Nieuw

Geweldddadig jihadistisch salafisme ?

De meeste Vlamingen en Westerlingen weten niets of bijna niets over de islam en dat is ook niet meer als normaal. Laat ons even de oorzaken hiervan onderzoeken.

Muhammad

Nooit werd er een leerstoel wetenschappelijk islamonderzoek opgericht aan eender welke Vlaamse of Belgische universiteit. Bij de katholieke universiteiten gebeurde dat niet omdat men daar heel goed wist tot welke resultaten dat zou leiden en ook de 9,3 procent religieuze doctrine van de islam wou blijven koesteren in een Abrahamitische monotheïstische traditie. Men had daar met andere woorden een diepe angst om in de eigen religieuze voeten te schieten door de overige 90,7 procent van de islamitische doctrine wel te gaan onderzoeken, zoals de vorige paus Benedictus (Ratzinger) dat wou.

De niet confessionele en dus seculiere universiteiten lieten ook na om zo’ n leerstoel op te richten omdat religie hen niet interesseerde en ze bovendien in de waan verkeerden dat islam een religie zou zijn en geen ideologie. Dat komt ervan als je uit luiheid weigert om iets te onderzoeken.

Nageltjes >>

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6523 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Geweldddadig jihadistisch salafisme ?

 1. polderboy // januari 9, 2017 om 11:30 //

  In Turkije de zoveelste groep voor behoud van de seculiere staat demonstrerende jongeren door de islam fascisten van Erdogan in elkaar geslagen en door de Turkse politie opgepakt:
  http://www.hurriyetdailynews.com/-.aspx?pageID=238&nID=108303&NewsCatID=341

  Diverse analisten voorspellen al een burgeroorlog in Turkije.

  Logisch, voor zover die al niet gaande is zullen veel Turken toch wat moeten doen tegen de islamfascisten, want anders is het gedaan met de democratische toekomst van het land, en wordt het gelijk elk islamitisch schijthuis in het Midden Oosten nooit welvarend, behalve voor dan voor paar miljoenenjachtendobberislamieten, die met sharia fascisten terreur de bevolking onderdrukken.

  Like

 2. polderboy // januari 9, 2017 om 11:51 //

  De Groenen in Duitsland, EU partners van Jesse Klaver te Brussel in de EGP, willen de sex jihad gaan bestrijden met gratis lekker naar de hoeren gaan voor de geile islamfascisten op kosten van de belastingbetaler:
  http://www.express.co.uk/news/world/751881/Green-Party-Germany-prostitutes-sexual-problems

  Like

 3. polderboy // januari 9, 2017 om 12:20 //

  De bond voor criminelen hebben aangifte gedaan tegen de overheid die criminele veel plegende islamitische illegalen opsloot:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27394939/__Aangifte_tegen_burgemeester__.html

  Op zich niet vreemd, want de jihad, collectief crimineel gedrag uitoefenen totdat de samenleving bezwijkt onder de islamitische terreur, is natuurlijk wel een opdracht uit de Koran, dus in casu betreft het het belijden van het geloof.
  En de criminelen hebben recht op hun geloofsbelijdenis volgens de grondwet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: