Nieuw

Meerderheid van de Europeanen willen een immigratiestop uit islamitische landen

Een nieuw onderzoek toont aan dat een meerderheid van de Europeanen een immigratiestop willen uit moslimlanden terwijl slechts 20 procent wil dat het voortzet. De grootste oppositie van de tien landen die in het onderzoek zijn opgenomen is Polen, en de zwakste is Spanje.
immigratiestop-uit-moslimlanden

 
De meeting is uitgevoerd door Chatham House, het Koninklijk Instituut voor Internationale Zaken – een non-profit, non-gouvernementele organisatie gevestigd in Londen en omvat 10.000 mensen in tien Europese landen. Een duidelijke meerderheid is voor het stoppen van de islamitische immigratie. 26 procent heeft geen mening of weet het niet.

In Polen is 71 procent voor een moslimstop en negen procent tegen. Zelfs in Frankrijk is een duidelijke meerderheid, 61 procent, voor een ilsamstop terwijl 16 procent tegen is.

In het politiek correcte Duitsland, is net iets meer dan de helft, 53 procent, voor een stop – en dit ondanks de rampzalige gevolgen van het opengrenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel. 19 procent is tegen.

De zwakste steun voor een immigratiestop uit moslimlanden is in Spanje waar 41 procent voor is en 16 procent tegen.

De overige landen in het onderzoek zijn Hongarije, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Italië, Griekenland en België. In alle landen is er een duidelijke meerderheid voor een immigratiestop uit moslimlanden.

Bron:

https://www.chathamhouse.org/expert/comment/what-do-europeans-think-about-muslim-immigration

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Meerderheid van de Europeanen willen een immigratiestop uit islamitische landen

 1. Duchesne // februari 7, 2017 om 23:53 //

  Zijn er ook moslims geinterviewed in dit onderzoek…….want dat zou de hoogte van het voor moslims laten inporteren verklaren.
  Waar we met alle toekomstige onderzoeken en peilingen rekening mee moeten houden als het over moslims gaat is het percentage dat hier reeds is, een groep die snel groter word.
  Afgelopen jaar zijn er ruim 250.000 moslims Nederland ingekomen, maar de statistieken worden zo uitgelegd dst het er “maar” 90.000 zijn geweest. Wie even de cijfers op een rij zeten logisch nadenkt kan zien dat we worden kortgehouden qua cijfers.
  Dat zet zich door in onderzoeken en peiligen, moslims krijgen hier immers stemrecht, en hun vrouwen ook, en hun kinderen, zelfs al pissen se op democratie. Het eigen graf graven noemen we zoiets….
  Die groep wil hun neven, nichten, broers en alles daarbij ook hier hebben, ophet moment dat deze groep politiek macht krijgt is het hek van de dam.

  Voor de westerse wereld islam en moslims funedt, en het binnen halen een blauwdruk voor een burgeroorlog die het grootste deel van Europa zal raken. En dan is het ofwel tweederangs burger ineigen land zijn, of vermoord of verkracht worden, of allebei, in willekeurige volgorde. Het geloof keurt het goed, het geloof eist het van gelovigen….de waanzin die wij omarmen, of dan een deel van ons eigen volk. Waanzin…

  C’est arrive de prêt chez vous…

  ….of in het Hollands: …het kan zomaar naast u gebeuren….het is onderweg.

  Liked by 1 persoon

 2. Horatius // februari 8, 2017 om 11:19 //

  Ik heb mij ooit laten vertellen, en ook wel eens ergens gelezen, dat Democratie betekent dat de wil van het overgrote deel van de bevolking tot uitdrukking wordt gebracht via het regeringsbeleid.

  Op dit cruciale punt (de toekomst van Europa) gebeurt dit overduidelijk niet, dus de voor de hand liggende conclusie kan alleen maar luiden dat wij leven onder een Dictatuur.

  Een ‘verlichte’ Dictatuur weliswaar, met stemrecht, inclusief referenda maar met als uitkomst dat letterlijk alles geregeld en beslist wordt in Brussel waar een stelletje Linkse bureaucraten de dienst uitmaken.

  Onder het mom van de intussen beruchte Mensenrechten en Vluchtelingenverdragen uit 1960, toen er nog geen enkele sprake was van een internationaal Islamitisch terrorisme, salafisme en moslimbroederschap wordt overduidelijk gemene zaak gemaakt met de politieke, dus radicale Islam.

  In de praktijk betekent dit dus vrij baan voor iedere moslim die zich geroepen voelt de islam op vreedzame wijze te verspreiden door het thuisland te verlaten en zich hier (al of niet getraumatiseerd) te vestigen en vervolgens een beroep te doen op de gezinshereniging.

  Een vooropgezet scenario dus voor een snelle islamisering van Europa, maar die voormalige Oostbloklanden willen maar niet meewerken, dus de hoofdmoot komt onze kant op. In ons geval van harte welkom geheten door Pechtold, Klaver en vooral niet te vergeten de heren van DENK, wit overhemd, stropdas, minzame glimlach en nooit te beroerd om aan te schuiven in diverse praatprogramma’s om te demonstreren dat zij een voorbeeldfunctie vervullen op het gebied van de integratie. In het belang van de goede zaak scheren zij zelfs hun baard af!

  In werkelijkheid hebben zij maar één doel voor ogen, op democratische wijze hier de macht overnemen met behulp van de Linkse elite. Dat de baarmoeder hier een beslissende factor zal vormen moge duidelijk zijn. Waar die Kindertoeslag al niet goed voor is…

  Like

 3. Via de buiken van hun broedmachines gaan de moslims Europa veroveren en de regeringen
  zal het worst wezen wat er met hun kiezers gebeurd

  Liked by 1 persoon

 4. Ik las over een burgeroorlog in NL tussen christendom, islam en xzemenisme. Een roman, indrukwekkend en geloofwaardig genoeg, maar het bleef fictie. Als we dat xzemenisme vergeten en we tellen jodendom bij christendom op, dan is het plots wél realistisch, want joden moeten volgens de koran uitgeroeid worden en iedereen die hun beschermt ook. Mohammeds wil is nog altijd wet voor de moslimdieren. Ik vrees dat dit boek minder prettig zal lezen.

  Liked by 1 persoon

 5. Dirk-Jan // februari 9, 2017 om 20:59 //

  Volgens mij gaan we vooral rouwadvertenties lezen…

  Like

 6. Dirk-Jan,….zoiets van” het hoofd van onze familie is plotseling overleden…zijn hoofd is nog niet gevonden,daarom begraven we maar alvast het lichaam.”

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: