Nieuw

Christelijke geestelijke heet de islam welkom in de kerk, en buigt ervoor

Door: Giulio Meotti

Er is een verontrustende en groeiende trend in Italië en Europa.

Voor het eerst in meer dan 700 jaar klonken islamitische verzen in de Kathedraal van Florence, in de kerk Santa Maria del Fiore. Onder de bekende koepel van Brunelleschi vergezelden de islamitische melodieën de christelijke. Het “interreligieuze initiatief” werd gepromoot een week na de barbaarse slachting door de islamitische terroristen in Parijs bij het kantoor van het tijdschrift van Charlie Hebdo. Het waren “Koran is rechtvaardig” en andere soortgelijke “hymns”.

Een priester in het zuiden van Italië maakte vervolgens zijn parochianen woedend door de Maagd Maria in een moslim-boerka te kleden in de kerststal van zijn kerk. De pastoor van de parochie van de Heilige Joachim en Anna in Potenza, vader Franco Corbo, zei dat hij de speciale kerststal had gebouwd “in naam van de dialoog tussen de religies”. Deze interreligieuze initiatieven zijn gebaseerd op de geleidelijke afschaffing van het Westers-christelijke erfgoed ten gunste van de islam.

Een andere priester in Italië verwijderde de kerststal op het plaatselijke kerkhof, omdat “het de moslims zou kunnen beledigen”. Vader Sante Braggiè zei dat er geen krib op het kerkhof zou staan in de noordelijke stad Cremona, omdat het mensen van andere godsdiensten boos kan maken, of mensen die daar geen familieleden hebben begraven:

“Een klein hoekje van de begraafplaats is gereserveerd voor islamitische graven. Een krib die geplaatst is in het gezichtsveld daarvan, kon door hen worden gezien als een gebrek aan respect voor aanhangers van andere religies, en het kwetsen van de gevoeligheden van moslims, evenals Indianen en zelfs atheïsten”.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/9744/christelijke-geestelijke-islam

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Christelijke geestelijke heet de islam welkom in de kerk, en buigt ervoor

 1. Hij mag wel oppassen met dat ‘buigen’ want er lopen bij die moslims zat ‘reetkevers’ rond….!

  Like

 2. De kerk is altijd al de vijand geweest van haar eigen gelovigen en dat blijkt steeds
  weer.
  Ze horen bij de kliek van Bilderbergers, multinationals, grootbanken, koningshuizen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: