Nieuw

NOS krijgt keiharde waarschuwing van Brussel voor voortdurend brengen van fakenews

De Europese Commissie neemt maatregelen als media niet harder optreden tegen verzonnen berichten die consumenten en bedrijven schade berokkenen.

Dat heeft verantwoordelijk eurocommissaris Andrus Ansip gemeld. De stroom met recent verzonnen nieuws kan een ‘keerpunt’ betekenen in het vertrouwen die media hebben, aldus Ansip.

Telegraaf >>

Excuses, bovenstaande is niet helemaal netjes gecopy-paste. De volgende vier woorden zijn er uitgeknipt en mag je er random weer in terug stoppen.

sociale

zoals Facebook

sociale

Nu bovenstaande nog even twitteren en op facebook zetten, want wij willen Brussel ook wel eens op bezoek krijgen. Ze hebben daar een enorme drankkast en wij lusten eindelijk ook wel eens een slok van onze eigen centen.

Asterix & Obelix tweet verwijderd door fakenews organisatie:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s