Nieuw

Blanke slaven de normaalste zaak van de wereld, nee niet in het midden oosten maar in Lancashire, Engeland

Volgens de achterlijke ideologie der moslims is dit de normaalste zaak van de wereld en Mohammed Riaz, 62, en zijn zoon Khuram begrepen er dan ook helemaal niets van dat ze hiervoor werden opgepakt. Wat hadden ze nou eigenlijk verkeerd gedaan, ze ‘hielpen’ de Polen Margorsha Bienick en Michal Czesniawsk toch alleen maar. Zonder de hulp van deze ‘vriendelijke’ moslims was het Poolse koppel toch maar ten onder gegaan aan de Wodka. Deze ongelovige honden zouden eens een beetje dankbaarder moeten zijn.

Ja, zo kun je het ook zien en wanneer wij de weg blijven volgen die voor ons wordt uitgestippeld door de ‘wijze’ politica van Groen Links, PvdA, D’66, SP en zelfs de VVD en CDA is het slechts een kwestie van tijd alvorens wij ook hier in Nederland de handel in blanke slaven en slavinnen als de normaalste zaak van de wereld gaan zien. Gelukkig is het hier nog niet zo ver en kunnen wij de islamisering van ons Nederland nog wel een halt toeroepen. Maar terug naar de slavenmarkt van Lancashire, Engeland aangezien het daar over gaat in dit stukje.

                 1     1

Op bovenstaande foto staan Mohammed Riaz die juist te laat de krant voor zijn bakkes kreeg en achter de krant zien we zoon Khuram, de beide ‘weldoeners’ die het zo goed voor hadden met het Poolse koppel. Deze zaak loop inmiddels alweer bijna twee jaar en is in behandeling bij het Burnley Crown Court. Uiteraard lopen beide moslims allang weer vrij rond op straat in afwachting van een eventuele voorwaardelijke geldboete of zo.

Het Poolse koppel werd vastgehouden op islamitische wijze namelijk door er  voor te zorgen dat ze een schuld hadden bij de moslims. Ze kregen samen 8£ per week betaald voor hun werkzaamheden en moesten 7£ per week betalen aan huur. De vrouw kreeg eerst niets betaald en later 1£ aangezien vrouwen eenvoudigweg minderwaardige schepsels zijn in de ogen van de volgers van de profeet zonder vrede. Een vrije dag koste het echtpaar 7£ per persoon en middels andere kosten en uitgaven betekende dit dat het echtpaar altijd een schuld bleef houden bij de slavendrijvers. Een normale manier van werken voor de islamvolgers die op deze manier ‘legaal’ slaven kunnen houden echter dat dit ook hier in het westen gebeurd is dan toch wel weer even schrikken.

Het Poolse koppel werd slechter behandeld als honden en leefde in een klein mensonwaardig bouwval. Sanitaire voorzieningen bevonden zich in een stinkende schuur een eindje verderop. De islamitische slavenhouders diende te worden aangesproken als ‘Pappa’ en ‘Boss’ en volgens goed islamitische traditie werden ze zowel geestelijk als lichamelijk mishandelt zo zat Margosha  vol blauwe plekken en werd Michal met regelmaat geschopt wanneer hij het ergens niet mee eens was. De beide slaven moesten dagelijks van 7.00 tot 22.00 uur werken en dat voor een loontje dat niet eens voldoende is om zich vrij te kopen van hun eigenaren.

Mohammed en Khuram Riaz werden aangeklaagd wegens moderne slavernij en uiteraard ontkennen beide alle aantijgingen. Volgens de sharia wetgeving hebben ze namelijk helemaal niets fout gedaan. De Polen waren alcoholisten die hen dankbaar moeten zijn en verder niet moeten zeuren.

Moderne slavernij, geweld tegen anders denkende en vrouwenhandel de bijdrage van de islam aan onze samenleving. Maar goed dat de mainstream media en de propaganda kranten en nieuwswebsites hier niet al te veel over berichten want dan zou de Partij Voor de Vrijheid nog wel eens een stuk groter kunnen gaan worden en nee dat moeten ze natuurlijk niet hebben. Stel je voor dat Nederland aan de hand van dit soort berichtgeving omtrent de verschrikkingen van de islam deze achterlijke ideologie samen met alle volgers eens zou gaan aanpakken.

Nee dat moeten we zeer zeker niet hebben we wachten gewoon tot de eerste gevallen van vrouwenmisbruik en onderdrukking alsmede kindermisbruik, kindhuwelijken en het straffeloos verkrachten van onze vrouwen en meisjes uit naam van de islam, allah en de pedofiele nep profeet ook in Nederland een feit zijn en dan gaan we wel over tot actie!

Oh wacht even, is dat niet allang aan de gang hier in Nederland?

met groet Bolo

Bron : BBC News

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Blanke slaven de normaalste zaak van de wereld, nee niet in het midden oosten maar in Lancashire, Engeland

 1. Even afwachten welke straf de mosseldaders krijgen. Dan vervolgens weer publiceren.

  Like

 2. Geen plaats in Europa voor moslimracisten.

  Like

 3. Moet ik hiervan schrikken?
  Nee hoor, want in het almachtige Rotterdam e.o. van kalief Abou Taleb gebeurd precies hetzelfde, alleen iets uitgekookter, door onze Turkse medebewoners.
  Voorbeeldje?
  Nou een paar Turken hebben een failliet hotel opgekocht voor een appel en een ei en verhuren de kamers voor veel geld aan Moldaviërs etc. die door diezelfde Turken via hun uitzendbureau in de tuinbouw zijn tewerkgesteld voor minder dan het minimumloon door uren trucjes.
  Doordat ze in dat zogenaamde hotel all in zitten, moeten ze ook voor eten betalen, dat dagelijks voor hun bereid wordt, veel turks brood/spaghetti en dergelijke dus. Totaal onvoldoende qua de benodigde dagelijkse vitaminen en mineralen.
  Ze houden per maand +/- 150 tot 200 euro over van hun +/- 200 urige maandelijkse slaven arbeid.
  Tel uit de winst voor die Turken , 4-6 personen per kamer.
  Vandaar die mooie villa’s in Turkije.
  Contrôle hierop door Vakbonden, belastingen, soc. wetgevers??
  Vergeet het maar, dat was alleen vroeger bij de NL koppelbazen, maar die betaalden hun mensen goed, helaas niet de belasting.
  Die Turken zijn slimmer, betalen het minimum aan belasting, maar ook het minimum aan hun slaven.
  Dus dat kan ook hier zomaar.

  Liked by 1 persoon

 4. @Ivan, de ambtenaren zijn vaak ook turks of van linkse snit en pakken hun envelopje mee en iedereen is tevreden..

  Like

 5. @Ivan Chapka heb je hier meer info over? wil dit graag in een artikeltje verwerken

  Like

 6. Bolo, ik heb deze informatie uit de eerste hand omdat mijn vrouw Russisch is en enkele van deze Moldaviërs als kennissen heeft.
  Omdat ikzelf middenin een Turkse wijk woon, en dus moet uitkijken, kan ik je niet op deze site alle informatie geven, niet omdat ik laf ben maar wel voorzichtig, mede omdat ik een hartpatient ben.
  Jullie hebben mijn mail adres, via mail is veiliger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s