Nieuw

Elektriciteitsbedrijf stopt met haar werkzaamheden in Malmö – “We moeten aan de veiligheid van onze werknemers denken”

Rockwell

“Door het huidige veiligheidsrisico om in Malmö te verblijven met zijn geweld en schietpartijen zal Högs EL de lopende opdrachten nog uitvoeren en daarna geen opdrachten meer aannemen”, schrijft het elektriciteitsbedrijf Högs EL op Facebook.

Afgelopen zondag 12 februari heeft het elektriciteitsbedrijf Högs EL in een Facebook-bericht verkondigd dat het de veiligheid van zijn personeel prioriteert en geen nieuwe werkopdrachten zal aannemen in Malmö. Het bedrijf schrijft dat het aan de veiligheid van zijn werknemers moet denken en verwijst naar het geweld en de schietpartijen die constant in Malmö plaatsvinden. De firma zal de lopende werkzaamheden completeren maar daarna geen nieuwe opdrachten aannemen in Malmö, tenzij er een drastische verandering plaatsvindt.

hogselni

“Door het huidige veiligheidsrisico om in Malmö te verblijven met zijn geweld en schietpartijen zal Högs EL de lopende opdrachten nog uitvoeren en daarna geen opdrachten meer aannemen, tenzij er een drastische verandering plaatsvindt. Wij hopen dat u begrip heeft voor onze positie. De veiligheid van ons personeel staat voorop. Voor degenen die wonen en werken in Malmö, kunnen we alleen maar wensen dat we elkaar ooit terugzien, met vriendelijke groeten”, schrijft bedrijfsleider Andreas Svensson op Facebook.

Bron:

http://nyheteridag.se/elektrikerforetag-avslutar-sina-uppdrag-i-malmo-maste-tanka-pa-anstalldas-sakerhet/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6313 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Elektriciteitsbedrijf stopt met haar werkzaamheden in Malmö – “We moeten aan de veiligheid van onze werknemers denken”

 1. Fenixx, nothing more than Fenixx
  Trying to forget my Fenixx of love
  Teardrops rolling down on my face
  Trying to forget my Fenixx of love

  Fenixx, for all my life I’ll feel it
  I wish I’ve never met you, girl
  You’ll never come again
  Fenixx woo-o-o Fenixx

  Like

 2. The past is gone.

  Like

 3. Esperanza // februari 16, 2017 om 01:47 //

  Het licht gaat uit in Malmö.

  Like

 4. Mag het licht uit. Genoeg gezien vandaag.

  Like

 5. Wat overblijft is duisternis omdat de Zweden dit hebben toegelaten.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // februari 16, 2017 om 08:06 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 7. Wat er nu in Zweden gebeurt, steden waar de zware criminaliteit overheerst zonder ingrijpen van de politie zal ook hier in ons land gaan plaatsvinden bij ongewijzigd beleid.

  De Parijse voorsteden laten een vergelijkbaar beeld zien: allochtone jongeren grijpen een incident aan om over te gaan tot plundering en brandstichting.

  Maar Zweden lijkt een zeer bijzondere plaats in te nemen wat betreft tolerantie en verdraagzaamheid t.a.v. agressieve vluchtelingen en andere allochtonen.

  Dit land kwam ongeschonden de Tweede Wereldoorlog door, kon haar neutraliteit met kunst en vliegwerk behouden (leverde alles keurig op tijd wat Duitsland nodig had) en heeft dus geen Bezetting hoeven te ondergaan.
  Geen collaboratie dus van een deel van de eigen bevolking, maar een reputatie op het gebied van opvang van Joden vanuit Denemarken en andere humanitaire projecten, zoals het Zweedse wittebrood wat hier in Nederland vele levens heeft gered.

  Met een dergelijke reputatie hoog te houden heeft Zweden de kardinale fout gemaakt volledig door te schieten bij de opvang van talloze asielzoekers, avonturiers, moslims en andere profiteurs.
  Met het vervullen van een voorbeeldfunctie voor de rest van Europa heeft men zichzelf in een onhoudbare positie gemanoeuvreerd, plotseling hardhandig optreden tegen zielige vluchtelingen en andere kansarme allochtonen zou dan het zorgvuldig opgebouwde imago van de Zweedse bevolking in een klap kunnen vernietigen.

  Een andere verklaring kan ik niet geven voor de passieve houding van de Zweedse regering betreffende deze eigenlijk onhoudbare toestanden.

  In Frankrijk zijn de Overheden ook tamelijk politiek-correct, maar dat belet de politie niet om af en toe hardhandig in te grijpen, waarbij de wapenstok wordt gebruikt op een manier die menige Linkse Goedmens de gordijnen injaagt. Niet goed te praten allemaal, maar waar gehakt wordt vallen er nu eenmaal spaanders en het valt in het niets vergeleken bij de talloze handelingen gepleegd door z.g. kennismigranten waarbij ook sprake is van ongewenste penetratie.

  In ons land zal, als we de beloften van de politici mogen geloven gedaan in deze verkiezingstijd, het allemaal wel meevallen. De integratie wordt opnieuw bekeken, hardere eisen worden gesteld en de terugkerende IS-strijders worden zonder pardon doorverwezen naar Bureau Halt ter heropvoeding, rehabilitatie en de Reclassering en de Wajongregeling doen de rest.

  Maakt u zich vooral geen zorgen, u kunt rustig gaan slapen: Mark & Jesse waken over U!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s