Nieuw

Tijd om vrachtwagens te verbieden voor mohammedanen

Je geeft ze tenslotte ook geen kalasjnikovs, en dat is hoe ze vrachtwagens gebruiken. Elke moslim heeft de opdracht om elke niet moslim te vermoorden. Voor de veiligheid van alle beschaafde mensen op deze wereld moeten we zo min mogelijk moordwapens in handen van de barbaren geven.

naamloos

Jihad is verplicht voor élke mohammedaan, en het is tijd dat we daar naar handelen. Ze mogen nog niet een aardappelschilmesje in handen krijgen. Ze vreten de piepers maar met schil en al op. Na Nice, na Berlijn, en na vandaag in Jeruzalem, zou het eens een keer duidelijk moeten zijn.

Naamloos.jpg

Islam heeft ons de oorlog verklaard. En of we het nou leuk vinden of niet, dat betekent dat wij in oorlog zijn. En oorlogen win je niet door met open armen de vijand welkom te heten en ze hier fokpremies te geven om nieuwe jihadisten te kweken.

Dit zijn de regels die islam oplegt aan ‘ongelovigen’ die in hun landen wonen als ze al niet ter dood gebracht worden. Het is de hoogste tijd om met wederkerigheid te reageren en hun eigen regels omgekeerd op hen toe te passen. Punt 18 betekent dat ze voortaan mogen lopen. Dus geen scooters meer voor klootzakjes om roofovervallen mee te plegen of Audi’s om mee te plofkraken, en al helemaal geen vrachtwagens. Basta !

Artikelen van het pact van Omar

Een overgeleverde versie van het verdrag, waarbij de kalief als Omar ibn al-Chattab wordt gezien, luidt als volgt:

“In de naam van God, de Genadige en Barmhartige. Dit is een brief aan de dienaar van God Omar, de Emir der Gelovigen, van de christenen van die-en-die stad. Toen ge tegen ons oprukte, vroegen we U om een vrijgeleide voor ons zelf, onze nakomelingen, ons eigendom en de leden van onze gemeenschap en we namen tegenover U de volgende verplichtingen op ons:

 1. Wij zullen niet bouwen, in onze steden noch in de buurt daarvan, nieuwe mannenkloosters,
 2. kerken,
 3. vrouwenkloosters,
 4. of kluizenaarshutten;
 5. noch zullen wij ze repareren, bij dag of bij nacht, mocht een van hen instorten
 6. of gelegen zijn in een moslimwijk.
 7. Wij zullen onze poorten open houden voor voorbijgangers en reizigers. We zullen voor drie dagen onderdak en leeftocht geven aan alle moslims die voorbij komen.
 8. Wij zullen noch in onze kerken noch in onze woonhuizen enige spion onderdak geven,
 9. noch hem voor de moslims verbergen. Wij zullen de Koran niet aan onze kinderen onderwijzen.
 10. Wij zullen onze godsdienst niet in het openbaar beoefenen
 11. noch iemand ertoe bekeren.
 12. Wij zullen niemand van onze familie verhinderen tot de islam over te gaan als zij dat wensen.
 13. Wij zullen de moslims respect tonen, en
 14. wij zullen van onze zitplaats opstaan als zij wensen te zitten.
 15. Wij zullen niet proberen op de moslims te lijken door het imiteren van een van hun kledingstukken, hoofdsieraden, tulband, schoeisel, of de scheiding van hun haar.
 16. Wij zullen niet spreken wanneer zij spreken,
 17. noch zullen wij hun eervolle namen dragen.
 18. Wij zullen niet rijden op een zadel,
 19. noch zullen wij zwaarden aangorden, noch enig wapen in de hand houden of op ons lichaam dragen.
 20. Wij zullen geen Arabische tekens in onze zegels graveren.
 21. Wij zullen geen gefermenteerde dranken verkopen.
 22. Wij zullen onze kruizen en boeken niet tonen op de straten of markten van de moslims.
 23. Wij zullen in onze kerken alleen heel zachtjes klappen.
 24. Wij zullen niet hard praten in onze kerkdiensten of in de nabijheid van moslims,
 25. noch zullen wij onze stem verheffen wanneer wij in een rouwstoet lopen.
 26. Wij zullen geen verlichting voeren op enige straat van de moslims of op hun markten.
 27. Wij zullen onze doden niet dicht bij de moslims begraven.
 28. Wij zullen geen slaven nemen die aan de moslims zijn toegewezen.
 29. Wij zullen onze huizen niet hoger maken dan die van de moslims.”

Omar zou hieraan nog twee verplichtingen toegevoegd hebben: dat ze geen mannen zouden kopen die door moslims krijgsgevangen waren gemaakt en dat iedereen die geweld pleegde tegen een moslim de bescherming van het verdrag verloor.

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6508 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Tijd om vrachtwagens te verbieden voor mohammedanen

 1. Like

 2. Tijl Uylenspiegel // januari 8, 2017 om 23:19 //

  Gek is dat, cartoons over de islam doen de hele Arabische wereld op zijn kop staan maar deze ‘cartoon’ mag dan weer wel. Hoor ik daar iemand nog iets zeggen over etnisch profileren?
  Maar dan de stelling; vrachtwagens verbieden voor mohammedanen.
  Helaas dat hoort niet tot de mogelijkheden, winkels moeten bevoorraad worden anders houden ze op winkel te zijn, mensen moeten vervoerd kunnen worden want de hedendaagse afstanden kunnen niet lopend of per ezel geschieden.
  En zoals ik destijds in mijn artikeltje al zei, als ze geen vrachtwagens hebben, of als de veiligheidsmaatregelen tegen het misbruik van vrachtwagens helpen dan zoeken ze een ander wapen, keuze genoeg. Ook met een personenauto kun je vele slachtoffers maken, hoe zwaarder hij geladen is hoe groter de kans op succes. En zelfs als dat niet het geval is, er zijn genoeg videogames die tonen hoe het het beste kan.
  En wat ik ook al schreef; het aantal doden of gewonden is facultatief, het telt niet, wat telt is de angst die ze zaaien, wat telt is dat ze onze samenleving ontwrichten.
  Daarbij zit er dit keer weer een addertje onder het gras, waren eerdere aanslagplegers plots ‘verwarde mannen’, dit keer heeft men de uitvlucht dat het ‘de Palestijnen’ zijn en dus komt het woord islam in de hele verslaggeving niet voor. “Doorlopen mensen het is ‘gewoon’ weer een Palestijnse aanslag” Eén in de rij van velen.

  Like

 3. “Maar dan de stelling; vrachtwagens verbieden voor mohammedanen.
  Helaas dat hoort niet tot de mogelijkheden, winkels moeten bevoorraad worden anders houden ze op winkel te zijn,’

  Zat Nederlanders om op vrachtwagens te rijden hoor.

  Like

 4. Esperanza // januari 8, 2017 om 23:42 //

  Ja,Fub, laat je technisch vernuft d’r maar eens op los, naast het alcoholslot ook nog een jihadslot construeren. 😉

  Like

 5. Esperanza // januari 8, 2017 om 23:49 //

  Breaking News: Ook NRC onderschrijft de conclusie van Koopmans. 😉

  Stukje van Ellian in Elsevier:

  ‘In dat interview ontstond plotseling een nieuwe casus belli voor de tegenstanders: ‘Je moet vaststellen dat van het miljard moslims bijna de helft een intolerante vorm van de islam aanhangt, waarbinnen haat jegens afvalligen en homoseksuelen en het schenden van vrouwenrechten normaal zijn. Van die 500 miljoen mensen, blijkt uit onderzoek, is 10 tot 20 procent bereid om geweld te accepteren – ook tegen burgers – om de islam te verdedigen. Dat zijn minstens 50 miljoen moslims. Dan weet je waar die ‘eenzame wolven’, die terreuraanslagen plegen, vandaan komen. Die zijn helemaal niet eenzaam.’

  Dat vonden de linkse broeders en zusters en de Europese aanhangers van de salafisten onwaar. NRC Handelsblad vond het noodzakelijk om deze feiten te checken. De krant komt tot een voor sommigen onwenselijke conclusie: ‘Ruud Koopmans zei dat minstens 50 miljoen moslims bereid zijn om geweld te accepteren om de islam te verdedigen. Hoewel volgens onderzoek animo van moslims voor geweld afneemt, bewijst het wel dat de stelling van Koopmans klopt. Die uitspraak beoordelen we als waar.’

  http://www.elsevier.nl/nederland/opinie/2017/01/429660-429660/

  Liked by 2 people

 6. Verkoop en verhuur van gemotoriseerde vervoersmiddelen aan mohammedanen verbieden. Mocht een mohammedaan toch aangetroffen worden in of op zo’n voertuig, voertuig verbeurd verklaren en mohammedaan zware straf opleggen. En natuurlijk extra etnisch profileren tijdens verkeerscontroles.

  Like

 7. Esperanza // januari 9, 2017 om 00:18 //

  Fub, toch wel van carjacking gehoord? Of vergeten hoe hoe de jihadist in Berlijn aan z’n vrachtwagen kwam?

  Like

 8. Esperanza // januari 9, 2017 om 00:22 //

  Like

 9. Het grote voorbeeld van islamieten is hun Mohammed, dan kunnen ze net zo goed als hem zich op een kameel of ezel transporteren.

  Like

 10. @Esp 00.18

  Dag gaat zijn kop er dus clean af:

  “en dat iedereen die geweld pleegde tegen een moslim de bescherming van het verdrag verloor.”

  Like

 11. Esperanza // januari 9, 2017 om 00:45 //

  Fub, dat zal dan, vrees ik, mosterd na de maaltijd zijn.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2017 om 02:02 //

  Ok. geen vrachtwagens meer, dan nemen ze een ouwe Opel Vectra of een Volvo. En dan? Er hangt ons nog een hoop narigheid boven het hoofd, drinkwater vergiftigen? Chemische fabriek een bommetje? We zijn ontzettend kwetsbaar voor kwaadwillenden en met alles loop je achter de feiten aan te huppelen. Een trein met chloor laten ontsporen, fluitje van een cent.

  Like

 13. Elk vervoersmiddel Tijl.

  Napoleon was zwaar verbaasd toen die in Egypte aankwam. “Waarom zitten die mensen achterstevoren op hun paard”, vroeg hij. “Dat zijn “Christenen”, wij kennen ze als Kopten, en die mogen niet vooruit rijden.

  Esperanza // januari 8, 2017 om 23:42 // Bewerken

  Ja,Fub, laat je technisch vernuft d’r maar eens op los, naast het alcoholslot ook nog een jihadslot construeren.😉
  ————-

  Als het mogelijk is dat je je auto slechts kan starten door je vingerprint te laten zien, dan is het ook mogelijk om een voorhuidcontrole in te bouwen. Geen voorhuid, is niet autorijden.

  Like

 14. polderboy // januari 9, 2017 om 09:14 //

  Zeker geen met de Israëlische vlag verlichte Eiffeltoren en Brandenburgse poort nu, en de Israëlische vlag halfstok op het gemeentehuis in Rotterdam, zoals met de Turkse vlag van Erdogan, toen een van zijn zelf opgekweekte islamitische terreurschijthuizen die mensen in die disco kapot schoot.
  Het kleffe zootje mag het zeker niet van Soros en zijn speculanten-elite?

  Like

 15. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: