Nieuw

De nieuwjaarsrellen in Vlissingen waren bewust voorbereide jihad

Vooraf hadden de raddraaiers de bewakingscamera’s in de buurt vernield, zodat ze onherkenbaar hun gang konden gaan. Als extra maatregel droegen de ‘jongeren’ bedekkende kleding. “Door deze voorbereidingen is het voor de politie lastig te achterhalen wie er betrokken waren bij de rellen”, meldt de NOS.

“Rellen, raddraaien, vandalisme, vernieling, brandstichting”. Zo kun je het noemen, en dat zou terecht zijn als het autochtone klootzakjes betrof (die hebben geen achterliggend ideologisch motief bij hun wangedrag). Het zijn allemaal termen om maar niet het grotere geheel te benoemen: “Jihad”. Jihad komt in vele vormen en wordt heftiger naarmate het aantal moslims in een land toeneemt. Daarom is het ook zo belangrijk om niet één moslim meer binnen te laten, en de reeds aanwezige er weer uit te werken. Islam heeft zich nog nooit ergens aangepast of geïntegreerd.

The legal qualification (hukm) of this activity and the persons obliged to take part in it

According to the majority of scholars, the compulsory nature of the jihad is founded on [K 2:216] “Fighting is prescribed for you, though it is distasteful to you.“That this obligation is a collective and not a personal one, i.e., that the obligation, when it can be properly carried out by a limited number of individuals, is canceled for the remaining Moslems, is founded on [K 9:112]: “It is not for the believers to march out all together, and, lastly, on the fact that the Prophet never went to battle without leaving some people behind. All this together implies that this activity is a collective obligation. The obligation to participate in the jihad applies to adult free men who have the means at their disposal to go to war and who are healthy, that is, not ill or suffering from chronic diseases. … Wikiislam >>

Vlissingen is geen ‘incident’. Vele incidenten op rij maken een patroon. Joost Niemöller geeft een opsomming. En ga er maar van uit dat die lijst verre van compleet is. Dit zijn alleen de voorbeelden die in het ‘nieuws’ verschenen. In Frankrijk was het ook weer raak met tegen de 1000 autobranden, en dan hebben we nog geen idee wat er allemaal niet in het nieuws kwam. In Zweden was het in meerdere steden raak. In Duitsland verzamelden zich ongestoord bataljons van duizenden mohammedanen die optrokken naar meerdere grote steden.

De politie kon ter plekke ternauwernood de orde bewaren. In Keulen, en na vorig jaar mag je er van uitgaan dat de Duitse overheid daar extra zijn best zou doen om niet zichtbaar te laten worden wat mohammedanen werkelijk met de Europese Kafirs voor ogen hebben, waren 1500 agenten niet genoeg en werden er in nood honderden extra opgeroepen. Ook als de overheid voorbereid is kan ze het niet meer aan.

Zelfs in het redelijk islam-vrije Zeeland ging de Mohammed-Jügend tekeer:

naamloos

Jihad is all about imposing sharia. De Kafir de mond te snoeren, en zich de vrouwtjes toe te eigenen:

Bang in eigen buurt
Eén van de buurtbewoners zegt een dag later: “Het leek wel oorlog. Daar schrik je van en dan denk je, jeetje verleden jaar hele toestanden hier, en nou dit weer. Het gaat een grote nasleep hebben.” Veel buurtbewoners zijn bang en durven niet voor de camera te reageren. Omroep Zeeland >>

Om islam op te leggen hoeft niet altijd iedereen dood, liever niet zelfs want ongelovigen mogen extra belast worden en hun vrouwen en dochters mogen verkracht worden en in slavernij gevoerd. Als je je maar onderwerpt, ‘onderwerping’ is de letterlijke betekenis van ‘islam’. Onderwerping begint bij geen kritiek meer durven uiten:

De politie in Vlissingen was van te voren gewaarschuwd, maar negeerde de waarschuwingen:

Signalen van ‘wraakacties’ door groep jongeren in Vlissingen waren er al eerder

Politie was ingelicht
Dat er geen signalen waren dat er onlusten in de nacht van oud op nieuw zouden uitbreken in de Vlissingse Bloemenlaan en omgeving is bezijden de waarheid, zeggen Stichting Droom en de wijkraad Middenstad. Zij hebben vertegenwoordigers van de politie en de gemeente Vlissingen van tevoren laten weten dat een groep jongeren kwaad in de zin had. AD >>

Zelfs de islamloving SP zegt:

Ook de SP stelt dat al eerder bekend moet zijn geweest dat er onlusten zouden uitbreken tijdens de nieuwjaarsviering. “Bewoners zijn doodsbang, durven hun huizen niet uit en durven hun mond niet open te doen uit angst voor represailles.”

Maar gelukkig is daar dan altijd de moskee om troost te bieden aan de onfortuinlijke ongelovigen die het slachtoffer zijn geworden van de uitvoerders van de mohammedaanse ideologie:

Moskee biedt hulp aan in Bloemenbuurt (video)

VLISSINGEN – De Touba Moskee in het Middengebied biedt hulp aan aan de Marokkaanse gemeenschap als dat nodig is. Dat zegt een woordvoerder van de moskee.

 Verrassing

Youssef Bouziani is woordvoerder van de Touba Moskee en raadslid voor de Partij van de Arbeid. Bovendien is hij Nederlander van Marokkaanse afkomst en woonachtig in het Middengebied. Toch was hij was net als velen verrast door de oudejaarsrellen: “Zoals bekend zijn veel inwoners van de Bloemenbuurt van Marokkaanse komaf. Bij ons is het ook een hele verrassing geweest dat er veel Marokkanen betrokken zouden zijn geweest. Dat is natuurlijk niet leuk.”

 

Voor zover niet in de linkjes vermeld hier nog wat bronnen:

http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/nieuwjaarsbende-vlissingen-oefende-voor-nacht-vol-vernielingen-1.6804606

http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2017-01-03/1076377/stichting-droom-nieuwjaarsschade-wraakactie#.WG0oxFzWhxh

http://nos.nl/artikel/2151259-nieuwjaarsrellen-vlissingen-waren-voorbereid.html

http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2017-01-02/1075958/leek-wel-oorlog-vlissingen-video#.WG0o_1zWhxj

 

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on De nieuwjaarsrellen in Vlissingen waren bewust voorbereide jihad

 1. polderboy // januari 9, 2017 om 09:38 //

  Marcouch van de PvdA zal er wel weer een pot subsidie en een ruimhartige voorkeursbehandeling uit weten te slepen voor de “achtergestelde miskende gediscrimineerde” islamitische vandalen.

  Het enige wat je kunt doen om er ook van te profiteren is zelf maar islamiet te worden, en er een zootje van maken. Probleem is dat je met die rassenwetten hier zit, want je kunt nu eenmaal niet zomaar Marokkaan of Turk worden, of Afghaan of Irakees, zodat je niet 100% verzekerd bent van die voorkeursbehandeling van de PvdA.

  Like

 2. Het wordt tijd dat we dit tuig eens kapot schieten.

  Like

 3. Pas maar op. Die Zeeuwen zijn geen makkelijk volkje.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2017 om 16:18 //

  Gek ik kom al jaren met enige regelmaat in de buurt van Middelburg en Vlissingen maar heb eigenlijk nooit veel Turken of Marokkanen gezien.

  Like

 5. Waarom niet een parachute om hun flikker en het vliegtuig uit mikken?.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27396582/__Duitse_politiek_dreigt_met_korting_op_hulp__.html

  Like

 6. skeeter // januari 9, 2017 om 17:59 //

  Vraag me af hoe lang nog voordat er een marokaan oid aan een touw hangt bungelen.

  Like

 7. Like

 8. Off-topic:

  Like

 9. Republikein // januari 10, 2017 om 02:50 //

  Zeeuwse mosselen.

  Like

 10. Vandaag nog gegeten 😉

  Like

 11. Republikein // januari 10, 2017 om 03:28 //

  Zeker met stoofperen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: