Nieuw

Opinie: ’De PVV zou verboden moeten zijn’

Een verbod op de Partij Voor de Vrijheid (PVV), de politieke beweging van Geert Wilders, is nog niet zo gemakkelijk. Het verkiezingsprogramma van Geert Wilders, hoe summier ook, is in strijd met vier artikelen uit de Grondwet en schoffeert daarnaast nog een handvol internationale verdragen. Hoe hij zijn politieke beweging heeft georganiseerd en leidt, is verre van democratisch. Toch heeft de PVV een gerede kans om op 15 maart de grootste partij in het land te worden.

Nederland worstelt met de ’democratische paradox’, het gegeven dat de democratie een partij de grootste kan maken die diezelfde democratie vervolgens te gronde richt. Fundamentele discussies over anti-democratische sentimenten in de samenleving zijn wel gevoerd, maar hebben nooit tot een principiële keuze geleid. Eerder tot een principiële niet-keuze.

Wilders’ partijprogramma is een aanval op de Nederlandse (democratische) waarden. Om zijn ideeën uit te voeren, moeten de artikelen 1, 6, 7 en 23 van de Grondwet worden geschrapt. Ook moet het Nederland van de PVV internationale verdragen opzeggen, omdat het Europees Hof of de VN ons anders terugfluit.

Wanneer je nog niet genoeg hebt van deze onzin en aanval op onze vrijheid van denken en spreken dan kun je nog even verder lezen via de bron De Gooi en Eemlander

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

25 Comments on Opinie: ’De PVV zou verboden moeten zijn’

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 15, 2017 om 01:36 //

  Dat toont mooi hoe radeloos ze zijn, wat ze ook zeggen wat ze ook doen de PVV blijft maar groeien.

  Like

 2. De PVV al een jaar stabiel, is in ene ook 6 zetels naar beneden gedonderd in de peilingen. Zelfde truuks als bij de vorige verkiezingen worden weer uit de kast gehaald.

  Like

 3. PVV stemmer // februari 15, 2017 om 07:04 //

  Ik snap deze onzin weer niet.
  De PVV is ontstaan ondat men onvrede had hoe het in Nederland gaat. Eindelijk iemand die laat zien dat het anders kan en ook moet. Die luistert en opkomt voor het volk. Die Nederland niet laat verloederen. Wij wilden de euro niet, de EU niet en toch hebben we het allebei. En wat een ellende heeft het ons gebracht. Armoede, open grenzen en nog veel meer.

  Liked by 1 persoon

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // februari 15, 2017 om 08:44 //

  Het spijt me jullie te moeten tegenspreken maar ik ben het deels met hem eens, ik blijf hameren op het feit dat het van uiterst belang is om er een open partij van te maken wat Wilders blijft weigeren. Hiermee doet hij ons geen goed, maar de islam. Wij blijven verdeeld en doen niets omdat we geen overkoepelende organisatie hebben. Leer eens iets van je linkse tegenstander, massa is een wapen om in te zetten om je mening te onderstrepen.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // februari 15, 2017 om 10:40 //

  Burger ik denk dat de PVV dat ook wel zou willen maar het is nog te vroeg, de linkse partijen zitten daarop te wachten als hongerige hyena’s. De trollen staan in de startblokken om te infiltreren en de partij van binnenuit te slopen, de draaiboeken liggen klaar. Vergeet niet dat aan de beslissing de boel nog niet open te gooien een flink prijskaartje hangt, de PVV krijgt als enige geen geld uit Den Haag. Langzaam maar zeker wordt het salonfähiger om te zeggen dat je PVV aanhanger bent, wat nu telt is een breed kader van bruikbare mensen te vormen. Dat lukt alleen als mensen niet per direct een verdere carrière op elk gebied op hun buik kunnen schrijven als gevolg van het toetreden tot de PVV. Vergeet niet dat het socialisme tot in de haarvaten van de samenleving zit.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // februari 15, 2017 om 11:04 //

  Bij gebrek aan woorden maar ff plakke.

  Het begrip islamisering is niet louter het stokpaardje van die blonde Führer met zijn GHB-kapsel waarmee hij refereert naar op hol geslagen berberapen die massaal groepsbeledigingverkrachting een nieuwe invulling geven. Het tracht een verzamelterm te zijn voor de schade die de islam aanricht in de westerse landen. Met name op het gebied van cultuurvernietiging, barbarisme en religieuze achterlijkheid. Een begrip dat vereenvoudiging moet bieden in een vrij ingewikkeld proces dat in de praktijk niet strikt om islam gaat, maar om schadelijk gedrag van niet-westerse allochtonen in het algemeen. De discussie over of bijvoorbeeld welk deel van de Turken of Marokkanen precies welke vorm van de islam aanhangen is namelijk irrelevant mierenneuken. Waar het om gaat is dat ons land bezet wordt door kolonisten die langzaam maar zeker alles overnemen en dat voor doorsnee burgers onzichtbaar wordt gemaakt. Islamisering valt te beschrijven als een sluipmoordenaar van de zogenaamde gematigden die ons land onherstelbaar naar de tering helpen.

  Van buiten naar binnen.

  Hoogstwaarschijnlijk had het Verzet in 1940 precies hetzelfde probleem als wij. Aantoonbaar werden er haatkazernes gebouwd waaruit de massa-vernietiging geleid moest worden. Aan het begin werden er af en toe razzia’s gehouden met als officiële reden dat de staatsveiligheid moest worden gegarandeerd en wie anders beweerde werd al gauw een vijand van de staat. Alle signalen dat er een oorlog aan de gang was, werd zo lang mogelijk genegeerd door de laffe wegkijkers. Tot op het moment dat de Duitsers opeens ook bij hen op de stoep stonden om hun familieleden af te voeren. Kleine stapjes maken een grote, dat hadden ze toen ook al door. Sleep de bevolking stapje voor stapje zo de afgrond in en ze zullen volgen als achterlijke lemmingen die er plezier in scheppen om zelfmoord te plegen. Ondertussen konden de hoge ambtenaren bij de Nederlandse Hoge Raad aankloppen om hun fascistische wetten te legaliseren. “Mooi,” zei de Hoge Raad in 1942, “alle decreten van de Führer zijn wetten in formele zin. Draai die gaskranen maar open.”

  Nee, we maken er geen karikatuur van, zo is het daadwerkelijk gegaan. Het Toetsingsarrest uit 1942 is gewoon openbaar in te zien en de rest is net zo makkelijk te vinden voor wie echt geïnteresseerd is. Half Nederland was en is bij de NSB, de Nationaal Socialistische Beweging. Tegenwoordig noemen die debiele socialisten zich anders, maar ze zijn nog steeds hetzelfde. Bij elke Duitser die binnen komt wegkijken en smoesjes bedenken en na 5 jaar en 6 miljoen Joden opeens roepen dat ze het nooit geweten hebben. Datzelfde proces herhalen ze 70 jaar later met de islam. Een volk dat net zulke Jodenhaters bevat als nazi-Duitsland destijds. Stap voor stap komen ze binnen en nemen ze het land over. Extreme schulden, repressief gedrag van de overheid jegens critici en de voorkeursbehandelingen voor moslims bewijzen dat. Daar schrijven we nu reeds 11 jaar over. En diezelfde socialisten laten dat gewoon gebeuren. Voor wie de geschiedenis goed bent en begrijpend kan lezen, moet het een extreme schok zijn dat we weer door Jodenhaters zijn bezet.

  Like

 7. Republikein // februari 15, 2017 om 11:24 //

  Like

 8. Republikein // februari 15, 2017 om 11:33 //

  Krijg de schijt, heppik linkie vergeten.
  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=836&pagina=1

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // februari 15, 2017 om 11:58 //

  Republikein toch een paar kanttekeningen, allereerst bestond er in 1940 nog geen verzet, later wel maar lang niet in die grote aantallen die vaak geïnsinueerd worden, de meeste verzetsmensen waren van na de oorlog. We mogen niet vergeten dat voor de oorlog het antisemitisme wijd verbreid was, dat was geen alleenrecht van de nazi’s maar tussen ‘een hekel hebben aan’ en mensen industrieel vermoorden gaapt een grote kloof. Ter vergelijking; ik heb een hekel aan Turken en Marokkanen en ik vind dat ze hier niet thuishoren maar dat wil niet zeggen dat ik zou willen dat ze vermoord worden, terugsturen is voldoende. Neem ik het dan op voor nazi’s? Nee natuurlijk niet maar we moeten het totaalplaatje niet uit het oog verliezen. En de veelgehoorde kreet “wir haben es nicht gewusst” bevatte meer waarheid dan algemeen wordt aangenomen. Ook in Nederland heeft het gegonsd van geruchten maar de meesten konden het zich niet voorstellen, als dat wel zo was geweest hadden mensen zich niet zo gedwee laten afvoeren. Zoals ik eerder al meldde ben ik me de laatste tijd wat meer aan het verdiepen over het ontstaan van zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog en dan kom je toch opmerkelijke dingen tegen. In bijvoorbeeld Frankrijk en Rusland was antisemitisme heel ‘normaal’ , waarom mag god weten maar dat neemt niet weg dat het wel zo was. Kijk maar eens naar de aanhang die opa le Pen na de oorlog nog had.

  Like

 10. Inderdaad staat onze Grondwet garant voor de Vrijheid van Godsdienst, maar als er vanuit de moskeeën openlijk wordt opgeroepen tot het vernietigen van onze Westerse samenleving met alle mogelijke middelen zou die Grondwet moeten worden aangepast.

  Volgens Wilders hebben wij te maken met een ideologie i.p.v. een religie, verder een bedreiging voor de seculiere staat, de islam propageert namelijk geen scheiding tussen Kerk en Staat. En die scheiding is toch ook vastgelegd in de huidige Grondwet.
  De genoemde Internationale Verdragen zijn volkomen verouderd en helaas niet aangepast na 9-11 toen we in oorlog kwamen met het Internationale Islamitische terrorisme. We lopen dus met zijn allen hopeloos achter de feiten aan en daar maakt de politieke, dus radicale islam heel slim gebruik van.

  De oorlogen in het Midden-Oosten zijn bewust aangewakkerd om enorme vluchtelingenstromen op gang te brengen richting Europa met de intentie onze samenleving blijvend te ontregelen en op termijn via de baarmoeder te islamiseren. En de Linkse politieke elite trapt daar met open ogen in met verwijzing naar die gedateerde Internationale Verdragen en uiteraard de onvermijdelijke Mensenrechten.

  Hoe het een en ander zich verhoudt met ons Recht op Zelfbeschikking (vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties) namelijk het behoud van onze Nationale Identiteit en cultuur daar praat eigenlijk niemand over m.u.v. de PVV.

  Dat de PVV niet beschikt over een partijstructuur vindt zijn oorzaak in het verleden toen partijen als de Centrumpartij en de LPF werden geïnfiltreerd door de toenmalige BVD en andere figuren met een dubbele agenda.

  De politieke islam wil inderdaad via democratische weg hier de macht overnemen en daarna per decreet de Islamitische Staat uitroepen, een scenario waar De Gooi en Eemlander blijkbaar niet van kunnen dromen maar wat wel op de agenda staat van de Moslimbroederschap en aanverwante organisaties.

  In de peilingen zakt de PVV plotseling als een oude onderbroek, nog even en de partij staat op slechts één zetel.

  Ooit over het manipuleren van de domme massa gehoord?

  Like

 11. Republikein // februari 15, 2017 om 12:09 //

  Zou ik ook eigenaar zijn van mensenrechten, of ben ik egoïstisch!

  Like

 12. Esperanza // februari 15, 2017 om 12:55 //

  Dick Schoof gaat rustig verder met zijn niets zeggende gezwets.

  Like

 13. bedonderde burger nr 16.000.001 // februari 15, 2017 om 12:58 //

  @ Tijl
  Ik ben het daar met je eens, ken en onderken de bezwaren maar die gaan morgen en daarna net zo op als nu, terwijl er naar mijn idee geen tijd meer te verliezen is.
  Juist ook vanwege wat je zelf aangeeft al die ‘linkse’ spinnen overal in het web. Die gaan echt niet zomaar weg.
  Ik vrees dat als islamisering verder doorgang vindt en islamieten door de straten gaan marcheren veel, ook gewone Nederlanders zich uit angst bij hen aansluiten, zich bekeren, zoals veel Duitsers lid werden van de Nazi partij toen provocerende SA’ers de straten overnamen. Daarom denk ik niet dat we nog tijd te verliezen hebben.
  Ik heb net een stuk geschreven dat er op neerkomt dat de verkiezingen in 2017 cruciaal worden en weleens de laatste verkiezingen voor lange tijd kunnen zijn als de massa weer verkeerd stemt.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // februari 15, 2017 om 12:58 //

  We staan dichter bij de afgrond dan velen durven erkennen. Ik woon in een stadsdeel met een hoog allochtonen aandeel dus ik ben wat gewend, maar toen ik gisteren even bloed moest laten prikken in het ziekenhuis was het moeilijk om niet hopeloos te worden, je ziet alleen nog maar vrouwen met hoofddoeken en Nederlands is niet langer de voertaal.

  Like

 15. Republikein // februari 15, 2017 om 13:55 //

  Oeps, en toen gebeurde het, mijn laptop ging groggy, hoe of wat weet ik niet, een mens kennie overal verstand van hebbuh!
  Ikke was dus net bezig om op een ander gevaar te wijzen, nou, dan doe ik het maar zo, een plakkertje dus.
  http://www.michaelgrandt.de/das-ende-der-afd/

  Tijl Uylenspiegel // februari 15, 2017 om 12:58 //
  Praat me er niet over, krijg spontaan de racekak.

  Like

 16. Republikein // februari 15, 2017 om 14:00 //

  Begrijp er geen flikker meer van, weer een reactie pleitos.
  Nou ja, niet zo belangrijk.
  Wat doen ze daar allemaal bij wordpress.

  Like

 17. Hij hing in de spambak en is er nu uit.

  Like

 18. bedonderde burger nr 16.000.001 // februari 15, 2017 om 14:13 //

  Het grootste probleem is naar mijn idee, al de gestoorde feministes en andere zogenaamde linksen die voor geen millimeter wensen, kunnen, durven te erkennen dat wij, alle Europeanen, bedreigd worden door met name de nieuwe islamieten, die door gekken als Merkel en Juncker Europa zijn binnengelaten en nog steeds worden binnengehaald alsof ze bevrijders zijn.

  Er valt met die figuren geen enkel zinnig woord te wisselen ,zij hebben gelijk en daarom moeten wij allen maar krankzinnige risico’s met onze levens nemen. Punt.

  Ongeacht moordpartijen, verkrachtingen en het verder geweld vanuit moslimkringen naar anderen, en eveneens ongeacht de moordlust die uitgaat van de Obama brigades, die hardop brullen dat alle blanken vermoord dienen te worden, en de minder bedreigende types als Sylvana en aanhang, die enkel op centen uit zijn, blijft een groot deel van de blanken, die zich links of feministisch noemt als bange konijnen in het felle licht van de koplampen kijken….

  Ik ben een van de linkse blanken die niet in de koplampen blijft kijken en het zat is te zwichten voor terreur van in mijn ogen zwaar kwaadaardige of ‘enkel’ egoïstische mensen, waar aan ik direct toevoeg dat ook veel gewone islamitische en donkere mensen de dupe van dreigen te gaan worden, als er geen politieke leider opstaat die de hebzucht van corrupte politici een aanhang aanpakt.

  Maar daarvan zien we wat er in Amerika gebeurt. De linksen zouden Trump op handen moeten dragen, een miljardair die enkel een dollar vraagt voor zijn president zijn. Vreemd dat juist de zogenaamde linksen hem verketteren. Of toch niet, net als hier zit links ook daar barstensvol met yuppen en figuren met vette inkomens die niets en dan ook niets met links uitstaande hebben. Nietwaar Roemer, Klaver, Asscher, Timmermans? Als jullie links zijn dan ben ik straks de nieuwe paus.

  Liked by 2 people

 19. Esperanza // februari 15, 2017 om 14:19 //

  Krijsend en verongelijkt blijven ze achter met lege handen.

  http://politiek.tpo.nl/column/de-meltdown-van-links-is-als-de-stiefzusjes-van-assepoester/

  Liked by 1 persoon

 20. @ Republikein // februari 15, 2017 om 13:55 /

  Media die de uitspraak van Hocke misbruiken om de AfD te schaden. Hij heeft gezegd dat het een schande was dat er een holocaustmonument staat.

  Bedoelende dat de holocaust een schande was en dat er daarom een monument nodig was, maar de media draait het zo alsof die de holocaust wel okay vond en het monument een schande.

  Like

 21. Republikein // februari 15, 2017 om 20:00 //

  Fub, sorry voor late reactie, maar ik zie het ook zo.
  Bravo, ben nog niet helemaal van het padje.

  Liked by 1 persoon

 22. @ Esperanza // februari 15, 2017 om 12:55

  Ik heb hem maar weer eens de groetjes gedaan:

  Like

 23. Natuurlijk zou de PVV verboden moeten worden, dat zou betekenen dat het linkse fascisme, ach fuck “het pure fascisme” zegen vierde en alle die anders denken vervolgt konden worden.
  Moeten we dan Duits of arabitch gaan spreken?

  Like

 24. Voor de lezers die het interesseren, hier een video van Michael C. Ruppert, de video duurt vrij lang, maar verklaart alle geldstromen illigaal, drugsinvoer, de linkse kerk bestaande uit belangrijke mensen die over alles controle hebben. De titel is:

  De hele linkse kerk heeft alles in de hand en sturen hele systemen aan. Europa met name Brussel heeft deze blauwdruk overgenomen is mijn idee! Kijk naar de Europese wetgeving die ook alles aansturen, regelen en controleren ten gunste van de multnationals.
  Europese landen die zich compleet aanpassen naar model Brussel ten koste van de burgers.
  Ik vind het een hele leerzame video al koste het me een ochtend om hem te zien.
  Apocalypse, van Ruppert is ook goed, deel 1 – 2 – 3

  Liked by 1 persoon

 25. Over deze video nog even, het deel over 9/11 begint pas op twee derde van de video.
  Over 9/11 begin ik het een en ander uit te werken na het zien van ongeveer tussen de 25 en 30 videos gezien te hebben en zal ik hier een stuk over plaatsen met betrokken videos. Het thema is belangrijk genoeg over wat er heeft plaatsgevonden en wat vooraf is gebeurd. Maar ook mbt Donald Trump.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s