Nieuw

Groot-Brittannië gaat ruim 800 miljoen investeren om Poetin te bestrijden

Het Verenigd Koninkrijk gaat bijna 800 miljoen euro investeren om zijn politieke invloed in Rusland en zijn buurlanden te versterken. Terwijl het tegelijkertijd Rusland verwijt dat het probeert invloed uit te oefenen op de politiek in het Westen.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson gaat binnenkort 700 miljoen pond, ergens in de buurt van 800 miljoen euro, tegen de schedel van Poetin kapot gooien, om als buitenlandse hulpverlening in te zetten voor een ”empowerment fund” voor de strijd tegen de “tirannen van de wereld”. Deze slinkse openbaring komt kort na twee maanden nadat Johnson heeft verklaard dat het Verenigd Koninkrijk de vaandel moet dragen in het gevecht, met in zijn woorden, “tegen de cultuur van de sterke mannen” in Rusland.

Het geld zal onder andere worden besteed om de Britse invloed in Rusland en de om nabije staten, met vooral Oekraïne, te versterken.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/2847902/boris-johnson-fend-off-russia-baltics-aid-cash/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4984 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Groot-Brittannië gaat ruim 800 miljoen investeren om Poetin te bestrijden

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 14, 2017 om 00:55 //

  Zoals ik elders al vertelde zit ik de laatste tijd wat dingen terug te kijken van de ontstaansgeschiedenis van de Eerste en Tweede Wereldoorlog en het is beangstigend hoeveel parallellen er zijn tussen toen en nu. Meerdere machtsblokken die mekaar het licht in de ogen niet gunnen, het ene blok dat probeert te bewerkstelligen dat een ander blok wegzinkt in armoede en geen middel onbeproefd laat. Het vervelende is dat het tegenwoordig wel allemaal kernmachten zijn waardoor een oorlog eigenlijk niet tot de mogelijkheden behoort, de aanval op de een houd de vernietiging van de hele aarde in. Je mag ervan uitgaan dat als een der partijen begint zo’n ding te gooien het gevolg zal zijn dat alle partijen gaan lopen strooien alsof het pepernoten zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Tegen de cultuur van de sterke mannen??? Dus voor de slappe lullen zoals Boris Johnson. De pot,die de ketel verwijt dat hij zwart ziet, dat land is toch al verloren met al die moslim waanzin en hun grote schreeuwmuil.Een satan 2 en er zijn al 40 miljoen doden.

  Liked by 1 persoon

 3. Is die Boris lid van de linkse kerk?

  Like

 4. Oude tijden herleven… WWII in een iets ander jasje.

  Een schijntje met wat ze investeerden in Nazi-Duitsland.
  Samen met Amerika investeerden ze vanaf 1923 (omgerekend naar de waarde van nu) 600 miljard dollar en en nog veel meer, net als nu.
  De leiding van de West-Europese landen moeten op de hoogte zijn geweest van dit geopolitieke spel want geen enkel land nam de moeite vooraf om zich samen te organiseren tegen de groei van de Duitse militaire macht. Integendeel, in alle landen ook in Amerika en Groot-Brittannië werd er de grootste bewondering voor Hitler gepropageerd, en de bezetting ging als van een leien dakje.
  Nederland was echt niet het enige land hoor… bang voor de nazi’s hoefde ons volkje niet te zijn. Het grootste gevaar waren de communisten en de joden… bekijk de posters maar eens.
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl?sl=auto&tl=nl&u=http%3A//www.gollandia.nl/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D49%26Itemid%3D1
  Op deze manier werden 50.000 Nederlanders op vrijwillige basis naar het Oostfront gestuurd… degene die terugkeerden moeten een zwijgplicht hebben gekregen, het bleef zo stil uit die hoek en nog steeds.

  Als de VS en VK gaan investeren, dan verwachten ze er iets voor terug en niet alleen een royaal rendement.
  Toen duidelijk werd in 1944 dat Duitsland onmogelijk zou kunnen winnen van de Sovjet-Unie stopte de geldstroom en ze kwamen pas in actie ” om ons te bevrijden” toen het er op begon te lijken dat de sovjet bevrijding verder ging dan alleen de grenzen van de Sovjet-Unie.
  Nee, VS en VK kwamen niet om het volk te bevrijden van de nazie’s, maar om de macht over de West-Europese markten (economie, handel, politiek) niet te verliezen.

  Like

 5. @ Tijl Uylenspiegel geschiedenis lesje moet eigenlijk even samen met een speech van ome Dolf
  Doe maar vast een elastiekje om je hoofd zodat je kin niet op de grond valt .

  Kijk en dit is waarom ik zo een pleuris hekel heb aan America bullshit en leugens en daarna de reddende engel spelen kots van dat volk (regering)

  Like

 6. De vidio is weggehaald.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: