Nieuw

Alarm! 15 miljoen Afrikanen op weg naar Europa

15 miljoen Afrikanen gaan in de komende vier jaar op weg naar Europa. Waarschuwt de Oostenrijkse militaire inlichtingendienst (HNaA).

Het gaat om een “leger” van Afrikanen die zich aangetrokken voelen door de bijdragen en de welvaart van de Europese landen en daarom hun thuisland willen verlaten in de hoop op een beter leven.

De Afrikanen worden in het bijzonder verwacht uit landen als Nigeria, de Democratische Republiek Congo, Soedan en Ethiopië. Het is een immigratiegolf die “massaal zal groeien” als de EU niet handelt, waarschuwt HNaA.

De reden voor de verwachte tsunami van immigratie is een groeiende werkloosheid in deze landen. Dit zijn landen met een enorme geboorteoverschot en een waanzinnige toename van de bevolking, maar met een relatief lage economische groei.

HNaA wijst er duidelijk op dat deze Afrikanen “economische vluchtelingen” zijn die “in de eerste plaats om economische redenen” naar Europa komen, in tegenstelling tot die uit landen als Somalië en Eritrea.

HNaA stelt voor dat de EU zijn grensbescherming versterkt tegen de derde wereld en een serieuze poging doet om illegale immigranten te repatriëren, om aan te tonen dat het niet de moeite waard voor Afrikanen is om te proberen Europa te bereiken. Zij stelt ook voor maatregelen te nemen die de Afrikaanse economieën moet helpen om banen te creëren om de golf van immigranten tegen te gaan.

Bron:

http://www.bild.de/politik/ausland/fluechtlingskrise/europa-steht-vor-einer-neuen-zuwanderungswelle-aus-afrika-49603864.bild.html

Naamloos.jpg

bevolkingsgroei Afrika

Bron voor plaatje is interactief opzoekkaartje waar je van alles in kan vullen: http://www.indexmundi.com/map/?t=0&v=24&r=af&l=nl

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4171 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Alarm! 15 miljoen Afrikanen op weg naar Europa

 1. trebor2110 // januari 9, 2017 om 00:36 //

  15 miljoen Afrikaanse mannen op weg naar Europa de vrouwen en kinderen volgen nog .

  Like

 2. Esperanza // januari 9, 2017 om 00:38 //

  Krijg het er Spaans benauwd van.

  Beschaving
  Er was onder mijn hersenpan
  Geen schuld die me bezwaarde –
  Ik kende niet de fado van
  De laatste mens op aarde –

  Ik was een doodgelukkig kind –
  Er waren kinderen als ik –
  Ik waaide mee op elke wind
  En had dezelfde schrik.

  In dromen martelde ik verwoed,
  Maar had van niets berouw –
  Nu ben ik menselijk en goed
  En heb het Spaans benauwd –

  —————————–
  uit: ‘Spaans benauwd’, 2005.

  Like

 3. Esperanza // januari 9, 2017 om 00:42 //

  Sorry, gedichtje van de eerste drager van titel Dichter des Vaderlands, Gerrit Komrij

  Like

 4. Zo een massa Afrikanen kunnen we onmogelijk aan, misschien lost het probleem zich zo vanzelf op?

  Like

 5. jackvanderveen // januari 9, 2017 om 11:18 //

  Geef die multigamie beesten eens ongelijk. Daarginds moet men meer dan 24uur per dag ploeteren om de 4 vrouwen en 20 kinderen tevreten te geven. Hier wordt automatisch tussen de 7.000 en 10.000 euro maandelijks bijgeschreven, terwijl men op de hoek thee zuipt of thuis de volgende 4 erbij neukt.

  Like

 6. Horatius // januari 9, 2017 om 11:25 //

  Dit is ongetwijfeld goed nieuws voor de PvdA. Allemaal nieuw stemvee en bovendien een oplossing voor de vergrijzing om over de welkome bijdrage aan onze economie maar te zwijgen.

  Geen paniek, als ieder lidstaat van de EU er 1 miljoen voor zijn rekening gaat nemen is ook dit probleem weer opgelost.
  En bovendien hebben we ook nog wat goed te maken, u weet wel: die slavernijkwestie waar we nog steeds geen excuus voor hebben aangeboden. Een mooie gelegenheid dus om wat goed te maken.
  En volgens GroenLinks kan onze samenleving nog wel wat diversiteit gebruiken, want onze collectie culturele minderheden moet het nog steeds doen zonder de Hottentotten en de Pygmeeën.

  Maar alle gekheid op een stokje: er moeten dus snel effectieve maatregelen worden genomen om deze volksverhuizing te stoppen, want anders moeten wij zelf wegens ruimtegebrek de wijk nemen naar Groenland om het vege lijf te kunnen redden.

  1. De Italiaanse Kustwacht moet snel worden vervangen wegens verregaand plichtsverzuim en landverraderlijke praktijken.

  2. Marokko, Tunesië en Algerije moeten de wacht worden aangezegd; het bewust doorlaten van deze economische vluchtelingen moet worden uitgelegd als zijnde een vijandige daad ten opzichte van de EU.

  3. In snel tempo moeten de huidige regeringsleiders worden vervangen door echte Leiders die begaan zijn met het lot van de autochtone bevolking van met name in West-Europa.

  4. De Ontwikkelingssamenwerking moet worden opgeschort, dit geld moet worden gebruikt voor het hermetisch afsluiten van de binnen- en buitengrenzen van Europa.

  5. Iedere Linkse goedmens die propaganda maakt voor het opvangen van deze economische vluchtelingen moet worden afgevoerd in een dwangbuis, met bijtmasker en opgesloten in een passende inrichting.

  Het zal er wel niet van komen, dus verplichte inkwartiering bij de gewone burgers zit er dan dik in.

  Doe mij maar 2 Pygmeeën: nemen niet veel ruimte in beslag en op zolder is nog plaats voor een hangmat en een flinke voorraad kokosnoten.

  Like

 7. Het probleem is het ongebreidelde fokken daar.in Afrika en in het Midden-oosten.
  Er is geen werk of toekomst voor zoveel mensen daar.
  Alleen nog containers met condooms en andere anti conceptiemiddelen sturen als ontwikkelingshulp en met massale sterilisatie beginnen want dit wordt een ramp van ongekende omvang.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // januari 12, 2017 om 17:44 //

  Minderheid in eigen land. Hoeveel water kun je aan wijn toevoegen voordat je het geen wijn meer mag noemen?

  Like

 9. Onze regering is daar al lang van op de hoogte. In achterkamertjes wordt dit bekokstoofd. Het doet er niet toe dat ons land al overbevolkt is. Maling aan het volk! Evenals in Davos Rutte met Máxima bij de vergadering aan zat om de voor de bevordering van immigratie van15 miljoen Afrikanen naar Europa. Met desastreuze gevolgen voor de Europese beschaving. Dit is de macht van de Europese leiders en de VN.

  Like

 10. Wat zullen de generaties na ons het moeilijk krijgen jammer dat ze dan gaan zeggen had die wilders dan toch gelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: