Nieuw

Asielzoekers te Zweden verkrachten moeder van twee kinderen, politie treft 48 spermavlekken aan

De sadistische groepsverkrachting waarbij een moeder van twee kinderen op gruwelijke wijze werd misbruikt, mishandeld en vernederd door een kudde Afghaanse islamitische asielparasieten kostte de arme vrouw nog bijna het leven ook daar onder luid applaus en gelach haar luchtwegen werden afgesloten door de minderwaardige schepsels die haar veelvuldig misbruikten in een vluchtelingenkamp in Småland Mariannelund, Zweden.

1

 

Eerst even een vertaling van het origineel artikel door Andrew Anglin voor de Daily Stormer

De Zweedse moeder van twee werd verkracht terwijl de daders vrolijk aan het lachen waren en vreugdevolle kreten slaakten. Ze is door ten minste negen vluchtelingen in een vluchtelingenkamp in Småland Mariannelund, Zweden verkracht. De vrouw was bijna apathisch na de verkrachting en heeft nog steeds het gevoel dat ze door iets gevuld is in het genitale gebied. Vandaag presenteerde de officier van justitie het bewijsmateriaal in deze gruwelijke zaak.

Ze is een hoer’, zegt de 25 jarige “Zweedse” immigratiedienst tolk Bahaduri Rafi die zelf ook een van de verdachten is in deze zaak

 

Een andere uitspraak van bovenstaande tolk tijdens de gruwelijke verkrachting : “We proberen hier een omelet te maken mensen en daarvoor moet je ook een eitje breken“.

Aanklager Gunnar Brodin heeft bekendgemaakt dat forensische wetenschappers 48 spermavlekken in het appartement van het vluchtelingenkamp waar de groepsverkrachting plaatsvond hebben aangetroffen. Binnen het rectum van het slachtoffer en in het spijsverteringskanaal werd sperma van ten minste vier personen gevonden. In totaal zijn negen man in verband gebracht met deze verkrachting.

Naast de sadistische groepsverkrachting, die werd gepleegd door Afghaanse vluchtelingen, was de moeder van twee kinderen ook nog eens dicht bij de dood, omdat haar luchtwegen tijdens de verkrachting verstopt raakten, verklaarde rechtszaal klerk Charlotte Bokelund tijdens het proces.

De moeder van twee kinderen, die ervoor gekozen heeft om het proces te volgen, voelde zich herhaaldelijk zo ziek slecht dat ze de rechtszaal moest verlaten om te braken.

Tot zover het bericht via Daily Stormer na het origineel van Fria Tider

Dom the Conservative ging namens Mad World News nog wat verder op zoek omdat er nogal wat hiaten en opvallende verhalen achter dit artikel blijken te zitten. Zo is er onduidelijkheid omtrent de spermavlekken. Indien deze in de kamer gevonden zijn hoe kunnen ze dan aan deze groepsverkrachting gelinkt worden?  En hoe zit het met Bahaduri Rafi de tolk? Hieronder de vertaling van haar artikel.

Wanneer de politie in actie moest komen omdat een moeder van twee kinderen werd verkracht door een groep islamitische migranten gingen de onderzoekers er vanuit dat het wel weer een gewoon typisch aanrandingsgeval zou zijn. Inderdaad alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat vrouwen aangerand worden. Zodra er echter onderzoek werd verricht en de kleding van het slachtoffer geïnspecteerd werd, realiseerden de geschokte autoriteiten dat ze te maken hadden met iets wat nog veel gruwelijker was dan alles wat ze van tevoren ooit hadden gezien en meegemaakt.

Achterlijk links alsmede de gutmensch is van mening dat liefde de enige manier is om intolerantie en onderdrukking te bestrijden. Natuurlijk, wanneer men de migranten maar onvermoeibaar blijft verdedigen gaan ze gewoon door met brute seks aanvallen zoals we die in het progressieve Westen nog nooit hebben gezien. De slachtoffers worden van uitdagen beschuldigd en eenieder die kritiek heeft wordt bestempeld als racist.

Helaas, een van de slachtoffers moest dit bekopen met een van de meest gruwelijke gevallen van seksueel misbruik die men in Zweden ooit heeft gezien.Laat haar land maar met volle teugen van het door links gewenste multiculturalisme genieten en laat de slachtoffers maar lijden.

Fria Tider meldt dat de Zweedse politie ontdekte dat bij een verkrachte moeder van twee kinderen er zich maar liefst 48 verschillende vlekken van sperma op haar jurk bevonden. In wat wordt beschouwd als een van ’s lands meest schokkende gevallen van verkrachting wisten de autoriteiten ook nog eens sperma van minstens 4 mensen in haar spijsverteringskanaal terug te vinden. Slechts 9 mannen werden opgepakt voor deze angstaanjagende en onmenselijke verkrachting.

1

Alvorens deel te nemen aan de gruwelijke groepsverkrachting die 48 verschillende vlekken van sperma op het slachtoffer achterliet was de Afghaanse migrant Rafi Bahaduri ingehuurd door de Zweedse immigratiedienst. Dit ondanks een eerdere veroordeling wegens verkrachting en een aantal andere zaken die nog tegen de tolk liepen.

In december 2015 werd de vrouw in een vluchtelingenkamp in Smaland aangevallen door een groep asielzoekers, waaronder de 25-jarige Afghaanse migrant Rafi Bahaduri die in dienst was van de Zweedse immigratiedienst, zie artikel door 10 News vertaald.

Ondanks een eerdere veroordeling wegens verkrachting en een aantal andere gevallen van verkrachting waarvan hij wordt beschuldigt kreeg Bahaduri een baan als tolk aangeboden door de migratiedienst. Dit weerhield hem er zeker niet van om deel te nemen aan deze brutale aanval. Dit voorbeeld van het mislukte migratiebeleid stond in de rechtbank en kondigde aan dat het getraumatiseerde slachtoffer een “hoer” is, een hoer die er om vroeg te worden verkracht.

“Ze is een hoer. Ik wist dat dit zou gebeuren. Ze wilde het,” waren de woorden van Bahadri tegen de politie toen hij werd gearresteerd.

Het slachtoffer werd urenlang verkracht in een asielcentrum appartement en werd later gevonden door de politie in een poel van haar eigen bloed. Ze hield hier een trauma aan over en was niet enkel geestelijk maar ook lichamelijke een wrak waardoor ze een rolstoel nodig had voor 4 weken en ze last had van een gekneusde keel, pijnlijke genitaliën, en kleine maagverwondingen.

Uit getuigenissen bleek dat de asielzoekers uiting gaven aan hun wens om “een meisje te vinden om te neuken”. Ze lachten en applaudisseerden terwijl ze om beurten de vrouw vaginaal, anaal en oraal aan het verkrachten waren. Het slachtoffer getuigde dat ze bijna stierf toen de migranten haar luchtwegen blokkeerden tijdens de mondelinge verkrachting. Een jaar later, zo verklaart ze,  voelt ze nog steeds de pijn in haar genitaliën en is ze bang voor mannen, vooral voor migranten. De getraumatiseerde vrouw liep tijdens het proces regelmatig uit de rechtszaal weg om te braken.

Ongelooflijk een van de verkrachters, Hedayat Rahmati, werd veroordeeld tot uitzetting, maar is inmiddels vrijgelaten uit de gevangenis en loopt weer gewoon over straat.

“Hij [Rahmati] was degene die met het misbruik begon. De eerste keer was het een vaginale geslachtsgemeenschap. Toen namen ze haar om de beurt en verkrachten ze haar. Zowel vaginaal als anaal. Ze drukte hem (penissen) zo diep in haar keel dat ze ademhalingsproblemen kreeg”, luidt het verdict.

Zweden heeft de naam gekregen voor het vrijlaten van veroordeelde migranten, maar ook zorgen ze er in Zweden voor dat deze misdadigers er kunnen blijven is men er toe bereid om een vergoeding in te verzamelen voor deze criminelen. Dit is onderdeel van de liberale droom. Ja dit is nou multiculturalisme. Er zijn hordes mensen uitgenodigd die onze culturen, wetten en waarden verachten, in de hoop dat vriendelijkheid hen zal overtuigen om meer dan 1400 jaar van religieus geweld en onderdrukking te verlaten om zich aan te passen.

H / T [ Daily Stormer ]
Photo Credit [ 10 News , Fria Tider , F169BBS , Mirror ]

Dom de Conservatieve
Dom is een conservatieve christen die is gespecialiseerd in Midden-Oosten zaken, islamitische immigratie (hidjra), het christendom, de islam en de sharia. Ze hoopt dat de islam ontmaskert wordt als een fundamenteel gewelddadige, politieke en religieuze ideologie die ernaar streeft om onze vrijheid en democratie te gebruiken om vrijheid en democratie te vernietigen.
.

“Dream on” en dan wel een ietwat droevige uitvoering leek mij een toepasselijke afsluiting als opmerking tegen eenieder die ook na het lezen van zo iets verschrikkelijks als hierboven en legio andere artikelen die hier op dit blog en elders middels de meer alternatieve media  verschijnen. Droom maar lekker verder wanneer je nog steeds van mening bent dat de achterlijke ideologie islam te stoppen is door liefde, begrip en verdraagzaamheid. Droom maar lekker verder wanneer je denkt dat de volgers van de pedofiel zonder vrede te bekeren zijn om samen met ons het pad der liefde en verdraagzaamheid te gaan bewandelen,

Droom maar lekker verder, net zolang tot je een belletje krijgt dat je vrouw of dochter liefdevol is verkracht door een kudde moslims.

Hoe lekker kun je dan nog slapen?

1

Met groet Bolo

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Asielzoekers te Zweden verkrachten moeder van twee kinderen, politie treft 48 spermavlekken aan

 1. Het grootste probleem zijn de rechters die deze strafzaken doen. Die zouden het eerste moeten worden aangepakt. De manier waarop daar weten de echte Zweedse patriotten vermoedelijk wel raad mee.
  Pas als er weer wat realiteit in de rechters gekomen is kunnen de daders goed worden aangepakt.
  Zolang de rechters belachelijke beslissingen blijven nemen en daders zomaar ongestraft vrijlaten zijn er voor het aanpakken van daders knokploegen nodig die geen banden met de slachtoffers hebben. Anders leren die daders het nooit.

  Like

 2. Bomgordel d’r omheen en de familie de afstandsbediening geven is misschien niet erg humaan of van deze eeuw en daarom pleit ik maar voor iets van de vorige eeuw, kamers, heel veel, met gas.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 8, 2017 om 15:15 //

  En hoe walgelijk is het eigenlijk dat je van deze misselijk makende daad geen letter kunt vinden in de Nederlandse media? Natuurlijk, verdraaide berichtgeving is niet goed te praten maar het gewoon helemaal niet melden grenst aan het criminaliteit. De eerste taak van journalisten is objectieve berichtgeving, die objectiviteit heeft het lang geleden al afgelegd maar verzwijgen is nog vele malen ernstiger. Onthouden van berichten omdat ze niet in je straatje passen daarmee zou elke zichzelf journalist noemende persoon zich dienen te diskwalificeren voor enige functie binnen de media.

  Like

 4. Waar is de Zweedse mannelijke burger in deze vraag ik mijzelf af… van die onverschrokken Viking van weleer blijkt niets meer over.
  Ja, dan ga je je straatje qua eigen rechter spelen maar te buiten, fuck de landverradende machthebbers, maar altijd nog beter dan apathisch niets doen.

  Like

 5. Esperanza // januari 8, 2017 om 15:54 //

  Nog heel eventjes afwachten, dan zijn ook wij beland in de afgrond die islam heet..

  You’ll see your woman hanging upside down
  Her features covered by her fallen gown

  Like

 6. Onze kinderen zijn overgeleverd aan een stelletje politieke dwazen ,die belachelijke beslissingen nemen ,en ieder detail van de realiteit ontgaat . Ik hoop van harte dat de VVD ,D66, CDA,en de rest van dat linkse aanhangsel ten gronde gaat en er een totaal nieuwe politiek stroming ontstaat dat al dat criminele buitenlandse tuig met kop en kont na zware straffen en inneming van paspoort het land uit dondert .
  Laten Juncker en Merkel maar het lazerus krijgen met d’r buitenlandse politiek,
  Wir schaffen het ook ,maar zonder politieke inmenging van een Zuipschuit en een geschift wijf .

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // januari 8, 2017 om 16:24 //

  dit bericht zou moeten worden verspeid onder alle mensen die zitting hebben in de tweede kamer. Dit zou overal beklend moeten zijn, maart onze kranten en andere media zullen dit en vele andere misdrijven verzwijgen om de PVV niet in de kaart te spelen…..met andere woorden, men verbergt opzettelijk misdrijven om meer misdrijven mogelijk te maken. Lijkt me reden om het begrip “vijand” te herdefineren en te beginnen bij de eigen verraders…..genade is een luxe die we met recht overboord mogen gooien. dit gaat om de essentie van leven, een volk dat dit soort zwijnerij toelaat is een volk dat geen recht meer heeft van enige spreken, of van enig leven….

  Ik hoop dat de vrouw en haar kinderen nog ergens een stukje vreugde vinden in dit leven….wat een onrecht, wat een smerige daad.
  Voor al die andere mensen die in die stad wonen is het een schande dat ze dat asielcentrum nog niet hebben opgeruimd, correctie, AFGEMAAKT. Schijthonden!

  Ik word van dit soort dingen kotsmisselijk, vooral van het toe kijken en nietsdoen van anderen terwijl iedereen ziet hoe ziek dit is. De agenten die bij het proces aanwezig waren, kunnen die niet gewoon massaal hun dienstwapen leegschieten op deze smeerlappen? Ergens mis ik blijkbaar iets, maar dit is zo ziek als het zijn kan. En als mens kun je dit niet negeren.

  Something is rotten in the state of Danemark, and in the whole of Scandinavia….where is their pride? Vikings? Miserable little fuckings seems more apropriate….

  Duchesne, wants gun, no lust for any comments anymore.

  Liked by 1 persoon

 8. Rommel, moet zijn witte herder maar eens een weekje niet te bikken geven.

  Liked by 1 persoon

 9. nickedname // januari 8, 2017 om 19:12 //

  Heel simpel: als er een bewezen misdaad is, dan moeten deze mensen een koekje van eigen deeg via hun sharia. Hetgeen eraf snijden waarmee ze de daad letterlijk hebben begaan en stokslagen. Die sharia moet dus niet komen voor vrouwen die verkracht zijn en door de islam als slechterik worden gezien, maar op basis van europees inzicht. Eens kijken hoe hij dan nog vrouwen kan insemineren en trots rechtop kan lopen. Dit zijn schoften en zo dienen ze ook worden behandeld. Laat hun eigen demoon godje hen maar straffen met hun achterlijke regels.

  Like

 10. Duchesne // januari 8, 2017 om 19:37 //

  De geplande ANWB vakantie naar Zweden is zojuist met algemene stemmen getorpedeerd. Een land wat zo omgaat men de eigen burgers is geen land waar je nog veilig en ongewapend kunt komen. Frankrijk was al afgevallen na ruim 35 jaar prachtige vakantiesmet enkel een zwart smetje van een mislukte beroving wawrbij ondergetekende een hakbijl moest hanteren om de noord Afrikaanse belagers zeer snel te laten omdraaien. We zijn enkel veilig als we onszelf kunnenverdedigen, en de middelen daartoe worden ons verboden. Wat een klotezooi.

  Like

 11. Johanna Janssen // januari 9, 2017 om 16:15 //

  [Streetjustice is the only answer. To begin with, the judges.

  Like

 12. N.E. Derlander // januari 11, 2017 om 12:15 //

  Het adagium van de “hervormers” is: we zijn een nieuwe samenleving aan het bouwen en daarin is geen plaats voor mensen (hier: Nederlanders), die willen vasthouden aan de bestaande (hier: Nederlandse) wetten, cultuur en gewoonten. achter hier: lijk je vrijwel ieder west Europees land te kunnen invullen. Niet alleen de criminele asielzoekers, maar ook de leiders ( en politici) van de EU, de landen en hun schaapachtig volgende Gutmenschen (MSM, sommige kerkleiders, werkgevers en -nemersvertegenwoordigers, en andere zich moreel hoger achtige linksliberale burgers) zouden terecht moeten staan voor de criminele acties van dat tuig. Deze hebben immers willens en wetens het werkelijke slachtoffer (de extreem onmenselijk verkrachte mevrouw) onvoldoende adequaat beschermd.

  In Nederland: 15 maart 2017, de afrekening.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gelukzoekers te Zweden verkrachten moeder van twee kinderen, politie treft 48 spermavlekken aan - Liefde voor Holland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: