Nieuw

HET VOLGENDE KIND IS VOOR JOUW REKENING

Zweden – Afgelopen zaterdag is bekend gemaakt dat een minderjarig meisje op klaarlichte dag is aangevallen en verkracht in een bosrijke omgeving in Veddesta, in de gemeente Järfälla ten noordwesten van Stockholm. De politie is zoals gebruikelijk in dit soort gevallen uiterst geheimzinnig en er is geen signalement van de verdachte gepubliceerd. In de sociale media wordt nu informatie over de aanval vermeld met een gedetailleerde beschrijving van de nog niet geïdentificeerde of gearresteerde dader. De informatie komt van de vader van het verkrachte meisje.

In een open Facebook-groep met de naam ‘Het gebeurt in Skälby Järfälla’ heeft een vrouw een artikel geplaatst met informatie over de verkrachting. De tekst is geschreven door de vader van het verkrachte meisje. Het vermoeden bestaat dat de vader anoniem wil blijven om de identiteit van zijn dochter te beschermen. De tekst, die op grote schaal is verspreid in de sociale media, bevat een gedetailleerde beschrijving van de verkrachter.

De volgende tekst werd afgelopen dinsdag gepubliceerd in de Facebook-groep “Het gebeurt in Skälby Järfälla”:

Met betrekking tot de verkrachting van mijn geliefde 13-jarige dochtertje op zaterdag wil ik hiermee naar buiten komen met een beschrijving van de misdadiger (MD).

Dit is om anderen te waarschuwen en erop te wijzen dat Skälby niet meer de idylle veilige leefomgeving is wat we eerder hadden, er is een nieuwe tijd aangebroken.

Het verloop van de gebeurtenis is in kort als volgt: MD volgt zijn slachtoffer tussen Viksjö en Skälby richting Skälby. DM is te voet of op de fiets. Het slachtoffer neemt de Ormbackavägen door het bos en loopt op het bospad richting huis. Na ongeveer 150 meter merkt ze dat ze wordt gevolgd, ze probeert MD af te schudden en verlaat het voetpad, maar deze ziet zijn kans schoon en pleegt zijn misdaad. Tijdens de verkrachting rent een joggende vrouw voorbij en lacht, vermoedelijk sprak ze in haar telefoon. Helaas hoort ze of ziet ze niets, ondanks dat ze op nauwelijks vijftien meter passeerde.

Tijdens de verkrachting werd er lichamelijk geweld gebruikt, penetratie en wurggreep. De verkrachting werd zodanig uitgevoerd dat het vermoeden bestaat dat het niet de eerste keer was. Eind januari was er een ander incident in de omgeving, op de Bruttovägen.

MD spreekt geen Zweeds, hooguit een paar woorden. Gebrekkig Engels. Is ongeveer 15-16 jaar (moeilijk om de leeftijd te schatten), c.a. 173 cm lang. Zwart kort haar, groen/grijze jas, jeans (een beetje te groot), witte schoenen. Met een Arabisch/Afghaans uiterlijk, zonder baard.

De Ormbackavägen/gebied is geen locatie waar men normaal verblijft, als men daar loopt of fiets is het omdat je in de omgeving woont. Waarschijnlijk is de dader daar al eerder geweest en kent het gebied, en en is op hoogte van de wegenroutes.

Maar GODVERDOMME, denk niet dat het zoals voorheen was, laat uw dochters niet vernietigen. Tegenwoordig verkeren er individuen op straat die in staat zijn dingen te doen die we alleen in horrorfilms zien.

Voor degenen onder jullie die zijn hondje uitlaat, of gaan joggen, in deze omgeving, smeek ik u uit te kijken naar een individu die aan de bovenstaande beschrijving voldoet, neem een foto en verzend het naar iedereen die mijn bericht vermeldt, zodat mijn dochter haar misdadiger kan identificeren. Het is immers een beperkte groep die aan de beschrijving voldoet.

HET VOLGENDE KIND IS VOOR JOUW REKENING. DIE VAN MIJ IS AL VERNIETIGD.

Bron:

Det händer i Skälby Järfälla

https://www.facebook.com/groups/871418069612651/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on HET VOLGENDE KIND IS VOOR JOUW REKENING

  1. En ik zou er aan toevoegen: “Als we weten waar je verblijft dan leg ik een hinderlaag zodat je alleen bent. Ik snij vervolgens elk lichaamsdeel af maar houd je in leven. Je lichaamsdelen kook ik en duw ik door je keel. Dan hang ik je op aan je strot en stuur uitgehongerde varkens op je af zodat ze je verslinden. Van de hele procedure maak ik een verslag en stuur dat naar alle asielcentra.” De boodschap lijkt me duidelijk

    Like

  2. het meest droevige en verschrikkelijke is het dat dit soort berichten me niet eens meer verbazen

    Like

  3. De beste boodschap om respect voor onze vrouwen af te dwingen is een moslim kadaver aan een boomtak, en zo verder tot de bomen op zijn, op een normale manier gaat het nooit lukken.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. HET VOLGENDE KIND IS VOOR JOUW REKENING – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: