Nieuw

Verkrachting jongens “is deel van de Afghaanse cultuur” – volgens de coalitietroepen

Bacha Bazi.

De homoseksuele verkrachting van een jongen in Uppsala heeft veel mensen in beroering gebracht, net zoals het feit dat de daders niet worden gedeporteerd. De traditie van het bezitten van jongens als seksslaven is echter zeer wijdverbreid in Afghanistan, wat de westerse coalitietroepen toestaan met verwijzing dat het een deel uitmaakt van de cultuur van het land.

Het was op 24 oktober dat vijf Afghanen een jongere landgenoot mee dwongen naar een bos in Uppsala, in de multiculturele wijk Gottsunda. Daar werd hij vervolgens gedurende een uur om de beurt verkracht, terwijl ze een mes tegen zijn keel hielden en hem mishandelden.

Op 30 december werden ze voor grove verkrachting veroordeeld tot een jeugdstraf van 13 tot 15 maanden. Allen kwamen naar Zweden als “niet-begeleide minderjarigen”, en krijgen vanwege hun opgegeven leeftijd een jeugdbonus van het gerechtshof, dit ondanks het feit dat de immigratiedienst heeft verklaard dat de leeftijd van de verkrachters beduidend hoger is en als volwassenen moet worden beschouwd.

De rechtbank heeft in al zijn wijsheid besloten de misdadigers niet uit te wijzen, omdat het van mening is dat hun thuisland niet veilig is.

Een nadere beschouwing op Afghanistan wijst uit dat de traditie om jongens te verkrachten wijdverspreid is. Het fenomeen wordt in de Afghaanse wereld “Bacha bazi” genoemd, wat letterlijk “jongensspel” betekent. Jongensdansen is vreselijk populair en het gebeurt dat favoriete dansjongetjes aan vermogende islamieten als seksspeeltje worden verkocht. Zelfs de Taliban ging dit te ver en verbood deze praktijk. Met als gewoontegetrouw de doodstraf.

De culturele gewoonte is zo wijdverspreid dat de Afghaanse politie de Taliban beschuldigt deze jongens te gebruiken als lokmiddel, om de politie van binnenuit aan te vallen. Het persbureau AFP schreef in juni vorig jaar dat zulke jongens in de afgelopen twee jaar verantwoordelijk zijn voor honderden doden onder Afghaanse politieagenten.

– De Talibanen sturen jongens, mooie jongens – die door de wegversperringen komen en mijn politiemannen verleiden en vermoorden, zegt Ghulam Sakhi Rogh Lewanai, voormalig korpschef van de centrale provincie Uruzgan, schrijft AFP.

– Dit is de grootste zwakte in ons politiekorps, klaagt Ghulam.

Bron:

http://www.firstpost.com/world/male-rape-and-paedophilia-how-taliban-uses-honey-trap-boys-to-kill-afghan-police-2837546.html

http://nyatider.nu/gruppvaldtakt-pa-pojke-en-del-av-afghansk-kultur-enligt-koalitionsstyrkorna/

Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4473 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Verkrachting jongens “is deel van de Afghaanse cultuur” – volgens de coalitietroepen

 1. ongesgoolde // januari 10, 2017 om 00:47 //

  Like

 2. Esperanza // januari 10, 2017 om 00:57 //

  Behalve dat verkrachting van jongens deel is van de Afghaanse cultuur is het ingebed in de islampraktijk van alle dag ook buiten Afghanistan.

  Jamie Glazov wijdde er een artikel aan: ‘The Sexual Rage Behind Islamic Terror’

  ‘Socially segregated from women, Arab men succumb to homosexual behavior. But, interestingly enough, there is no word for “homosexual” in their culture in the modern Western sense. That is because having sex with boys, or with effeminate men, is seen as a social norm. Males serve as available substitutes for unavailable women. The male who does the penetrating, meanwhile, is not emasculated any more than if he had sex with a wife. The male who is penetrated is emasculated. The boy, however, is not, since it is rationalized that he is not yet a man.

  In this culture, males sexually penetrating males becomes a manifestation of male power, conferring a status of hyper-masculinity. It is considered to have nothing to do with homosexuality. An unmarried man who has sex with boys is simply doing what men do. As the scholar Bruce Dunne has demonstrated, sex in Islamic societies is not about mutuality between partners, but about the adult male’s achievement of pleasure through violent domination.’

  http://www.nospank.net/glazov.htm

  Like

 3. Esperanza // januari 10, 2017 om 01:04 //

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // januari 10, 2017 om 02:49 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  ZWIJNEN ZIJN HET !

  Like

 5. Republikein // januari 10, 2017 om 04:57 //

  Lokfietsen, als je kan fietsen.

  Like

 6. Zou het op de burelen van DENK ook zo toe gaan?, Sylvana is niet voor niets bij die baarden weg gegaan.

  Like

 7. Islam is een doodzieke, satanische, gore cult vol smeerlapperij. Ik zal de dag prijzen als dit Saruman bolwerk voorgoed in de afgrond verdwijnt.

  Like

 8. Het zijn allemaal homo’s, pleur ze van het dak af.

  Like

 9. Isla”mietjes”. Bidden;…. mekaar besnuffelen. Vandaar de jurken. Gatverdamme.
  Zelfverdedigingstechniek van islamietjes: de slag of trap opvangen met hun anus,
  vandaar het vreselijke geluid wat uit zo’n moskee komt.

  Sylvana is weg bij DENK, omdat ze een verkeerd houding aannam.
  I.p.v. op haar knieën, lag Sylvana op haar rug.

  Like

 10. Hoe vaak heb i het al jet gezegd/geschreven: “LEES DE KORAN!” Dit haatboek was door NB ONZE OVERHEDEN naast de BIJBEL gelegd als EVENWAARDIG RELIEUS GESCHRIFT!
  Schande!
  Het is niet voor niets, dat NOG STEEDS NIET door die zelfde Overheden de schandelijke en vaak gruwelijke Koran wetten OPENLIJK IN ALLE MEDIA WORDEN GEPUBLICEERD!
  “Groepsverkrachting van jongentjes” IS NORMAAL BIJ DE MOSLIMS! Want: meisjes worden geïsoleerd van jongens OMDAT ZE HUWELIJKSMARKT WAARDE HEBBEN … EN dus hun aantoonbare maagdelijkheid moeten behouden tot hun 1ste huwelijksnacht! (“Gelukkig” mag haar toegewezen volwassen “Bruidegom” haar als vrouw exploreren ALS ZE NEGEN JAAR IS GEWORDEN! ( Kinderhuwelijk is bij de Islamieten NORMAAL!)
  Nu weet U ook, waarom praktisch alle jongetjes VERKRACHT worden door “oudere” jongens/mannen. ZE HEBBEN VOOR HUN SEKSUELE BEHOEFTEN NIETS ANDERS!
  Dus NB: Homoseksuele handelingen zijn daardoor al eeuwen “normaal” in alle moslim gemeenschappen! Het zijn in hun anti-homo geschreeuw en gruwelijke handelingen met homo’s ENORME HUICHELAARS ! (Zoals in al hun wetten en rituelen!)
  Daarom de Koran wet Hfst 4 vers 23 -25 : “HET IS TOEGESTAAN OM ANDERS GELOVIGEN ALS SEKSSLAAF TE HEBBEN!” En dat passen ze al 1400 jaar op hun slachtoffers uit … EN NU OP ONS WESTERSE EUROPEANEN !
  Wilt U dat ook ondervinden ? Of wachten tot het Uw dochter, vrouw of kleinkind gaat overkomen? Nee?
  Stem dan alleen nog PVV ! Alle andere Haagse partijen en hun huichelachtige lijsttrekkers DIE TOT NU TOE PRO-ISLAM ZIJN willen dit wel met ONS laten gebeuren!
  HUN BELEID BEWIJST DAT AL RUIM 40 JAAR … EN TOT DE DAG VAN VANDAAG!
  Ik vind hen pure land- en volksverraders!
  WEG MET HEN!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: