Nieuw

Zwitserse moslimmeisjes mogen worden verplicht tot zwemles

Ouders van moslimmeisjes in Zwitserland mogen verplicht worden hun dochter naar het gemengd schoolzwemmen te sturen. Dat heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens dinsdag bepaald.

AD >>

De zaak begon in 2008. De familie, van Turkse afkomst, hield hun twee dochters thuis van de zwemlessen op school. Dat is in Zwitserland alleen toegestaan als meisjes in de puberteit zijn, maar dat waren de meisjes toen nog niet.

NOS >>

Ze mogen wel een boerkini aan.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Zwitserse moslimmeisjes mogen worden verplicht tot zwemles

 1. polderboy // januari 11, 2017 om 06:22 //

  Lullig voor ze zeg. Op de maatschappij hun compulsieve dwangneurose botvieren kent dus zijn grenzen. Gaan ze met hun zelf gekozen angststoornis voor hun terreurgodje toch lekker in een van Allah’s Walhalla’s wonen met z’n allen. Ik zal die enge cultaanhang geen seconde missen.

  Like

 2. De ouders mogen van mij zelf weten of ze hun kinderen leren zwemmen.
  Maar als zo’n kind verzuipt, sluit dan de ouders op WEGENS MOORD.
  Een kind kan te water raken. Als het dan niet kan zwemmen. VERZUIPT het.
  Dat we dit moeten uitleggen he? (schud hoofd)

  Like

 3. polderboy // januari 11, 2017 om 23:10 //

  Het AD en de NOS zijn overigens zeer summier in hun weergave van deze essentiële uitspraak.
  Die multiculti dhimmies van het AD en de NOS zijn zich natuurlijk de tering geschrokken, want het leek wel of dat een stel PVV tokkies op een Pegida demonstratie uitspraken deden i.p.v. een stel correcte rechters.

  Het EU-hof stelde immers dat juist de sociale integratie van het vreemdelingenkind beschermd moet worden tegen de uitheemse gebruiken die de ouders meebrengen.
  Het is niet zo dat het hof had geoordeeld dat de Zwitserse staat niet moeilijk deed over de boerkini (het AD), maar dat het hof meewoog, dat de Zwitserse staat zelfs had aangeboden, dat de sociaal door de moslims uitgesloten kinderen in casu een boerkini konden dragen, waarop de Mekkanen bleven weigeren hun kinderen een gezonde opvoeding te gunnen.
  Daarnaast woog het hof dat het belang van de gezondheid van het kind groter is en belangrijker dan de religie van de ouders!!!!
  Ook de opgelegde boete vond het hof in casu terecht (tuurlijk: het gaat om het kind, dus fors aanpakken die Mekkaanse koppensnellers).
  Verder staat de taak van de school om het kind succesvol sociaal te integreren boven dat van de mores van de ouders (oprotten dus met sharia gezeik met Mekkaanse apartheid).
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/switzerland-muslim-swimming-pool-school-mixed-lessons-ruling-girls-boys-echr-a7518981.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: