Nieuw

Trump laat hoeren heel Moskou onderzeiken en zeikt vervolgens CNN af

Er klopt natuurlijk weer geen moer van. Maar er zijn nog slechts negen dagen om The Donald te stoppen en werkelijk alles wordt uit de kast gehaald.

Naamloos.png

Rapport zou opgesteld zijn door een Britse voormalige MI6 agent, in handen zijn van CNN, en als er iets stinkt is altijd John McCain in de buurt en die zou het weer aan de veiligheidsdiensten gegeven hebben (al in december) en Buzzfeed zou er als eerste uit hebben gepubliceerd.

Zowel Buzzfeed als CNN houden een slag om de arm.

Trump is pissig op CNN en maakt CNN uit voor fakenews en weigert hun vragen te beantwoorden:

CNN is er van geschrokken:

CNN is regelrecht in paniek en geeft een verklaring uit. Lees bij Breitbart. De hele persconferentie van Trump staat uitgeschreven bij Breitbart.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Trump laat hoeren heel Moskou onderzeiken en zeikt vervolgens CNN af

 1. Like

 2. Liked by 2 people

 3. Maar maar wij zijn het echte nieuws en niet de fake ………………hmmmmmm yeah right !

  Like

 4. Like

 5. BBC kreeg ook nog even een schop onder zijn hol.

  Like

 6. Republikein // januari 12, 2017 om 00:04 //

  Specifically, the powers-that-be want Trump to capitulate on his skepticism about their “intelligence” claims that Russia hacked the US presidential election in November. If Trump does not toe the line, then he is liable to be impeached as a “foreign agent” or have his character assassinated.
  Or worse, taken out by “executive action” in the ignoble tradition of the CIA as seen over the decades with many other political leaders who stood in the way of the Deep State. John F Kennedy in 1963 shows that being an American citizen offers no protection.
  http://www.informationclearinghouse.info/46205.htm

  Like

 7. British MI6 spook who compiled Donald Trump dirty dossier flees home after his identity is revealed
  Former British spy Christopher Steele is understood to have left for an unknown location over fears of a backlash from Moscow

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/british-mi6-spook-who-compiled-9606509#ICID=sharebar_twitter

  Like

 8. Horatius // januari 12, 2017 om 11:36 //

  Er wordt in de Verenigde Staten bewust een klimaat geschapen waar menige verwarde man zich geroepen zou kunnen voelen een daad te plegen om de ‘democratie’ te redden.

  De wapenindustrie is niet gebaat bij een zakelijke afspraak tussen Trump en Poetin die het overbodig zou maken aan een nieuwe wapenwedloop te beginnen, die zoals wij ons kunnen herinneren, het einde inluidde van de voormalige Sovjet-Unie.

  De bedoeling is overduidelijk: Trump zoveel mogelijk beschadigen met nepnieuws om zodoende zijn geloofwaardigheid in en buiten de VS voorgoed aan te tasten.

  In ons land mocht Pim Fortuyn absoluut geen minister-president worden. En als er op een bepaald niveau een dergelijk besluit wordt genomen dan wordt de praktijk om dit daadwerkelijk uit te voeren overgelaten aan de diverse geheime diensten. Die vinden altijd via tussenpersonen geschikte kandidaten om het een en ander ten uitvoer te brengen.

  In de VS lopen er duizenden rond die maar al te graag onsterfelijk willen worden als de held die de natie heeft gered van het z.g. ultieme kwaad.

  Like

 9. “you are fake news”

  Like

 10. Plaats van uitbreken derde wereldoorlog waarschijnlijk al bekend (Video)

  Er is een klein stukje land in het oosten van Europa waar volgens sommige experts de Derde Wereldoorlog zal uitbreken.

  Het is een corridor tussen de bondgenoot van Rusland, Wit Rusland, en de Russische enclave Kaliningrad en staat in militaire kringen bekend als de Suwalki Gap.

  Via een lezer (dank!) vernamen wij dat hier vooral in Duitsland veel over wordt geschreven en dat een bekende journalist, David A. Andelman, CNN zou hebben verteld dat de strook land tussen de Russische enclave Kaliningrad en Belarus oftewel Wit Rusland waarschijnlijk het punt zal worden waar het zal losbarsten. De lokatie waar Rusland dan een verbinding tot stand zou willen brengen tussen Wit Rusland en Kaliningrad.

  In militaire kringen wordt deze strook land aangeduid als de Suwalki Gap.

  Wit Rusland is de meest trouwe bondgenoot van Rusland en economisch partner, dus een doorgang van Wit Rusland naar Kaliningrad via de Suwalki Gap zou in feite betekenen dat de Russische enclave niet langer geïsoleerd is. Dit is althans de theorie in NAVO kringen en daarom wordt er ook steeds meer militair materieel die kant uitgestuurd.

  Zeker sinds bekend is geworden dat Rusland de beruchte Iskander raketten in Kaliningrad heeft gestationeerd die met kernkoppen een aanzienlijk deel van zelfs Duitsland kunnen bereiken, is het hek helemaal van de dam en heeft de anti Rusland hysterie een hoogtepunt bereikt.

  Om die Derde Wereldoorlog te kunnen starten worden er nu grote aantallen Amerikaanse troepen richting die Suwalki Gap gestuurd. Iets dat aan het Nederlandse publiek als volgt wordt verkocht:

  Vandaag kwamen er maar liefst 4.000 Amerikaanse soldaten en 2.000 Amerikaanse tanks aan in de Duitse Bremerehaven. Poetin-knuffelend Europa zal dat wel weer ongelooflijk vervelend vinden, maar deze soldaten en tanks zijn met de beste bedoelingen naar Europa gestuurd: ze moeten Oost-Europa én de rest van ‘het Oude Continent’ namelijk beschermen tegen de agressie en imperiale ambities van Vladimir Poetin. De Russische president gaat steeds verder en is overduidelijk van plan om de oude Sovjet-Unie uit de as te doen herrijzen. Amerika heeft daar, geheel terecht, geen zin in.

  Simpele zielen die zich voor het propagandakarretje laten spannen en zo actief meehelpen om die gewenste oorlog zo snel mogelijk te starten.

  Als voorbeeld van de Russische agressie wordt keer op keer weer het verhaal aangehaald van de Russische Iskander raketten in Kaliningrad. En keer op keer wordt er niet bij vermeld, waarom Rusland dit heeft gedaan.

  En keer op keer probeert de Russische president Poetin uit te leggen dat dit soort acties gebeurt als reactie op de dreiging voor Rusland van het onlangs door de Amerikanen geïnstalleerde raketschild in Oost Europa. Een zogenaamd verdedigingssysteem tegen raketten uit Iran, terwijl iedereen zo langzamerhand weet dat dit systeem heel goed als een offensief systeem tegen Rusland kan worden ingezet.

  Het is duidelijk dat Rusland iets verwacht, want onlangs is de zeer ongewone stap genomen om S-400 raketafweersystemen in paraatheid te brengen in de voorsteden van Moskou.

  Zoals wij in een eerder artikel schreven over dit systeem:

  Men vreest dit S-400 systeem want het is in staat om ieder vliegtuig, helikopter of raket neer te halen die met snelheden vliegen van tot 4,8 kilometer per seconden oftewel 17.000 kilometer per uur.

  De enige raket die door de S-400 niet naar beneden kan worden gehaald zijn de intercontinentale (nucleaire) raketten want zij vliegen met snelheden van 6-7 kilometer per seconde.

  Het S-400 systeem heeft een bereik van 400 kilometer en kan een hoogte halen van 27 kilometer.

  De Russische overheid wil geen commentaar geven over de reden van plaatsing van dit systeem in Moskou. Duidelijk is wel dat hiermee een signaal wordt afgegeven dat Rusland de bedreiging van het nieuwe raketschild serieus neemt.

  De vuurtjes worden aan alle kanten opgestookt en het wachten is op de vonk die de zaak zal laten ontploffen en dan kon die Derde Wereldoorlog zomaar beginnen door Poolse tanks die in Russische kleuren zijn geschilderd en opeens in de Suwalki Gap worden gesignaleerd.
  En wanneer dat gebeurt, dan mag de nieuwe president Trump worden afgeschilderd als een vriend van Poetin, maar ook hij zal dan de armen in de lucht gooien en zeggen dat hem geen keus wordt gelaten. En dat is dan ook precies de waarheid, want die oorlog moet er komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: