Nieuw

Onderzoek: rechtse politici zijn stuk aantrekkelijker

Marionne Le Pen

Rechtse politici zien er beter uit dan linkse, concluderen Zweedse economen in een recent onderzoek. Rechtse mensen zijn volgens hen ook meer geneigd om hun stem te geven aan een aantrekkelijke kandidaat.

Dat  aantrekkelijke politici meer stemmen trekken is bekend, maar is er een verband met links en rechts, vroegen Zweedse economen van het Zweedse Institut för Näringslivsforskning in Stockholm zich af. Ja, is het antwoord.

Elsevier >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: