Nieuw

Palestijnen danken VN voor toestemming Joden te doden

Door Israel Today, 10 januari 2017.

Fatah mes nederzettingenResolutie 2334 van de VN-Veiligheidsraad was meer dan alleen een zorgvuldig georkestreerde klap in het gezicht van Israël door de vertrekkende Amerikaanse president Barack Obama.

Of dit zo bedoeld was of niet, het is wel een aanleiding voor de hervatting van het bloedvergieten.

De resolutie ondersteunt in wezen de Palestijnse interpretatie van Resolutie 242 van de Veiligheidsraad, namelijk dat Joden niet het recht hebben om in enig deel van de zogenaamde ‘Westbank’ te wonen, inclusief de oostelijke helft van Jeruzalem.

Verscheidene personen die indertijd in 1967 resolutie 242 opstelden, hebben steeds verklaard dat zij bewust niet hebben geëist dat Israël geheel het grondgebied teruggeeft, dat het in de Zesdaagse Oorlog heeft veroverd.
Maar Palestijnen en andere tegenstanders van Israël zien dat niet zo. En deze resolutie 2334 heeft hen juist een belangrijke impuls gegeven.

Het meest verontrustende is dat Palestijnse organisaties het als een erkenning zien voor hun gewelddadige strijd (lees: terreurcampagne) tegen die Joden die de internationale gemeenschap durven trotseren door zich in hun Bijbelse hartland te vestigen.

Likoed Nederland >>

h/t Likoed Nederland

Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6856 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Palestijnen danken VN voor toestemming Joden te doden

 1. polderboy // januari 10, 2017 om 22:46 //

  Meestal zien moslims zaken als alibi voor agressie en gewelddadigheid.
  Dat begint al bij de Koran: de erkenning en opdracht van Allah voor moslims om gewelddadig te zijn.

  Je hebt van die lui die bij elk plaatje wat ze van de psycholoog voorgelegd krijgen een lekker wijf zien.
  Moslims zouden in elk plaatje een moordopdracht zien: en met die VN resolutie is het niet anders, zeker in combinatie met het woord Joden en hun land Israël, het volk dat door Allah als voorbeeld van een verdoemd volk genoemd wordt in zijn Koran: ze worden er uiterst agressief en gewelddadig van. Dat verandert nooit, mits je de basis van die stoornis, Allah’s woorden vervat in de Koran, tussen de oren vandaan kunt halen. .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: