Nieuw

Geestelijk gestoorde feministische kutjes

Waarom protesteren “feministen” in Nederland tegen Trump in de Verenigde Staten? Breien kutmutsjes voor op hun kop en lopen verkleed als vagina’s rond, de waanzinnige idioten, terwijl ze altijd klagen dat ze verseksualiseerd worden. Als jullie willen demonstreren voor gelijke rechten voor vrouwen buiten je eigen land waarom dan niet met je bloedige tampons en ander ziekelijk kutgedoe tegen de vrouwonvriendelijke regimes in Iran of Saoedi-Arabië? Of met een steen in je reet protesteren tegen de steniging van vrouwen in het achterlijke Afghanistan?

Ik heb jullie nog nooit zien lopen kutten tegen het kalifaat van de IS waar duizenden vrouwen elke dag mishandeld en verkracht worden. Jullie zijn een stel huichelachtige laffe schaamspleten. Een schande voor wat het feminisme ooit voor stond. Als je luistert naar die verstandelijk gehandicapte linkse feministen in Duitsland met hun “Allahu akbar ” geschreeuw weet je dat ze het liefst onder de knoet van de islam in een kalifaat willen leven, de feministische idioterie, veel zieker dan dat kan het niet worden.

Maar Donald Trump is een blanke man. En tegen blanke mannen kunnen jullie akelige feministen veilig met een links kutgevoel protesteren. Vrouwen worden in landen zoals Iran, Saoedi-Arabië, Afghanistan en andere islamitisch culturen zwaar onderdrukt en achtergesteld, maar daar horen we jullie niet over, als jullie daar tegen gaan protesteren ontstaat er een kortsluiting in je verwarde kuttenkop. Door dezelfde storing in het bewustzijnsnetwerk protesteren jullie niet tegen de tsunami van groepsverkrachtingen en aanrandingen in Europa. Jullie protesteren niet tegen het feit dat er miljoenen meisjes en vrouwen in Europa onder de onderdrukking van de geïmporteerde eercultuur van de islamieten ten onder gaan.

just-when-your-thinkJullie protesteren überhaupt niet tegen de nare kantjes wat veroorzaakt wordt door die andere ingevoerde spannende culturen en religies. In plaats daarvan moeten wij volgens jullie deze wereldvreemde culturen respecteren, omarmen en in Europa importeren. In de vorm van miljoenen geile Arabieren met hun lul in de hand. Luid toegejuicht door geestelijk gestoorde feministen en verdwaasde politici. Het resultaat is nog meer verkrachte vrouwen, meisjes, en geiten. Dit is de prijs wat we moeten betalen voor de nieuwe culturele samenleving.

Het komt tegenwoordig bijna als een shock binnen als je leest dat een roofoverval, verkrachting, moord of poging tot moord niets met MENA-immigranten te doen heeft, zo erg is het al geworden. Terwijl de linkse zweefmutsjes over hun eigen graf dansen. En zich als een vagina verkleden om tegen Trump te demonstreren. Ik stel voor dat ze met hun blote feministische kut in Afghanistan gaan demonstreren.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

19 Comments on Geestelijk gestoorde feministische kutjes

 1. Republikein // januari 24, 2017 om 23:44 //

  ” Ik stel voor dat ze met hun blote feministische kut in Afghanistan gaan demonstreren.”
  Willen we allemaal hiero maar gebeurt nooit.
  Negatief reisadvies.

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // januari 25, 2017 om 00:34 //

  Gelukkig hebben we hier Machteld Zee nog

  ‘Je zou verwachten dat de feministische elite – die ooit de motor was achter de eerste en tweede feministische golf – zich daar enorm boos over zou maken. Maar helaas, niets is minder waar. Als het om een minderheidscultuur gaat, zijn de mensen vrij om te doen wat ze willen. Een hoofddoek geldt als emancipatie. Gescheiden zwemmen? Geen probleem. Verborgen vrouwen? Ik zie ze niet. En bovendien: wij blanke vrouwen snappen het allemaal toch niet. Maar het is simpel: blanke vrouwen die worden achtergesteld door mannen, daar moet je je erg boos over maken. Maar als bruine vrouwen worden gediscrimineerd, is dat cultuur. Zo leven zij nu eenmaal. Of ze moeten het zelf maar oplossen.’

  http://www.ad.nl/dossier-nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  http://www.volkskrant.nl/magazine/-vrouwenhaat-moslims-valt-niet-goed-te-praten~a3581417/

  Helaas mag het licht van Machteld niet schijnen volgens de linkse intellectuele hyena’s.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/laffe_takken.html

  Liked by 1 persoon

 3. Sommige motoren lopen niet zo best als de inlaat te dicht bij de uitlaat zit.

  Like

 4. N.E. Derlander // januari 25, 2017 om 01:09 //

  Er waren eens domme gansjes…………..

  Like

 5. Dit stuk links vuil die afgelopen zaterdag zonodig geweld moest uiten tegen rebel media heeft een process verbaal aan zijn broek gekregen.
  Hopelijk een zege voor rechts.
  http://globalnews.ca/news/3203315/edmonton-police-charge-man-with-assaulting-rebel-media-employee-at-rally/

  Liked by 2 people

 6. Hetzelfde zie je bij homos als Tofik Dibi en die leernicht met zijn kromme bek en schrille stem.

  Ze snappen niet eens dat de islam hun dood predikt. En de islam maar likken. En maar denken dat ze slim zijn. Ze snappen dus echt niet dat zodra de islam hier de knoet zwaait, ze niet meer veilig over straat kunnen. Hell, dat ze NU al niet meer veilig over straat kunnen gaan, ontgaat ze. Dat ‘rechts’ de enige is die opkomt voor homorechten in het aangezicht van een organisatie die ALLE HOMOS WIL VERMOORDEN, ze snappen er geen linksdraaiende drol van.

  Like

 7. Dit is op omefoxx herblogd.

  Like

 8. ieznogoedh // januari 25, 2017 om 10:12 //

  Natuurlijk snappen ze er geen drol van, want telkens als die drol eruit wil wordt die weer terug geduwd.

  Like

 9. Duidelijk artikel. Geheel correct. Niets aan toe te voegen.

  Like

 10. p.s. stille tocht in deze gevallen niet nodig.

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 // januari 25, 2017 om 10:37 //

  Tegen de keer in zijn dat is waar het bij deze domoren om draait. Lekker ‘rebelleren’ en fijn ‘obstinaat zijn’ en vooral niet zelfstandig nadenken maar braaf achter een aantal ‘linkse’ feministes en haatvrouwen van de universiteit aanhobbelen en natuurlijk al die ‘linkse’ clubjes die door Soros en aanverwante ‘linkse’ miljardairs betaald worden.

  Soros en aanhang wensen maar een ding en dat is iedereen terugvoeren naar 1800. Daar steekt hij zijn centen in, omdat dat hem op termijn nog veel meer centen gaat opleveren.
  Weg met arbeidsrechten, weg met eerlijke beloningen, arbeiders in rijen dik iedere dag om uit te kiezen. En vrouwen allemaal terug in hun hok en voor dat soort idealen lopen deze domoren te schreeuwen.

  Net als Dibi, hij is zo bang om uit zijn gemeenschap te worden verstoten dat hij bij voorbaat voor hun terreur kiest omdat dat het enig is dat hij kent. De andere kant van de maatschappij heeft hij nooit durven te onderzoeken anders was hij wellicht al van een flatgebouw afgegooid en vanwege die vrees buigt hij eerbiedig het hoofd voor zijn onderdrukkers. Op zich meer begrijpelijk dan die vrije westerse ‘feministes’ die voor hun toekomstige onderdrukking lopen te demonstreren.

  Maar GroenLinks zegt dat het goed is en de SP zegt dat ook en de PvdA niet te vergeten, dus als goeie linkse vrouw brul je in koor Allah Ackbar! En doe je ook meteen een hoofddoek om! Want ik ben LINKS! Ik heb een MENING!
  Niet dus, je verkondigt de mening van SOROS! Druiloor! Denk eens na!

  Like

 12. Kom op meiden, jullie houden toch ook wel van een gezonde portie spanking.
  Uitgevoerd door een gediplomeerde slager.
  http://www.parool.nl/amsterdam/zorgen-over-mishandeling-tijdens-koranlessen~a4453202/

  Like

 13. Republikein // januari 25, 2017 om 13:16 //

  Like

 14. Gerrit Tienkamp // januari 25, 2017 om 14:43 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 15. DDS is sinds de verkiezingswinst van Trump als een blad omgeslagen. Voorheen was het altijd Trump (en ook Wilders) constant afzeiken en zwart maken. Nu likken ze de reet van Trump en Wilders.

  Like

 16. Ow van der Galien zal mijn tekst via Bosma hebben, die had mijn plaatje gebruikt.

  Like

 17. Republikein // januari 25, 2017 om 19:00 //


  Those who know Joshua Kushner, Jared Kushner’s younger brother, may not be surprised that he showed up at the Women’s March on Washington this weekend. The 31-year-old has given about $100,000 to Democratic candidates over the years, and Esquire reported in August that he was not planning to vote for Donald Trump.

  Josh Kushner told fellow march attendees that he was merely “observing” the historic protest, although every move becomes scrutinized and interpreted when your older brother happens to be a senior adviser — perhaps the senior adviser — to the president.
  http://www.jta.org/2017/01/24/news-opinion/politics/who-is-jared-kushners-brother-and-could-his-2-7-billion-company-fail-under-trump?utm_source=Newsletter+subscribers&utm_campaign=8d31fa82a2-EMAIL_CAMPAIGN_2017_01_25&utm_medium=email&utm_term=0_2dce5bc6f8-8d31fa82a2-27971297

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: