Nieuw

Oeps – Barstje in het deugmensië bastion

Hier kunt u de hele uitzending van De Wereld Draait Door terugkijken. Het is niet aan te raden. De PVV-hatende kanslozen van GeenPeil (binnenkort meer daar over) moesten er een heel groot fragment uitknippen waar Dolf Jansen en Marianne Zwagerman met elkaar in discussie gingen. Zoooo voorspelbaar. Het ging over de ‘beruchte’ kop in de Telegraaf: “Asielplaag“. Wij linken niet naar de mislukte D66-imitators, want dat kunt u zelf wel vinden.

Dit is het gezicht dat Dolf Jansen trekt bij Claudia de Breij. Headerfoto-waardig, maar die willen we niet onthouden aan de werkelijke heldin van deze uitzending van DWDD. (je hoeft geen dwdd te kijken om er soms toch iets van mee te krijgen, ik kijk het bijvoorbeeld nooit, ik ben meestal aan het koken of twitteren dan).

Naamloos.jpg

Veel interessanter is de reactie van deugnietje Claudia de Breij. Heel heel heel langzaam beginnen er dingen te kantelen in dit land. Kijkt en geniet. Ze is nog ver verwijderd van de realiteit, maar dat een dame die zo lang, zo ondergedompeld geweest is in DE doctrine – daar ontleend ze zo’n beetje haar bestaan aan, en dat zal ze wel beseffen net als dat ze nu uitgekotst gaat worden – heel langzaam haar ogen opendoet, dat geeft hoop. Oordeel zelf:

 

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

21 Comments on Oeps – Barstje in het deugmensië bastion

 1. Claudiaatje zal toch geen minder prettige ervaringen hebben gehad met onze tolerante niet agressief en gewelddadige religieuze medemens?.

  Liked by 1 persoon

 2. Joh, nu zou ik haar wel weer doen!

  Like

 3. …maar dan denkend aan Marianne…

  Like

 4. Avaaz stuurde een mail met een hitsig wijf om de nazikrant te boycotten,onder nazis versta ik wat anders dan zij.Goed ik lees al 25 jaar die leugen kranten meer,omdat mijn neef werd vermoord bij het uitvoeren van zijn werk door vele messteken en kogels en gegijzeld voor 1 miljoen en in Trouw hij ook nog eens allemaal bagger over zich kreeg uitgekeerd met die zielige moordenaar,zo werd dat door een rechter verwoord en Trouw dat weigerde te rectificeren,ik heb de krant ook nog geen dag gemist.Ik heb Avaaz gelijk op spam gezet en ik hoop dat ze met Trump hun subsidie kwijt raken,links tuig

  Like

 5. Sorry achter kranten ben ik niet vergeten,door de kwaadheid vermoed ik.

  Like

 6. trebor2110 // januari 10, 2017 om 08:48 //

  Ik dacht wat is er aan de hand met Claudia, gaan haar ogen nu eindelijk een beetje open .

  Like

 7. Uw filmpje staat nog steeds op zwart…!

  Like

 8. N.E. Derlander // januari 10, 2017 om 12:01 //

  Ik kan hier eenvoudig herhalen wat ik vannacht reeds schreef onder het artikel van Tuijl over de kansen van de PVV.

  N.E. Derlander // januari 10, 2017 om 02:34 //

  Volgens mij wordt het probleem waar de PVV inmiddels als jaren op hamert langzamerhand nu ook duidelijk bij steeds meer Gutmenschen (links- en rechtsliberale elitaire eurofielen). Neem de D66 burgemeester van Weert, of de PvdA burgemeester in de noordelijke provincie, en mondjesmaat ook artiesten. Groepen Nederlanders worden geconfronteerd met zeer on-Nederlands gedrag van mensen uit andere culturen, die hier sinds de afgelopen jaren asiel proberen te krijgen. De overheid wilde niet luisteren naar de waarschuwingen van de PVV en de PVV stemmers. Het probleem mocht zelfs niet genoemd worden. Tegelijkertijd blijkt de overheid onmachtig om het probleem, wat toch wel pijnlijk steeds nadrukkelijker de kop opsteekt, te beheersen. Na 15 maart 2017 zal duidelijk worden dat er op het politieke vlak een enorme verandering heeft plaatsgevonden. Dat VVD en CDA nu beweren, dat ze niet met de PVV samen willen regeren, is net zo geloofwaardig als hun keer op keer herhaalde leugen “dat Wilders weggelopen zou zijn bij de Catshuisbesprekingen in 2012”. (Met dank aan de analyse van de Volkskrant, die met hun rapportage bevestigde wat de PVV’ers al lang wisten: niet de PVV veroorzaakte de breuk). Deze leugenaars zullen inderdaad waarschijnlijk niet deelnemen in een regering met de PVV, maar of hun partijen daar ook zo standvastig in zullen zijn???? Een andere mogelijkheid:”Rutte II heeft ook heel vaak in de afgelopen 4 jaar meerderheden moeten zoeken op deelonderwerpen (vind ik democratisch een gedrocht), dus waarom zou de PVV ook niet zoiets kunnen doen (toegegeven dat het met hun scherpe programma lastig zal zijn, maar de problemen worden, zoals hiervoor al gezegd, steeds duidelijker zichtbaar, dus zal voor meerdere partijen “makkelijker” worden om daarin mee de PVV mee te gaan.

  Liked by 1 persoon

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 // januari 10, 2017 om 12:12 //

  Ik heb net een stukje van deze DWDD gezien en wat fijn dat Dolf ‘ik heb altijd gelijk’ Jansen nu de discussie zoekt, zelfs ook met mij. Maar vriend Dolf ‘ik wil Nederland omvormen tot Islamistan’ Jansen, ik wil helemaal niet meer in discussie gaan met types als jij, die nu opeens wat draaien omdat jullie meer en meer de sympathie van iedereen aan het verliezen zijn.

  Dit dankzij jullie troetelmigranten die voor een deel agressief, crimineel en kwaadaardig zijn, terwijl jullie pakweg twee jaar geleden in koor stonden te brullen dat het allemaal zielige vluchtelingen waren en dat eenieder die iets anders durfde te suggereren een vuile stinknazi.

  Vriend Jansen en aanhang beginnen in zwaar weer te komen naarmate aanslagen en verdere ellende toenemen en willen nu opeens praten terwijl voordien schelden en het monddood maken van anderen gewoon bij links bon ton was (en nog steeds is trouwens).
  Vanwege hun ‘discussie vriendelijke en oprecht vrijheid van meningsuiting minnende gedrag van toen’ en hypocrisie van nu voel ik niets voor een discussie.
  Daaaaaag vriend Dolf

  Liked by 5 people

 10. Republikein // januari 10, 2017 om 12:36 //

  Aangeboren hersenafwijking.
  Paars haar.

  Liked by 2 people

 11. Republikein // januari 10, 2017 om 12:41 //

  Fictie, zoals dit:
  Volgens Verbeet is Grunberg “een talent
  met een productie waar u en ik moe van
  zouden worden”.

  Like

 12. Grunberg had zo maar tijdens WWII in de Joodsche Raad kunnen zitten, wellicht lukt hem nu.

  Like

 13. Esperanza // januari 10, 2017 om 15:11 //

  Zo lang die Claudia de Breij nog vol heilige verontwaardiging schande spreekt van een term als ‘stroom vluchtelingen’ is dat barstje slechts schijn.

  Like

 14. Esperanza // januari 10, 2017 om 15:14 //

  Eerder een doortrapte poging de bedachtzame semi intellectueel uit te hangen.

  Like

 15. Esperanza // januari 10, 2017 om 15:20 //

  Liked by 1 persoon

 16. Esperanza // januari 10, 2017 om 16:01 //

  Harrie Pater met parodie op dat slijmliedje van de Breij.

  Liked by 1 persoon

 17. Linkse hypocrisie:

  Like

 18. Republikein // januari 10, 2017 om 20:18 //

  Billenknijper gezocht.

  Like

 19. polderboy // januari 10, 2017 om 21:59 //

  Eerlijk gezegd kijk ik er nooit naar, want, zoals nu, is men inhoudelijk met niks bezig.
  Natuurlijk roepen woorden als plaag, tsunami en stroom semantisch een negatieve connotatie op, en is elke negatieve connotatie best te koppelen aan de PVV, maar inhoudelijk is het gesprek van nul waarde.
  Ik zou de redactie willen adviseren niet in de valkuil van sites als Joop te trappen, die stukjes schrijven over stukjes, die over hun stukjes schreven, die gingen over stukjes van anderen.
  Juist die feiten berichten, en juist die heldere stekende commentaren vind ik de kracht van deze site. Ook jullie verwijzingen naar de bronnen vind ik sterk.

  Like

 20. He, he, eindelijk worden ze wakker EN hebben ze de moed eens wat zinnigs te zeggen. Nu moet de drempel van ook oorlogsvluchtelingen nog genomen worden. Die moeten niet hier naar toe. De mannen moeten hun land verdedigen. En dat niet aan anderen overlaten en hier geen comfortabele uitkering genieten, de vrouwen en kinderen moeten in de regio opgevangen worden. In die regio is meer dan voldoende geld aanwezig. Kortom, die immigratie tsunami is helemaal niet nodig. Rutte en Merkel en Brussel leven geheel buiten de werkelijkheid, gesteund door imbecielen als immer niet grappig zijnde Dolf Jansen.

  Like

 21. Gelukkig kijk ik nooit naar praatprogramma,s, bang dat m,n scherm gaat sneuvelen, en dan kan ik geen goeie films meer zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: