk over Zweden

De Amerikaanse president Donald Trump wordt op dit moment door de links-liberale beweging bespot voor een toespraak die hij gisteravond hield in Melbourne, Florida. De aanleiding is dat hij in zijn speech Zweden als een waarschuwend voorbeeld stelde van wat er kan gebeuren als je teveel immigranten in je land opneemt.

Donald Trump’s 45-minuten durende speech richtte zich sterk op veiligheidskwesties. Hij vertelde dat hij order heeft gegeven om de beloofde muur langs de grens met Mexico te bouwen, en aan het werk is om extreme islamieten buiten de Verenigde Staten te houden.

Hij waarschuwde ook voor de  gewelddadige ontwikkelingen in Chicago, de derde grootste stad van Amerika, waar meer moorden worden gepleegd dan in de twee grootste steden, New York en Los Angeles samen.

– Kijk wat er daar gebeurt! We moeten ervoor zorgen dat ons land veilig is!, zei Trump.

Aan het eind van zijn toespraak kwam zijn statement waar hij nu voor wordt bespot.

– Kijk maar eens wat er gebeurt in Duitsland. Kijk naar wat er gisteravond is gebeurd in Zweden. Zweden: Wie had dat gedacht? Zweden? Zij brachten in grote aantallen immigranten in hun land binnen, en hebben nu problemen waar ze nooit van hadden kunnen dromen, zei hij, eraan toevoegend:

– Kijk maar eens wat er gebeurt in Brussel! Kijk maar eens wat er gebeurt over de hele wereld, zoals in Nice en Parijs.

Hij waarschuwde vervolgens om de VS niet dezelfde weg op te laten gaan zoals Europa heeft gedaan, en dat men voorzichtig moet zijn met wie je in je land toelaat.

Veel mensen vragen zich af wat voor soort gebeurtenissen vrijdagavond in Zweden hebben plaatsgevonden die de Amerikaanse president als kwalijke voorbeelden stelt. Aftonbladet heeft een spottend artikel in het Engels gepubliceerd die een  aantal van de gebeurtenissen van die dag beschrijft. Maar het artikel beschrijft alleen maar onschuldige voorvallen, en verzwijgt de ernstige criminaliteit; zoals de kinderen die zijn beroofd in Järfälla en Södertälje, moord in Midsommarkransen, autobranden in Gotenburg en Halmstad, of de gewapende roofovervallen in Malmö.

In de Verenigde Staten is ondertussen bij het grootste deel van het publiek het besef bereikt dat Trump niet expliciet verwijst naar wat er afgelopen vrijdagavond is gebeurd in Zweden, maar naar een opmerkzaam nieuwsbericht op dezelfde avond van Fox News waarin Zweden werd besproken. In de uitzending wordt filmmaker Ami Horowitz geïnterviewd over zijn bezoek aan Zweden vorig jaar.

Sweden Government Covering Up Immigrant Rape & Crime – Ami Horowitz – Tucker Carlson Tonight 2/17/17

Fox News is geschokt door de huidige verkrachtingtsunami in Zweden – “Het is grotesk”

Eén van de mensen die zich lustig maakt over Trump zijn formulering is de voormalig premier van Zweden Carl Bildt. “Zweden? Een terroristische aanslag? Wat heeft hij gerookt?” twittert hij, terwijl Trump niets heeft gezegd over een terroristische aanslag.

Bron:

http://www.friatider.se/trump-hanas-for-utspel-kolla-sverige

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Trump heeft gelijk over Zweden

 1. Esperanza // februari 19, 2017 om 16:30 //

  Is dit hier al voorbj gekomen?

  At least 160,000 protesters have marched in Barcelona to demand that Spain’s conservative-led government increase its efforts to take in refugees from war-torn countries like Syria.

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/barcelona-march-refugees-protest-spain-more-160000-people-thousands-catalan-a7587996.html

  Like

 2. esperanze@; ik had het ook gelezen, maar dit is dus de druppel die de rest van de emmer zijn wil probeert op te leggen. lijkt me dat de beelden perfect zijn om de verraders te identificeren. Wie de geschiedenis van Spanje kent weet dat er in de honderd jaar tot 1940 acht burgeroorlogen zijn geweest, de laatste tussen groepen zoals anarchisten, communisten, koningsgezinden, republikeinen, facisten etc…
  Groepen genoeg in Spanje, en ze haten elkaar tot op het bot. Land op de rand van burgeroorlog, en de reden ervoor kan zeer veelzijdig zijn, oa armoede, onafhankelijkheid, overvloed aan linksgutmenschen….
  En zoals het de pers betaamt komt politiek correct nieuws uitgebreid aan de orde, alsof het de norm is waar alles aan moet voldoen.

  Like

 3. Ik heb Zweedse vrienden, die mij verzekeren dat talloze door importmoslims gepleegde berovings- en verkrachtingszaken structureel buiten de media worden gehouden. De autochtone Zweden zijn het zat, Trump heeft gewoon gelijk.
  Op een andere topic las ik dat de islam niet vergeleken moet worden met geromantiseerde culturen als die van Allaadin in Disney of xzemenisme, want islam in je land is niet iets met een uit-knop. Islam in je land is terug naar de middeleeuwen, toen vrouwen nog bij het vee hoorden, en homoseksualiteit een ziekte was die alleen door de brandstapel genezen kon worden.

  Liked by 1 persoon

 4. Het was een aanval op de Turkse ambassade in Stockholm door de terroristische organisatie PKK op 15 februari en niet voor het eerst. Ook werd er een video verspreid voor propaganda-doeleinden, maar deze werd zo snel mogelijk verwijderd.
  https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=auto&tl=nl&u=http%3A//news.day.az/world/869366.html

  Like

 5. Dan heb je Frankrijk nog niet gezien. Het land staat letterlijk in brand. De politie is machteloos.
  Bekijk de Tweet van @JPY_Kurdish: https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/833133589147578368?s=09
  We zullen het zelf moeten doen. Dus bereid je voor.

  Like

 6. ?ref_src=twsrc%5Etfw

  Like

 7. Ben het met Floris eens. Islam is geen passieve toevoeging aan onze cultuur, maar een dynamische; iets dat een agressief eigen leven gaat leiden. Lieve hondjes moeten geen meedogenloze wolven binnenhalen, dan gaan de lieve hondjes eraan.

  Like

 8. Al mijn vrienden van verstandig realistisch progressief-links, tegenwoordig ook wel extreem-rechts genoemd (maar dan door regressief-links natuurlijk) klommen in de hoogste boom. Maarschalk Rommel, die geen Duitser is maar een Viking en een groot strijder in de Goede Strijd, uitte op het sympathieke Fennix zijn woede op die stomme systeem-media, die niet snapten dat aanslag Bussel, aanslag Nice, aanslag Berlijn, gisteren-Fox-News-over-verkrachting-in-Zweden hartstikke logisch is.

  https://martienpennings.wordpress.com/2017/02/20/zou-trump-zo-zweeds-doortrapt-zijn/

  (het is structureel dat: Fennix, met tweemaal ‘n’ en éénmaal ‘x’, maar dat terzijde)

  Like

 9. Het is altijd fijn als een idioot een compliment krijgt van een andere idioot. Maar ik wil toch wel even een kleine correctie maken. Ik ben van mijn hele leven nog nooit op een of andere manier links geweest, of het nou progressief of regressief was, mijn moeder heeft me ooit verteld dat ik bij geboorte met mijn rechterhand, beetje schuin omhoog, onder het neuriën van het Horst Wessel lied, met veel moederlijke pijn eruit werd geperst, met de navelstreng tussen de tanden, en een vage tatoeage in de oksel. De volledige linkerkant van mijn babylichaampie was in eerste instantie volledig verlamd, en had een paar flinke tikken nodig om wakker te worden. Maar heeft de rest van mijn leven toch nooit zo goed gewerkt als de rechterkant. Het hangt er maar een beetje bij. Doet niet zoveel en houdt zich vooral bezig met klagen op de rechterkant. Maar even zonder dollen, ik ben nog nooit links geweest, ik ben een van die weinige hier die vanaf het begin af aan al een diep wantrouwen heeft tegen de linkse rakkers. En mijn stiefpa uit de DDR heeft dit wantrouwen tijdens mijn opvoeding met zijn afschuw voor het communisme versterkt. Twee keer ben ik op jonge leeftijd ik het toenmalige DDR geweest. Voor zijn familiebezoek. Dat was twee keer teveel.

  Liked by 1 persoon

 10. Ik wist wel dat je zou happen 😛

  Like

 11. Esperanza // februari 21, 2017 om 02:18 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: