Nieuw

Desinformatie van de media over vermeende Russische computer hacking een voor een gestript

Video – In de Verenigde Staten doet de traditionele media zijn best om te betuigen dat Rusland de recente presidentsverkiezingen met illegale middelen, zoals data hacking, ten gunste van Donald Trump zou hebben beïnvloed. Er wordt echter geen concreet bewijs geleverd, en wat als zogenaamd bewijsmateriaal op tafel kwam kon al snel als pure nonsens van tafel geveegd worden.

Ook in Nederland was de gevestigde ouwe media duidelijk op de hand van Hillary Clinton, en doet ook nu nog steeds zijn best om ten gunste van de ouwe heks het Nederlandse volk te misleiden door nepnieuws te verkondigen. In een bijdrage van Russia Today ontkracht John McAfee, de oprichter van het computerbeveiligingsbedrijf McAfee, systematisch een voor een de “bewijzen”.

Dat Poetin meer sympathie voor Trump heeft is nooit een geheim geweest, wat niet verwonderlijk is, aangezien het beleid van Clinton en Obama die constant bezig zijn een politiek te voeren die tot een oorlog met Rusland kan leiden. Het Clinton-kamp en de Democraten hebben duidelijk een probleem om het verlies te slikken en het leven weer oppakken om verder te gaan, zoals ze gewend zijn geraakt aan de macht om alles te controleren. Onlangs heeft de wraakneger in het Witte Huis een staaltje laten zien van zijn verkropte woede en schopte 35 Russische diplomaten het land uit. Het was toen Poetin die zijn verstand hield en kalm bleef, en niet met dezelfde lage apenstreek reageerde. Maar in plaats daarvan rustig de laatste weken naar de nieuwe president aftelt.

The American propaganda machine is in full gear with the flimsy accusation that Russia is responsible for the DNC hack. Instead of just accepting the narrative of blatant warmongers, why not walk through the evidence with John McAfee – cybersecurity expert.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/01/07/mediernas-desinformation-om-pastadd-rysk-datahackning-avklatt/

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4145 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Desinformatie van de media over vermeende Russische computer hacking een voor een gestript

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 8, 2017 om 01:25 //

    Ja het is niet de schuld van Hillary dat zij staatsgeheimen via een eenvoudig te hacken e-mail adres verstuurde, nee het is de schuld van degene die dit aantoonde en naar buiten bracht. Een krommere redenatie is denk ik niet mogelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: