Nieuw

Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: “Ik verstop mijn blonde haren”

De cijfers liegen er niet om. Uit een enquête van de Duitse krant Bild blijkt dat vrouwen zich in Duitsland minder veilig voelen dan vroeger. Hebben de gebeurtenissen van de afgelopen maanden het leven van vrouwen veranderd en hun vrijheid ingeperkt? Enkele Duitse vrouwen getuigen.

Zo vindt 58 procent van de vrouwen dat de publieke ruimtes onveiliger geworden zijn terwijl 31 procent niet echt een verschil merkt met vroeger en 10 procent zegt dat het vandaag veiliger is dan vroeger.

ruttejihadi.jpg

Ondertussen geeft 16 procent van de vrouwen toe pepperspray bij zich te dragen. In de leeftijdscategorie van vrouwen onder de dertig jaar gaat het zelfs om 32 procent. Zowat de helft van de bevraagde vrouwen denkt erover na om pepperspray aan te schaffen. 48 procent van de deelneemsters aan de enquête geeft aan bepaalde wijken in hun thuisstad te mijden wanneer het donker is.

HLN >>HLN >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: “Ik verstop mijn blonde haren”

  1. naast de pepperspray zou je ook een mes moeten dragen die je fijn na een schot spray willekeurig in een aanvaller zijn donder kan steken.

    Like

  2. Ja maar je mag geen pepperspray en mes gebruiken om moslimtuig af te weren volgens de policor regering…nou en, fuck die regering, steek dat tuig overhoop als ze proberen om aan je te komen.
    Oog om oog tand om tand.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: