Nieuw

78 Year Old German Woman Attacked By Child Migrants

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6506 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on 78 Year Old German Woman Attacked By Child Migrants

  1. Wordt het niet hoog tijd dat er vanuit de bevolking meer verzet komt?
    Já dus maar hoe? In de 2e WO waren er ook Nederlanders die het opnamen tegen de gewapende duitsers. Dit is vele malen erger en ze zijn niet of heel slecht bewapend dus dit moet zeker kunnen en overmacht door de moslims is er (nog) niet. Groot verschil is wel dat de gerechtelijke macht toen anders was dan nu (Duits) maar wat doet politie en justitie nu als er met een paar honderd man gelijktijdig actie wordt ondernomen. De tolerantie is veranderd in volkerenmoord, Meer dan 3000 doden in de Twinn Towers was nog maar een begin. De kosten van Politie em het onderbrengen van de vluchtelingen kost miljarden en als dank worden de vrouwen, meisjes, rust em orde op grote schaal aangerand. Er zijn maar 2 opties: Halt toeroepen aan de moslims die zich niet aanpassen en hun geloof vaarwel zeggen of …………. de westerse wereld en alles wat tegen de wetten van de moslims zijn wordt vernietigd. Het is ONS of het is hen!

    Like

  2. de 9-11 was een bewuste daad met insider weten. Ik snap niet dat jullie mensen nog steeds in die leugen geloven. werkelijk triest

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: