Nieuw

De lange Ottomaanse arm van Erdogan reikt ook tot in Oostenrijk

‘De vijfde colonne der geitenneukers.’

Ook in Oostenrijk heeft de Turkse ambassade een netwerk van informanten dat tegenstanders van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan opspoort. Parlementariër Peter Pilz van de Groenen heeft aangifte gedaan tegen ATIB, de Oostenrijkse tak van het Turkse Diyanet, dat het netwerk zou runnen.

Pilz heeft naar eigen zeggen bewijs overhandigd aan de politie, waaruit zou blijken dat Ankara zich tegen Oostenrijkse Turken richt, meldden Oostenrijkse media dinsdag.

Elsevier >>

En het is weer via Diyanet, die organisatie die Mohammed Asscher weigert te onderzoeken. In 2014 beloofde Asscher onderzoek. Onderzoek waar we nooit meer wat van gehoord hebben. Hij heeft het bekwaam gedoofpot tot aan de verkiezingen.

29/07/2016;

En van de week weer actueel; de lange arm van Ankara, over de invloed van Turkije hier via allerlei organisaties.

Asscher had het onderzoek al een jaar lopen vertragen en nu heeft die het dan uitbesteed aan het linkse onderzoeksbureau RadarAdvies van Rogier den Uyl, de zoon van. En volgens TPO dat er, een beetje, ingedoken is gaat het onderzoek gedaan worden door Omar Ramadan. Nou kan ik niet achterhalen of Omar zelf een Turk is, maar het lijkt me niet onwaarschijnlijk, een mohammedaan is het zeker. Dat is toch een beetje alsof je een reeks gewelddadige juwelierovervallen laat onderzoeken door een … juwelierovervaller.

RadarAdvies krijgt zijn opdrachten onder andere van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) lezen we op hun website. De NCTV is die hele professionele club die moet waken over onze veiligheid en waarvan de directeur drie dagen voor Bataclan zei:

Naamloos

We worden geregeerd door kwaadaardige en corrupte malloten, die allemaal mooie titels voor zichzelf bedenken, onderzoeksbureautje na onderzoeksbureautje opzetten, die nooit enig nut of effect hebben, maar waar de jongens en meisjes wel bakken met belastinggeld opstrijken stelen.

Wanneer wordt Asscher eindelijk gestopt ?

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De lange Ottomaanse arm van Erdogan reikt ook tot in Oostenrijk

  1. In Duitsland ook:

    Like

  2. Koppesnellen met hun.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s