Nieuw

Linkse Kerk verkettert Claudia de Breij

VARA-coryfee Claudia de Breij wordt na haar optreden in De Wereld Draait Door van gisteravond inmiddels met pek en veren aan haar haren de Linkse Kerk uit gemikt. Bij DWDD was er een discussie of de Telegraaf-kop van afgelopen zaterdag “Kansloze asielplaag ongehinderd verder” wel of niet kon. Claudia heeft nagedacht en gaf aan dat het goed is dat er eindelijk eens gesproken wordt over dat “tuig”.

Powned >>

Links reageert al bijna net zo woedend op ‘afvalligen’ als islam.

 

naamloos

We voorspelden al dat ze uitgekotst zou gaan worden:

Veel interessanter is de reactie van deugnietje Claudia de Breij. Heel heel heel langzaam beginnen er dingen te kantelen in dit land. Kijkt en geniet. Ze is nog ver verwijderd van de realiteit, maar dat een dame die zo lang, zo ondergedompeld geweest is in DE doctrine – daar ontleend ze zo’n beetje haar bestaan aan, en dat zal ze wel beseffen net als dat ze nu uitgekotst gaat worden – heel langzaam haar ogen opendoet, dat geeft hoop. Oordeel zelf:

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6523 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Linkse Kerk verkettert Claudia de Breij

 1. Duchesne // januari 10, 2017 om 20:39 //

  Het lijkt me dat mensen als Claudia de Breij (wat een lekker geil lipje heeft ze trouwens) ook ergens hun intelligentie beledigd zien met al die shit die de pers en de NPO voorschoteld. We leven in 2017, niet in 1980 waar het beschuldigd worden met het woord rascist genoeg was om door een menigte gestenigd te worden.
  Mensen , ook lekkere mooie (call me babe) zoals Claudia zien wat er in de wereld rond het gebeurd. De Bataclan, Nice, Brussel, Berlijn en bijvoorbeeld nieuwjaar in Keulen is een deel van de bevolking niet ontgaan. Moordpartijen en massaverkrachtingen, moslim haat tegen vrouwen,

  Ik kan me voorstellen dat vooral vrouwen ergens wakker worden en een keuze gaan maken tussen politiek correct zwijgen of uit lijfsbehoud ( mooi lijf trouwens) openlijk gaan spreken over wat ze bezighoud. Ik weet niet hoe het voor vrouwen is om steeds meer hitsige moslims met vrouwenhaat vol agressei en dreiging tegen te komen, maar behalve de geestelijk labiele vrouwen die aangebrand halal vlees welkom heten in ons land en tussen hun benen kan ik me wel een beeld vormen, en dat is geen fijn beeld. Wanneer veiligheid dusdanig in het gedrang komt en een vrouw door een deel van de omringende mannen word gezien als voorwerp en niet als mooi lief en gepassioneerd mens met een eigen geest en beleving, dan is het goed rotten in the state of Rutte, Mark…

  Die multi culturele belevenis, het is een fiasco, dat multi culti gedoe is enkel in de Efteling geslaagd, compleet met laaf en vliegend tapijt, en veel polyester.

  Like

 2. Republikein // januari 11, 2017 om 00:49 //

  Hersenscheet.

  Like

 3. N.E. Derlander // januari 11, 2017 om 11:45 //

  Op een sokkel geplaatst door sektarisch linkse media (als DwDD), zolang Ze links lult, maar verkettert, zodra haar betoog niet links genoeg is volgens diezelfde linkse sekte, dan volgt verkettering. Hoezo “vrijheid van meningsuiting”?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 11, 2017 om 13:11 //

  Wat een mateloos irritant ventje is die Dolf Jansen toch, dwars door iedereen heen ratelen en zwatelen alleen maar omdat hij denkt als enige de wijsheid in pacht te hebben, zodra iemand anders iets zegt laat hij ze nog niet tot halverwege komen, en hup daar is’tie weer. Nee je leven lang als een wandelend geraamte door het leven gaan omdat je verslaafd bent aan hardlopen zonder daar ooit werkelijk enige prestaties mee te leveren dan ben je intelligent! Wat een ongelofelijke kwal.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: