Nieuwsticker

Desinformatie van de media over vermeende Russische computer hacking een voor een gestript

Video – In de Verenigde Staten doet de traditionele media zijn best om te betuigen dat Rusland de recente presidentsverkiezingen met illegale middelen, zoals data hacking, ten gunste van Donald Trump zou hebben beïnvloed. Er wordt echter geen concreet bewijs geleverd, en wat als zogenaamd bewijsmateriaal op tafel kwam kon al snel als pure nonsens van tafel geveegd worden.

Ook in Nederland was de gevestigde ouwe media duidelijk op de hand van Hillary Clinton, en doet ook nu nog steeds zijn best om ten gunste van de ouwe heks het Nederlandse volk te misleiden door nepnieuws te verkondigen. In een bijdrage van Russia Today ontkracht John McAfee, de oprichter van het computerbeveiligingsbedrijf McAfee, systematisch een voor een de “bewijzen”.

Dat Poetin meer sympathie voor Trump heeft is nooit een geheim geweest, wat niet verwonderlijk is, aangezien het beleid van Clinton en Obama die constant bezig zijn een politiek te voeren die tot een oorlog met Rusland kan leiden. Het Clinton-kamp en de Democraten hebben duidelijk een probleem om het verlies te slikken en het leven weer oppakken om verder te gaan, zoals ze gewend zijn geraakt aan de macht om alles te controleren. Onlangs heeft de wraakneger in het Witte Huis een staaltje laten zien van zijn verkropte woede en schopte 35 Russische diplomaten het land uit. Het was toen Poetin die zijn verstand hield en kalm bleef, en niet met dezelfde lage apenstreek reageerde. Maar in plaats daarvan rustig de laatste weken naar de nieuwe president aftelt.

The American propaganda machine is in full gear with the flimsy accusation that Russia is responsible for the DNC hack. Instead of just accepting the narrative of blatant warmongers, why not walk through the evidence with John McAfee – cybersecurity expert.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/01/07/mediernas-desinformation-om-pastadd-rysk-datahackning-avklatt/

Doe mee met 5.434 andere volgers

About rommel (1219 Articles)
Only dead fish go with the flow

1 Comment on Desinformatie van de media over vermeende Russische computer hacking een voor een gestript

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 8, 2017 om 01:25 //

    Ja het is niet de schuld van Hillary dat zij staatsgeheimen via een eenvoudig te hacken e-mail adres verstuurde, nee het is de schuld van degene die dit aantoonde en naar buiten bracht. Een krommere redenatie is denk ik niet mogelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: