Nieuw

Zweedse tieners nodigden Afrikanen uit voor feestje – eindigde in geweld en verkrachting

Veroordeeld: Een van de Afrikanen veroordeeld tot 2 jaar en 6 maanden gevangenis voor verkrachting van twee Zweedse meisjes en zware mishandeling van een jongeman die bijna het leven verloor. © Privé

Drie Zweedse tienermeisjes en een vriendje hadden twee Afrikaanse mannen uitgenodigd voor een klein feestje in Kista in Stockholm. De avond eindigde met een bijna doodgeslagen vriendje en een verkracht meisje.

De vier vrienden hadden zich op een vrijdagavond verleden jaar november verzameld in een appartement in Kista om eten te koken, socializen, en wat cider drinken.

Omdat ze een beetje meer feestelijk stemming wilden creëren besloten ze om een paar andere mensen uit te nodigen. Een van de jonge vrouwen contacteerde een 21-jarige Liberiaanse man die ze vaag kende, die op zijn beurt een 19-jarige uit Kenia naar het feestje zou meenemen.

Pochte op Snapchat: “Ik heb een man gedood”

De Afrikanen begon al vrij snel met seksuele avances te maken in de richting van de meisjes, die vervolgens hen verzochten het appartement te verlaten. De Afrikanen spoten daarop met pepperspray in het gezicht van het vriendje van een de meisjes en overweldigden hem met stompen en schoppen, onder andere op zijn hoofd, terwijl hij op de grond lag. Het ernstige geweld werd voortgezet nadat hun slachtoffer het bewustzijn had verloren, de tienermeisjes dachten dat hij dood was.

Daarna plaatste de 21-jarige Afrikaan een film op Snapchat waar hij, onder het bloed, pochte dat hij “een man gedood” had.

Door de zware mishandeling belande de jongeman, volgens de uitspraak van het gerechtshof, in een levensbedreigende toestand, hij had op verschillende plekken hersenbloedingen, botbreuken, en over zijn hele lichaam ernstige zwellingen, blauwe plekken, en wonden. Hij is lichamelijk hersteld maar heeft last van geheugenverlies en concentratiestoornissen.

Trok haar aan haar haren in de slaapkamer

Toen een van de meisjes probeerde de mishandeling te stoppen nam de 19-jarige haar in een wurggreep, duwde haar tegen de muur totdat ze haar adem verloor, en smeet haar neer op de grond.

Daarna greep hij het haar van het meisje en sleepte haar naar de slaapkamer.

– Als je gaat schreeuwen sla ik je in elkaar, verklaarde de Afrikaan tegen de jonge vrouw, die na de mishandeling volledig verlamd van angst was.

Hij hield zijn handen om haar hals, terwijl hij haar verkrachtte. Het was pas toen een buurman het appartement binnenkwam dat het meisje van de Afrikaan wist te ontsnappen.

Heeft al eerder een Zweedse verkracht

De 19-jarige Keniaan is voor zware mishandeling, aanranding en verkrachting veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf. Hij is in deze rechtszaak ook veroordeeld voor een verkrachting van een ander meisje in Johanneshov in mei 2016. Volgen het arrest wordt hij uit Zweden geporteerd, maar is over tien jaar weer welkom in Zweden.

Zijn 21-jarige kameraad uit Liberia is voor zware mishandeling tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij is al eerder veroordeeld voor een zeer groot aantal misdaden – zoals diefstal, zware mishandeling, mishandeling, en geweld tegen een ambtenaar – maar ontkomt deze keer ook weer een deportatie terug naar Afrika.

Bron:

http://www.friatider.se/v-lds-och-v-ldt-ktskaos-n-r-ungdomar-bj-d-afrikaner-till-fest

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4145 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Zweedse tieners nodigden Afrikanen uit voor feestje – eindigde in geweld en verkrachting

 1. Tja we kunnen het er keer op keer over hebben. Wij weten onderhand wat er binnen komt voor Afrikaans tuig maar die domme regeringen nog steeds niet. Ik heb intussen besloten een wapen aan te schaffen.

  Like

 2. Maar de grote vraag is: zijn de tieners nu WIJZER geworden?

  Like

 3. Dennis Eijs // februari 2, 2017 om 10:10 //

  Hoezo deportatie? Die zou de gevangenis toch niet uit moeten komen.

  Like

 4. ieznogoedh // februari 2, 2017 om 11:14 //

  Tsja, hoe erg het ook is wat die mensen is overkomen, ze hebben er wel om gevraagd.
  Hoe kan je in hemelsnaam zo achterlijk zijn om een paar kokosnotenplukkers uit te nodigen en dan als vrouw je niet te realiseren dat ze alleen maar komen om je, al dan niet gedwongen te neuken.
  Hoe dom kan iemand toch zijn?

  Like

 5. Eigen schuld dikke linkse bult verwacht van mij geen sympathie

  Like

 6. Dus wat hebben ‘we’ hiervan geleerd lieve Zweedse kijkbuiskindertjes (?),….Never Ever Ever, Liberianen en Kenianen uitnodigen op je feestje……..Pffffffff
  Hint; probeer het volgende feestje eens ‘op te leuken’ met bijv.Gambianen en Congolezen. Succes ermee…….enne, we bellen !

  Like

 7. Dat gebeurt iedere avond in Zweden, ze willen het alleen niet toegeven.

  Like

 8. Ze leren het ook nooit die zweedse plofkipjes en wentelteefjes.
  Zelf schuld dikke bult.

  Like

 9. Ook in ons theater.
  Het arme vrouwtje was wel gecharmeerd van de ondeugende exoot.
  http://regio.tpo.nl/2017/02/03/mustapha-el-n-krijgt-12-jaar-cel-ontvoering-uithongering-verkrachting-mishandeling-vrouw/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: