Nieuw

Zware incidenten asielzoekers in Schalkhaar, maar dat mogen wij niet weten

SCHALKHAAR/DEVENTER – In korte tijd blijken er vier ernstige incidenten te zijn gebeurd op het azc Schalkhaar en de vroegere noodopvang in Deventer. De ernstige zaken worden niet door de politie gemeld. De politie verwerpt doofpot-theorieën.

De delicten zijn zo ernstig dat de verdachten in drie van de vier zaken nog vastzitten. Grote vraag: waarom meldt de politie deze ernstige zaken niet? Een woordvoerder van de politie ontkent dat het bewust ernstige incidenten met asielzoekers niet meldt. Het naar buiten brengen van delicten ligt sinds de hervorming van de politie vooral op het bordje van de wijkagenten.

26 januari 2017
Steekpartij in azc Schalkhaar. Op 10 oktober zou de 23-jarige Libiër Nasra F. een Algerijnse asielzoeker met een mes hebben gestoken.
29 december 2016
Brandstichting in azc Schalkhaar. Op 17 september 2016 zou de 24-jarige Iraniër Reza G. brand hebben gesticht op het azc. 
8 november 2016
Steekpartij bij de kerk in Schalkhaar. Een 34-jarige asielzoeker uit Tunesië gaat een 31-jarige man te lijf met een mes. 
6 september 2016
Ontucht in noodopvang Laan van Borgele. Op 1 maart zou de 22-jarige Syriër Mohammed A. een 6- jarig meisje in de noodopvang hebben aangerand of verkracht. 
Verder lezen via De Stentor
.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Zware incidenten asielzoekers in Schalkhaar, maar dat mogen wij niet weten

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // januari 28, 2017 om 12:34 //

  Het spijt mij, ik dien alle donkere(der) mensen en islamieten mijn oprecht gemeende excuses aan. De televisie heeft mij bekeerd, zoals onderwijzers gelukkig mijn kinderen behoeden voor mijn misstap door hen met goedmens gedachten op te voeden.

  Ik ben slecht, dat weet ik nu dankzij De Mol en aanhang, zijn trouwe meute volgers die hun geld in veelheid dankzij hem en ons binnenharken. En natuurlijk de filantroop George Soros die met zijn speculaties bijna heel Engeland failliet heeft gemaakt en dus tientallen miljoenen mensen op de rand van de afgrond bracht wat hem als goed, vredelievend mens natuurlijk niet kan worden aangerekend.

  Zo ben ik een nazi, ik deug niet, ik stel mij vrijwillig beschikbaar voor de Endlösung voor alle fouten die ik heb begaan tegen lieve, goede mensen die hier de afgelopen decennia mijn leven kwamen opfleuren met verrijking.

  Ik ben door en door slecht omdat ik bleef zeggen dat zij zich moesten aanpassen aan normen en waarden die wij hier gewend waren. Nu begrijp ik dat dit het schenden van hun mensenrechten is. Ik als smerige blanke die eeuwenlang de wereld heb uitgezogen dien te knielen voor hun manier van leven, hun cultuur, hun vele malen hogere normen en waarden, hun zuiver humane godsdienst.

  Ik dien in de tijd dat ik nog niet in aanmerking kom voor mijn verdiende Endlösung vrolijk en dankbaar donkere(der) mensen en islamieten te dienen. Onder geen beding mag ik nog langer stellen dat mensen die in mijn huis willen komen wonen zich aan mijn wetten en voorwaarden moeten houden en indien zij dat niet wensen te doen, dienen op te zouten, op te lazeren, op te sodemieteren.

  Ik begrijp nu dat zoiets niet mag, dit is discriminatie waar enkel ik als smerige blanke baat van heb en dat is dus reden dat dit dus absoluut niet mag. Ik dien mij te laten discrimineren zoals het hoort. Precies zoals de progressieve kleuters en adolescenten die spelen links te zijn het van ons allen eisen.

  Nu begrijp ik, wat ik mode linkse yuppen en hipsters heb verweten, dat ik dit ten onrechte heb gedaan, ik zat fout. Ik dien mij aan te passen, ik dien te worden gediscrimineerd, ik dien een andere godsdienst aan te nemen, ik dien andere normen en waarden mij eigen te maken.

  Maar voorlopig dien ik eerst al die lieve, zachtaardige, vredige, goedbedoelende humanisten die ons land binnenstromen gedienstig te dienen, precies zoals tv presentatoren op alle Nederlandstalige netten stellen dat ik verplicht ben te doen.

  Halleluja! Ik hen het licht gezien!

  Like

 2. Horatius // januari 28, 2017 om 14:43 //

  Ach, het zijn maar incidenten!

  We mogen vooral niet vergeten dat we hier te doen hebben met ernstig getraumatiseerde vluchtelingen die toch ook van tijd tot tijd recht hebben op een verzetje.
  En bij nader onderzoek door gestaalde kaderleden van GroenLinks bleek het volgende:

  26 januari 2017
  Hier was zeker geen boze opzet in het spel, tijdens het ritueel slachten van een geit ontstond er een misverstand over de taakverdeling en in het vuur van het debat werd er een onverhoedse beweging gemaakt die onbedoeld leidde tot een kwetsuur die gelukkig niet fataal bleek te zijn.

  29 december 2016
  Het betrof hier zeker geen opzettelijke poging tot brandstichting. Men had deze Iraniër wat vuurwerk toegestopt om tijdens de jaarwisseling af te steken als onderdeel van een integratiecursus. De ongelukkige (volkomen onbekend met springstoffen) had op het toilet het een en ander uitgeprobeerd met helaas zeer ongelukkige gevolgen. De brandweer moest er aan te pas komen om erger te voorkomen en Reza G. is na een kort verhoor onder de hoede gesteld van een hulpimam. Het gaat nu een stuk beter met hem en hij is tewerkgesteld in een fabriekje in Amsterdam waar vesten, gordels en schoenen worden gefabriceerd.

  8 november 2016
  Hier was duidelijk sprake van een uitgelokt incident door vermoedelijk een aanhanger van de PVV. De Tunesiër was op zoek naar een moskee om zijn dagelijkse religieuze plichten te kunnen vervullen, vroeg dus de weg aan een toevallige voorbijganger en kwam terecht in een katholieke kerk. Hierop ontstak hij volkomen terecht in woede en ging verhaal halen bij die 31-jarige Nederlander die nog in de buurt was. Toen ontstond er een escalatie waarbij volgens getuigen de Nederlander racistische kreten zou hebben geslaakt. Volgens ons een kwestie van uitgelokt geweld met een rechtsextremistische motivatie.

  6 september 2016
  Deze Mohammed A. die volgens eigen zeggen pas 12 jaar oud is, was in de veronderstelling dat hij bezig was met een onschuldig kinderspelletje. Hij had van een andere asielzoeker, volgens hem een gevluchte christen, een boekje gekregen met plaatjes van blote mensen.
  Tijdens het spelen met het betreffende meisje viel het boekje op de grond en het meisje wilde ook een spel spelen die overeen kwam met die plaatjes. Van echte verkrachting is volgens ons geen sprake, wel van een zekere betasting van bepaalde lichaamsdelen. Wij willen in dit geval het zekere voor het onzekere nemen en bevelen een behandeling aan door het Bureau Halt van deze Mohammed A.

  Laat u verder niets wijs maken door die populisten zoals die Geert Wilders: de politie doet haar werk plichtsgetrouw en stopt niets in de doofpot. Integendeel; iedere dag vindt er een intern beraad plaats met de lokale imam als adviseur. Wij stellen verder voor de inwoners van Schalkhaar te verplichten een integratiecursus te volgen over de normen en waarden van de Islam, zoals u ongetwijfeld weet een Religie van de Vrede.

  Nou, daar kunnen wij het als PVVers zijnde weer mee doen…

  Maar er is nog enige hoop:
  Na 15 maart a.s. volgen er corrigerende maatregelen bij een forse winst voor de PVV.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Zware incidenten asielzoekers in Schalkhaar, maar dat mogen wij niet weten | discitemoniti

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s