Nieuw

Hamas viert feest in Gaza om de terrorist te eren die 4 Israëliërs vermoordde

Duizenden Hamas activisten en supporters gingen de straten op in het Jabalya vluchtelingenkamp in Gaza zondagnacht om zich te verzamelen tegen Israël en de terrorist te bejubelen die met een vrachtwagen vier Israëliërs vermoordde in Jeruzalem.

Eerder op zondag, ramde een mohammedaan zijn vrachtwagen in een groep Israëlische soldaten op een populaire promenade in Jeruzalem, waarbij  vier van hen omkwamen in een aanval die volgens premier Netanyahu waarschijnlijk geïnspireerd was door Islamitische Staat.

Terwijl er anti-Israëlische slogans gescandeerd werden, bewoog de menigte richting waar er snoepgoed uitgedeeld werd om de moordpartij te vieren.

“De boodschap van onze islamitische partij Hamas is een boodschap van aanmoediging en ondersteuning voor elke jihadi die een aanval uitvoert die een einde maakt aan de daden van de Zionistische vijand”, vertelde Hamas leider Fathi Hamad, die de demonstratie leidde, aan Reuters.

De Paljastijnse islamitische groep prijst routinematig mohammedaanse Jodenmoordenaars die straataanvallen plegen tegen Israëliërs.

De Paljastijnse aanval in Jeruzalem was de dodelijkste in maanden en was gericht op jonge kadetten op het moment dat die een bus verlieten die ze naar de Armon Hanatziv promenade gebracht had vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt op de ommuurde Oude Stad.

Het leger meldt dat één officier en drie kadetten de dood vonden en dat 17 anderen gewond werden.

De politie identificeerde de vrachtwagenchauffeur als een Paljastijn uit Oost-Jeruzalem en zei dat hij werd doodgeschoten. Zijn oom, Abu Ali, zei dat zijn naam Fadi Ahmad Hamdan Qunbor was, 28, een vader van vier uit de Jabel Mukabar buurt.

Volgend op de aanval, zei Netanyahu dat Oost-Jeruzalem gedeeltelijk afgesloten werd en dat er verdere actie zal volgen. Zondag laat begon de politie in de buurt te patrouilleren en controleerde voertuigen. De Paljastijnen schoten vuurwerk op de politie als antwoord, er zijn geen gewonden gemeld.

Aanvallen geïnspireerd door Islamitische Staat zijn zeldzaam in Israël, Judea en Samaria, en Jeruzalem, en slechts een handjevol Israëlische arabieren en Paljastijnen hebben hun sympathie uitgesproken voor de terreurgroep.

De golf van Paljastijnse straataanvallen, met messen en voertuigen, is grotendeels tot stilstand gekomen sinds die begon in oktober 2015, maar is nog niet helemaal gestopt. 37 Israëliërs en twee bezoekende Amerikanen zijn omgekomen bij deze aanvallen.

Bron: JPost >>

h/t

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Hamas viert feest in Gaza om de terrorist te eren die 4 Israëliërs vermoordde

 1. Gerrit Tienkamp // januari 10, 2017 om 02:50 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 2. Republikein // januari 10, 2017 om 05:00 //

  Hoor je hiero niks tot bijna niks van hoor, zieke geesten.
  Worteltaart, vies he.

  Liked by 1 persoon

 3. Het nos journaal deelde mee dat er snoepjes uitgedeeld werden hoor. Op een toon van; kijk eens wat lief.

  Die zijn nog maar een paar millimeter verwijderd van PalMedia.

  Like

 4. Republikein // januari 10, 2017 om 05:23 //

  Nou lees ik dit artikeltje, moest aan Gaza denken, zou dat daar bestaan?

  Psychiatrisch specialisten hebben het vaak niet in de gaten als hun patiënten een laag IQ hebben, meldt Trouw. Deze patiënten begrijpen vaak de behandeling die ze moeten ondergaan niet goed en snappen daardoor hun eigen psychische problemen niet.
  http://nos.nl/artikel/2152254-psychiaters-hebben-moeite-met-herkennen-zwakbegaafdheid.html
  GGZ is daar niet bekend natuurlijk, misschien iets voor artsen zonder grenzen.

  Like

 5. polderboy // januari 10, 2017 om 20:12 //

  Ik vier ook feest.

  Voor het EU-hof diende een zaak die moslim ouders hadden aangespannen tegen de Zwitserse staat, waarin ze (zoals gebruikelijk) op basis van hun religie bijzondere eisen stelde, waaraan de staat moest voldoen voor wat betrof hun kinderen.

  De moslims eisten gescheiden zwemmen voor hun dochters, want dat moest op basis van hun geloof. Overigens is dat nergens exact te lezen in het handboek koppensneller, maar goed, in principe gaat het erom altijd maar eisen te stellen, om zodoende de samenleving murw te maken, procederen, intimideren, terroriseren, en uiteindelijk naar hun hand te zetten. Natuurlijk is het wel zo dat moslims zich niet mogen mengen met verdoemden en dwalenden en polytheïsten, het aardse vuil dus, zijnde niet moslims, van Allah.

  Dikke lul en drie bier voor Allah bij het hof EU, want kinderen mogen niet sociaal uitgesloten worden en het is essentieel om te socialiseren (integreren dus tot de normen en waarden zoals die hier gelden).

  Nou, als er nu niet voldoende rechtskracht bestaat om al die uitzonderingsregeltjes voor moslims stante pede de prullenbak in te lazeren, dan weet ik het niet.
  En ook geen extra subsidiepotjes meer voor de moslims en gewoon als iedereen solliciteren bij de politie: Marcouch!!
  http://www.thenational.ae/world/europe/swiss-muslim-girls-must-take-swimming-classes-with-boys-european-court-rules

  Like

 6. likoednederland // januari 10, 2017 om 20:25 //

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: