Nieuw

Zes Afghanen opgepakt in Oostenrijk voor aanranding op oudejaar

De Oostenrijkse politie heeft zes Afghanen opgepakt omdat ze tijdens ouderjaarsnacht in Innsbruck meerdere vrouwen zouden hebben aangerand. De jongemannen zijn tussen 18 en 22 jaar en zijn als vluchtelingen naar Oostenrijk gekomen, zegt de politiecommandant van Innsbruck Martin Kirchler. Naar twee andere verdachten wordt nog gezocht.

HLN >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Zes Afghanen opgepakt in Oostenrijk voor aanranding op oudejaar

 1. Jeroen999 // januari 10, 2017 om 13:38 //

  Het houdt niet vanzelf op! Stem op de old school partijen en het zal nooit ophouden.

  Like

 2. ieznogoedh // januari 10, 2017 om 15:01 //

  Tsja, in de apenlanden waar dat volk, sorry die rassen vandaan komen is het heel normaal dat vrouwen zonder bescherming gewoon genomen kunnen worden als men daar zin in heeft.
  En ja, aangezien vrouwen in de westerse wereld zonder echte bescherming zijn (vader, broer, oom, echtgenoot etc.) zijn het dus gewoon loslopende mogelijkheden waarvan gretig gebruik wordt gemaakt. En nee, een vriend die een klap of een duw geeft, is geen bescherming. Bescherming is als een ongeoorloofd “gebruik” altijd met bloed wordt vergolden.
  “Onze” politic snappen dat niet en denken dit soort ingebakken gedrag met een cursusje of een armbandje of wat voor onzinnigs ook kan worden veranderd. Net zoals overigens de gutmensch, die wil ook gewoon niet begrijpen dat je een honderden jaren ingebakken gedrag niet kan veranderen.
  De enige manier om dit soort gedrag uit de westerse wereld uit te bannen, is door de rassen voor wie dit gedrag normaal is, buiten de deur te zetten. Allemaal!!!

  Like

 3. Het enige wat moet gebeuren eens ophouden met die vluchtelingen verdragen want die worden alleen maar misbruikt om Europa vol te laten stromen met achterlijke barbaarse culturen.
  Zeg die verdragen gewoon op, verscheur ze en laat dat op internet zien.
  Weg ermee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: