Nieuw

Norwegian government: We will abandon international law if Sweden collapses

Norway is prepared to abandon the Geneva Convention if Sweden collapses. The border will be closed by force, and Swedish refugees will be rejected without the possibility to seek asylum. “We are prepared for the worst,” says Prime Minister Erna Solberg.

There is such an imminent danger that the Schengen agreement, and the asylum system in Sweden will break down, that Norway must have an emergency legislation in place in case it happens, believes Norway’s Prime Minister Erna Solberg. Therefore, she has crafted a law that will allow for Norwegian authorities to reject asylum seekers who do not come directly from a conflict area.

This means that asylum seekers who want to come to Norway from Russia, but also from the other Nordic countries, will be denied the right to seek asylum, which otherwise is anchored in the UN Refugee Convention.

Lees verder:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2527/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Norwegian government: We will abandon international law if Sweden collapses

  1. Aha, dus het kan kennelijk wel. goh, wie had dat nou gedacht.
    Je kan de grenzen alleen maar beter sluiten als het nog niet te laat is.

    Like

  2. ja, gisteren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s