Nieuw

They Kant be serious! PC students demand white philosophers including Plato and Descartes be dropped from university syllabus

They are titans of philosophy, without whose work an understanding of the subject is all but inconceivable.

But now students at a University of London college are demanding that such seminal figures as Plato, Descartes, Immanuel Kant and Bertrand Russell should be largely dropped from the curriculum simply because they are white.

These may be the names that underpin civilisation, yet the student union at the world-renowned School of Oriental and African Studies (SOAS) is insisting that when studying philosophy ‘the majority of philosophers on our courses’ should be from Africa and Asia.

The Daily Mail >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: