Nieuw

Syrische asielzoeker sluit 13-jarig meisje op in een schooltoilet en verkracht haar

Zweden – De Syrische asielzoeker Mohammed, die beweert dat hij 19 jaar is, sloot een 13-jarige meisje op in een schooltoilet en verkrachtte haar, volgens de ingediende aanklacht bij de rechtbank van Östersund. Toen hij klaar was dreigde hij het meisje met mishandeling als ze iemand zou vertellen wat er was gebeurd.

Op 21 december 2016 op de Wargentingschool sleurde Mohammed een 13-jarige meisje op een toilet en deed de deur op slot. Daarna verkrachtte hij het meisje zowel vaginaal als anaal, en heeft ook zijn vingers in de genitaliën van het meisje geduwd, aldus de aanklacht.

Hij wordt beschuldigd van gedwongen geslachtsgemeenschap door middel van geweld. Als de 13-jarige hem smeekt te stoppen duwt Mohammed haar tegen een muur, trekt haar kleren uit, buigt haar voorover en houdt haar heupen vast, verklaart de officier van justitie.

In de aanklacht staat dat Mohammed beduidend ouder en sterker is dan het meisje, zodat ze in een bijzonder kwetsbare situatie is geweest.

Mohammed “heeft de handeling opzettelijk gepleegd en had in ieder geval een redelijk vermoeden dat de aanklaagster jonger is dan 15 jaar”, staat in de aanklacht.

Mohammed wordt ook vervolgd op verdenking van misbruik van de gerechtelijke procedure, omdat hij naar verluidt het meisje dreigde te mishandelen als ze iemand iets over de gebeurtenis zou vertellen, schrijft SVT.

De aanklager heeft geen aanduiding gegeven of Mohammed, die een Syrische nationaliteit heeft, bij een veroordeling naar Syrië wordt gedeporteerd.

Bron:

http://www.friatider.se/tal-l-ste-13-rig-flicka-p-skoltoalett-och-v-ldtog-henne

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4171 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Syrische asielzoeker sluit 13-jarig meisje op in een schooltoilet en verkracht haar

 1. polderboy // januari 9, 2017 om 22:07 //

  Hier lees je dat een Turks islamitische Diyanet geestelijke in de Turkse huwelijksgids schrijft dat een vrouw slaan totdat ze onderworpen is, mede voor sex, als een medicijn is;
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4103028/Beating-wives-reminds-women-rules-house-encourages-wear-sexy-outfits-make-sex-make-amends-declares-Turkish-marriage-guide.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

  Het is nu eenmaal hun cultuur en religie.

  Like

 2. polderboy // januari 9, 2017 om 22:27 //

  Hier hoe een Afghaan een vrouw verkracht, die denk een zielige asielzoeker van de straat te helpen en hem in huis opneemt:
  http://www.express.co.uk/news/world/752133/Afghan-refugee-woman-raped-jailed-Germany-Cologne

  Die islamiet deed ook alleen maar wat in zijn cultuur en volgens zijn religie normaal is.

  Je gaat toch ook geen hongerige tijger in je flatje onderdak bieden voor de nacht?
  Gut, en toen at hij me op, terwijl ik beloofd had vlees bij Appie voor hem te kopen in de morgen, waarop hij instemmend knikte.

  Like

 3. jackvanderveen // januari 10, 2017 om 09:56 //

  I.p.v. deporteren naar Syrië lijkt het mij beter om zulk crapaille te deporteren naar de eeuwige jachtvelden. Geen betere plek voor zulk een gajus om hun praktijken voort te zetten.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // januari 10, 2017 om 14:34 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  #Ophangen zulke gasten

  Like

 5. Nee, neit deporteren !!!. Ophangen als voorbeeld !!!.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 19-jarige Syrische asielzoeker veroordeeld tot 2 maanden gevangenisstraf voor kinderverkrachting – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: