Nieuw

Oostenrijk:  Vluchtelingkinderen die over hun leeftijd liegen worden voor fraude veroordeeld tot gevangenisstraf

De definitie van "niet-begeleide minderjarige vluchtelingen" heeft sinds de jaren 1940 een drastische verandering ondergaan.

Drie zogenaamde vluchtelingkinderen uit Afghanistan die volwassenen bleken te zijn, zijn door een rechtbank in Oostenrijk inmiddels veroordeeld tot 5-6 maanden gevangenisstraf. Volgens het arrest hebben de mannen zich financiële uitkeringen en welzijnsdiensten toegeëigend waar ze geen recht op hadden omdat ze geen kinderen zijn, schrijft de Daily Express.

In Zweden is het algemeen bekend dat een groot deel van de zogenaamde niet-begeleide minderjarige vluchtelingen over hun leeftijd liegen en in werkelijkheid volwassenen zijn, tot voor kort werd het zelfs als puur racisme gezien om aan te tonen dat dit het geval is.

Ondanks dat deze groep de Zweedse belastingbetaler minstens een miljard euro heeft gekost blijft de overheid volwassen mannen uit de Derde Wereld als kinderen behandelen.

vluchtelingkinderen1

Maar in Oostenrijk worden ze behandeld als asielfraudeurs in plaats van alleen als bedriegers.

Drie niet-begeleide minderjarige vluchtelingen die na een leeftijdstest ouder bleken te zijn dan 18 jaar zijn inmiddels veroordeeld tot een gevangenisstraf, omdat ze de Oostenrijkse staat voor meer dan 80.000 euro hebben opgelicht, door onder andere valse claims te maken op ziektekostenverzekering, gezondheidszorg, zakgeld en taalcursussen, waar ze als volwassenen geen recht op hebben.

De fraude kwam aan het licht toen een rechtbank medische leeftijdstesten liet uitvoeren, waaruit bleek dat de drie mannen ouder zijn dan de leeftijd die zij hadden opgegeven in hun documenten voor een asielaanvraag.

Twee van de veroordeelden ontkenden de misdaad en legden de schuld bij hun ouders die de geboortedatum volgens de Afghaanse kalender hebben geschreven. Zij verklaarden ook dat ze zelf hun geboortedatum niet weten.

Dat was echter een getuigenis wat de rechter niet kocht.

– Ze hebben doelbewust valse informatie gegeven met de bedoeling dat het hen toegestaan zou worden om in Oostenrijk te blijven, zei ze.

De derde man bekende tijdens de procesgang openlijk dat hij had gelogen over zijn leeftijd.

– Mensen zeiden tegen mij dat het beter was om als minderjarige asiel aan te vragen, omdat ik dan niet gedeporteerd kon worden, verklaarde hij.

Bron:

http://www.friatider.se/sterrike-flyktingbarn-som-ljuger-om-sin-lder-d-ms-till-f-ngelse-f-r-bedr-geri

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

25 Comments on Oostenrijk:  Vluchtelingkinderen die over hun leeftijd liegen worden voor fraude veroordeeld tot gevangenisstraf

 1. In NL liegen ze ook over leeftijd:

  Liked by 1 persoon

 2. Je zou bijna gaan denken dat kinderen in de islamitische wereld door de daar aanwezige welvaart sneller groeien dan in Europa.

  Liked by 1 persoon

 3. Tandbleken is net zoiets als je lul wassen. Het helpt maar even.

  Liked by 1 persoon

 4. Op de achterkant van een voortand is de geschiedenis van een mens te lezen. Ben ik sinds kort achter. Een dikke korstlaag die de geheimen van het leven onthult.

  Like

 5. Stelen,liegen, bedriegen, verkrachten, moorden, die Allah is kompleet geschift.

  Like

 6. De laatste keer dat ik in een spiegel keek werd ik meteen onaangenaam bij bewustzijn. Ben ik dat? En nam een kijkje achter mijn voortanden. Die er nogal donker uitzien.

  Like

 7. Republikein // januari 12, 2017 om 01:18 //

  Dat gebeurde hier 50 jaar geleden al, liegen en bedriegen is van alle tjden.
  Wat ik niet begrijp is waarom ze niet naar huis gaan.
  Zo kost het nog meer.

  Like

 8. Had ik trouwens al verteld dat ik zoveel mogelijk het begrip ik wil vermijden omdat ik en ik steeds meer in discussie komen wie ik eigenlijk is? Een restje van een LSD-trip uit 1976. Wie ben ik? Ik is er nog steeds niet uit.

  Like

 9. Republikein // januari 12, 2017 om 01:42 //

  Heeft ie een snor?

  Liked by 1 persoon

 10. Voor wie het niet begrijpt raad ik aan een Black Pyramid LSD pilletje te slikken. Dan gaat dat deurtje wel open. En nooit meer dicht.

  Like

 11. Republikein // januari 12, 2017 om 01:52 //

  Hoe zou het met Malik zijn?

  Like

 12. Malik heeft geen zin meer om te schrijven omdat die na bijna een miljoen woorden amper 400 lezers heeft getrokken. Het blijkt dat het publiek op Fenixx meer geïnteresseerd is in verkrachtingsverhaaltjes.

  Liked by 1 persoon

 13. Malik wie ?

  Like

 14. Malik de bewaker met zijn Rottweiler. Je weet wel, die vertaling waar ik uren opgezweed heb en bijna niemand leest.

  Like

 15. Republikein // januari 12, 2017 om 02:14 //

  Man, ga toch gewoon verder, ‘k vond h’m geweldig.
  Tsa, heb niks te vertellen hier, thuis ook niet veel.

  Liked by 1 persoon

 16. Ach ja, tuurlijk. En het is jammer want het was een mooi verhaal.

  Als het er om gaat lezers te trekken, moet het blijkbaar niet te lang, moet het gaan over islam seks en verkrachting.

  Like

 17. Republikein // januari 12, 2017 om 02:20 //

  Van de bijna 5000?

  Like

 18. Ja jammer, zelf kom ik een hoop Zweedse artikelen tegen die volgens mij meer de moeite waard zijn om te vertalen, maar laat liggen omdat ik weet dat het geen kijkcijfers haalt. Zo verkopen we ons aan de commercie.

  Like

 19. Republikein // januari 12, 2017 om 02:41 //

  Vertel es een leuk verhaal, k bedoel, het zelfde maar wat meer grap en grol, wel erudiet blijven, dat wel.
  Weet ik veel, kakel maar wat.
  Heeft Pennings veel kijkers, wie weet dat?
  https://martienpennings.wordpress.com/2017/01/12/bij-jinek-etaleert-charles-groenhuijsen-zijn-geweldige-oordeelskracht-over-obama-en-trump/

  Liked by 1 persoon

 20. Republikein // januari 12, 2017 om 03:35 //

  Nog een “aangrijpend” stukkie van die man, dan stop ik, jullie lezen ook!
  K vind het om te gieren, of beter te gvd-en, kan ook.
  https://martienpennings.wordpress.com/2017/01/10/terroristenhoer-geeft-onderscheiding-aan-zwakbegaafde/

  Liked by 1 persoon

 21. Kom op Rommel vertel ons even in deel 2 hoe die rotweiler een kamele neuker kompleet aan stukken scheurde.

  Like

 22. De Poederpruiken, de werkelijke heersers van deze planeet, hebben geen andere mogelijkheid om hun handel uit te laten voeren dan door halvezolen en overige harlekijntjes.

  De wel denkende mensen krijgen ze niet voor hun karretje gespannen, dus dan nemen ze die nuttige idioten maar. En die verdwaasde dromers hebben opdracht gekregen om het Uitmelkvee massaal in Wonderland te stoppen waar ze net als in The Matrix al aan een heel stel slangetjes liggen weg te dromen en te fantaseren zonder zich te moeten bewegen. De broodnodige opstanden en burgeroorlogen zien ze al in de series op de televisie dus dan hoeven ze het zelf niet meer te doen want het gebeurt al, dromen ze.

  Verkrachtingsfilms op stationspleinen zijn er te kust en te keur dus dat schuurt zo lekker de ziel zodat we dat allemaal al heel gewoon zijn gaan vinden en verbaasd opkijken als er eens een keer niemand verkracht wordt. Er zouden zelfs voorheen wel denkende mensen zijn die hun dochters voor alle zekerheid maar alvast een leuke poetsdoek voor hun verjaardag geven en bij de ziekenfonds informeren of een stuk van de lul of het uitbenen van de kudt van hun dochter wel gedekt is. Dus er zit schot in.

  Denken hoeft dus niet meer en dan is het logisch dat als je moet dromen dat de asielzoekers alleen maar lieve kleine kinderen of lieve kleine christelijke homoachtige lesbiennes zijn, dat je dan ook niks anders meer wilt zien want dan is de droom uit en moeten de Poederpruiken weer op zoek naar andere mafketels. Dus ik zeg altijd: hang them motherf*ckers high, maar dan ook allemaal, want het is beter om 1000 onschuldigen aan de mast te zien bengelen dan dat je 1 schuldige zou vergeten. (Vroeger Schipper naast God op een zeiltanker geweest, vandaar)

  Like

 23. …stuk van de lul… moet graag gelezen worden als ….stuk van de lul van hun zoon. Anders denken jullie weer dat ik denk dat meisjes van beide werktuigen zijn voorzien.

  Like

 24. Afghanen horen in Afghanistan en niet in Europa.
  Het zijn analfabete barbaren die hier niet thuis horen
  Door hoeveel landen zijn ze al niet gereisd voor ze in West-Europa aankomen.
  Van dat hele asiel gedoe klopt niks meer.
  Vluchtelingen verdragen opzeggen en op internet laten zien dat je die documenten verscheurt
  of verbrandt.
  Dan ben je van dat gezeik af.

  Like

 25. Migrantenkinderen van 14 jaar schijnen toch vaak uitzonderlijk lang voor hun leeftijd te zijn.

  En deze twee zijn volgens hun papieren 16 en 17 jaar.

  Zelfs kinderen zien dat dit niet klopt. Maar rechters geloven dit gewoon.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: