Nieuw

Maak de kustverdediging gereed – er komen tienduizenden Somalische piraten aan

De Brexit hangt als een donkere wolk boven de hoofden van de tienduizenden Nederlandse Somaliërs die in het Verenigd Koninkrijk wonen en werken. Net als 3,3 miljoen andere EU-burgers in Groot-Brittannië vrezen ze dat zij straks geen verblijfsvergunning krijgen wanneer Groot-Brittannië de Europese Unie verlaat en dat ze het land moeten verlaten. Volkskrant >>

Zo rond 2000 waren ze uit Nederland weggegaan omdat ze hier niet met zijn allen in hun eigen Islamitische Staat konden leven. In Birmingham wonen ze met 30.000 op een kluitje. Volgens de radicale Volkskrant vereenzaamden ze hier in suffe Hollandse provinciestadjes. Wat deden ze hier dan in de eerste plaats?

De Volkskrant is de zieligerds op wezen zoeken in Birmingham en daar is het supergezellig:

Naamloos.png

In Nederland konden ze hun draai niet vinden als verse oorlogsvluchtelingen volgens het linkse jihadblad. Niet zo vreemd, want hier is het (nog) vrede en daar houden mohammedanen niet van, en Somaliërs al helemaal niet. Niet voor niks is het al minstens 50 jaar onafgebroken oorlog bij hen thuis.

Nu willen de klaagpiraten dus weer terug naar het land waar ze volgens Ayan Abokor zwaar moeten lijden onder het ‘institutioneel racisme’ van die vuile ongelovige Nederlanders.

De Volkskrant heeft er ook een filmpje bij gemaakt:

Van islam gaat het al koken in je hersenpan, maar als je er elke dag een paar handenvol qat aan toevoegt en je je eeuwenlang voortplant met je meest naaste familieleden dan heeft dat op zijn zachtst gezegd niet een gunstige invloed op je geestelijke ontwikkeling.

One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. (bron)

The relentless shelling, fighting, killing and maiming, along with the repeated displacement of communities, has taken such a toll that Habeeb is on record as saying he doesn’t believe anyone in the whole of southern and central Somalia has good mental health.(bron)

We hebben hier niet de capaciteit, noch het geld, noch de kennis om dat op te lossen. Om die arme zielige Somali’s te helpen kunnen we ze het beste terug sturen. De hoogwaardige en verfijnde islamitische cultuur waaraan we alle moderne wetenschap te danken hebben is zelf het beste toegerust om dergelijke getraumatiseerde gevallen op te vangen.

01

Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

“In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

“Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

Naamloos.jpg

Een beetje psychiater kost al snel 600 dollar per uur

Interactief wereld-IQ-kaartje:

Naamloos.jpg

Wij zijn even op wintersport:

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Maak de kustverdediging gereed – er komen tienduizenden Somalische piraten aan

 1. Duchesne // januari 8, 2017 om 00:47 //

  first person shooter vakanties….Yeee

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // januari 8, 2017 om 00:48 //

  ff op rij: Somaliers die werken? Myth busted.

  Like

 3. Knettergek dat Volkskrant teefje.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 8, 2017 om 01:05 //

  Nog knettergekker is dat er zoiets bestaat als Somalische Nederlanders die vervolgens als EU burger in Engeland gaan leven terwijl ze net doen alsof ze werken. Je verzint het niet. Wat zullen die Engelsen opgelucht adem halen als dat zootje ongeregeld straks moet vertrekken. Minder opgelucht zullen wij zijn want het laat zich raden dat ze dan onze samenleving weer komen verrijken…

  Liked by 1 persoon

 5. delamontagne // januari 8, 2017 om 10:22 //

  Met dit artikel moest ik terugdenken aan NL in de plaats waar wij toen woonden.
  In het plaatselijke “sufferdje” stond op de voorpagina een heel grote foto van een stapel meubels, fietsen, koffers, kleding en ander huisraad, tot één grote hoop opeengeworpen.
  Die was uit de “rijtjeswoning” gewoon door de ramen naar buiten in ,t voortuintje gegooid.
  De stapel reikte totaan de eerste verdieping.
  Toen de verbaasde omwonende bewoners er naar vroegen, het antwoordt was: “We gaan naar onze familie in England en krijgen daar toch weer alles nieuw”.
  Dit moet minstens 20 jaar geleden zijn geweest.
  Er waren goedwillende medebewoner/huurders die woedend waren.
  Zij hadden de kindertjes b.v. fietsjes etc, gegeven en die lagen nu als oud vuil op deze hoop.

  Nu vergeet ik toch haast te schrijven om wat voor mensen het ging !………………………………Ja, klopt, het waren Somaliërs.
  Misschien nog geen NL-ers, dat moesten ze nog worden………………wat een achterlijkheid.

  (( dat zwarte monster midden op die foto bij VK, is dat al een “Nieuwe Nederlandse” ? ))
  Je zoudt er bijkans racistisch van worden, oh wacht ik dat b…………………..

  Like

 6. We hebben nog 2 duikboten!!!!.

  Like

 7. Horatius // januari 8, 2017 om 11:39 //

  Mocht dit horrorscenario werkelijk gaan plaatsvinden dan zijn we hier slecht af met dit woestijnvolk.

  Van werken voor de kost hebben deze creaturen nog nooit gehoord, wel van het massaal misbruiken van sociale uitkeringen, dat schijnt voor hun de gewoonste zaak van de wereld te zijn. (het lijken wel Marokkanen!).

  Het is voor ons land heel jammer dat tegen die tijd het illustere duo Koenders & Dijkhoff niet meer actief zullen zijn om dit onheil af te wenden.

  Like

 8. Dan worden we wellicht binnenkort ook vanuit zee aangevallen.
  Het is om moedeloos van te worden.

  Like

 9. @Lisa, een troost, ze kunnen gelukkig niet zo goed zwemmen.

  Like

 10. Like

 11. Heb het veel eerder gezegd, we kunnen onze borst nat maken, want het is nog lang niet afgelopen en de gevolgen zullen heel lang nadenderen.
  Straks nog een zooi uit Duitsland, ergens diep in Afrika komen er nog eens 150.000.000 miljoen bij elkaar voor een hele grote tweede exodus richting Europa.
  Grenzen dicht, zware bewapening voor zelfverdediging en wat er is zoveel mogelijk terugsturen.

  Like

 12. Je wordt er toch kotsmisselijk van als je dat stuk leest. Waarom hebben we ze in godsnaam een verblijfsvergunning gegeven. Het zijn verdomme economische vluchtelingen. En Nederlandse Somaliërs bestaan niet net zomin als Somalische Nederlanders. Gewoon wanneer ze terug keren in Afrika droppen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: