Nieuw

Finland: Muslim Immigrant Arrested for Raping a 10-Year-old Finnish Girl

A man has been arrested on suspicion of probable cause of aggravated rape and felony child sexual abuse.

Alleged act was committed in a deserted yard of the apartment building in a small town of Pirkanmaa. The suspect has denied the act. The suspected act took place at the beginning of October, and came to the attention of the police at the beginning of December, the girl’s father’s contacted the police.

Of course under Islamic law, a ten year old girl is considered “ready” for these kinds of abuses in line with the pedophilia of Mohammed, the founder of Islam. That however can’t be discussed in Europe without hate crimes charges in many instances. And this leaves authorities ignorant and children vulnerable.

The judge ruled that Elisabeth Sabaditsch-Wolff committed a crime by stating in her seminars about Islam that the Islamic prophet Mohammed was a pedophile (Sabaditsch-Wolff’s actual words were “Mohammed had a thing for little girls.”)

Sharia Unveiled >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Finland: Muslim Immigrant Arrested for Raping a 10-Year-old Finnish Girl

 1. Duchesne // januari 6, 2017 om 17:22 //

  Kind van 10 jaar verkracht door asieleisers…..

  Ik had de titel al enkele keren voorbij zien komen, maar niet gekeken omdat…..het de zoveelste keer is en ik er enkel pissig van word en boos.
  Dat moslims hier niet thuishoren was me al heel duidelijk, maar dat rechtbanken zo partij trekken voor verkrachters en moordenaars, dat is gewoon niet te tolereren. Maar wat doe je eraan? Een rechter op de bek meppen? Een verkrachter opzoeken en kreupel slaan? en dan….gezien de hoeveelheid is dat onmogelijk, en stoppen doen ze er niet door. Wel door een kogel, maar blijkbaar is een moslim meer waard dan 10 vrouwen, meer waard dan een kind van 10 wat voor altijd kapot is.

  Het is het moeten toezien en niet weten waar je eigenlijk iets kunt doen om je te verzetten, om net dat verschil te maken….Dat frustreerd.

  En zeker, effectief is het om de verraders van het eigen volk zoals dat stel onnozelen dat met bootjes op pad gaat om moslims van stranden te trekken aan te pakken. Zeker, met een honkbalknuppel het klantoor daar leegslaan werkt wonderen, geweld is nu eenmaal effectief. De vraag is of je dat niveau moet opzoeken om je recht te halen. Het helpt, maar het is niet de oplossing. De oplossing zit erin hun leugens bloot te leggen en hun kredietwaardigheid te onmaskeren als een hoop ego dat zichzelf treacht te verheffen door het geld en de veiligheid van ons allemaal weg te gooien.

  Mij is niets gevraagd, mij is opgelegd dat ik mijn toekomst moet delen met een groep die in 1400 jaar enkel oorlog en verkrachting heeft geproduceerd. Iedere verkrachting in Europa door moslims is een reden om de wapens op te nemen, want wie toe blijft kijken veroordeeld zijn eigen vrouw, kind , zuster of moeder, eigenlijk iedere vrouw tot het verliezen van de eigen persoon als mens. Verkrachting is moord in ettappes. Maar waar zijn de wapens?

  We zijn verraden door links, door PVDA en Groen Links, Door D66 en door de VVD, door het CDA en zelfs door de SGP, die met God als hun roerganger heidenen binnen halen die onze vernietiging nastreven, en men haalt binnen onder het mom van christen zijn.
  Maar wie komt er op voor de echte slachtoffers, voor de Koerden, de Jezedi, de Christenen die worden afgeslacht? Vrouwen zijn het slachtoffer van Islam, zelfs de vrouwen in de Islam. Met de saoedi’s word gewoon handen geschud, zaken gedaan, en het zijn de financiers van terreur, de kopers van kleine meisjes met blauwe ogen.

  Hier in Nederland worden deze mensen die gevlucht zijn voor moslims in kampen gestopt tussen dezelfde moslims die hun van huis en haard verdreven. Hier worden ze opnieuw verkracht, vermoord en alles daartussen.
  En dit is normaal??? Het COA is een organisatie voor het invoeren van moslims, niet een organisdatie die asielaanvragen beoordeeld op juistheid en integriteit. Men importeerd en incasseerd, het is gewoon handel.

  Wat kunnen we effectief wel doen? Echte antwoorden heb ik niet, die honkbalknuppel in dat kantoor rondzwaaien en wat schedels tegenkomen is heel aanlokkelijk, maar misschien heeft het meer zin om een onderscheid te maken tussen niet moslims, vrouwen en asieleisende moslims.
  Misschien kunnen we iets doen voor de Jezedi, voor de Koerden, voor de Christenen die daar zijn en hier. Misschien kunnen we deze mensen helpen hier een veilige plek te vinden, om het principe aseil echt inhoud te geven, zolas het ooit was bedoeld, als gunst, als reddende hand. Voro deze mensen is mijn hand open, aangereikt.

  Voor asieleisende moslims is mijn hand ook leeg, er hoort een geladen pistool in te zitten.De p[licht die een regering heeft tegenover zijn burgers, namelijk bescherming, die plicht is weg. Men heeft gefaald, opzettelijk. Men heeft een klimaat geschapen waarin de burger machteloos is en de asieleisende en criominele moslims onaantastbaar. Als vader, broer en partner is het normaal dat je opkomt voor je famillie, eigenlijk voor ieder in nood. Vele vrouwen durven niet eens meer hun huis uit, maar je zal de cijfers nooit zien in de officieele statistieken. de moslims die vrouwen afpersen, het gebeurd overal in dit land, politie kan niets. En zover is het gekomen, maar de pers zwijgt het dood. Laat eens ene enquete rondgaan in biojvoorbeeld de Kruiskamp of zand noord in Den bosch, anoniem, over hoeveel vrouwen geld moeten betalen aan buitenlanders die er dreigend om vragen, steeds weer. en niet enkel daar, het afpersen van zwakkeren gebeurd overal in dit land, en een aangifte word gevolgds door een aframmeling. Bescherming edoor de wet is zinloos, slechts het recht in eigen hand nemen of verhuizen zijn nog over, of het buigen en betalen.

  Iedere verkrachter een kogel, het zou een lijfspreuk kunnen worden….

  Ik vond dit, iemand die wel een manier heeft gevonden om iets te doen.
  http://liberationiraq.com/

  Wat kunnen wij individueel doen? Misschien hulp geven door persoonlijk mensen uit deze groepen te helpen, door ze te bewapenen tegen hun agressors en koppensnellers die hier nu ook zitten, door ze onderdak te geven of te verbergen als het nodig is, door ze weerbaarheid en rust te bieden. Wij als burgers zullen de handen uit de mouwen moeten gaan steken willen we iets veranderen, want onze “leiders” ontbreekt het de wil, de interesse en de kunde.

  Burgers die de troep van een gefaalde regering moeten opruimen en rechtzetten ….Hoe absurd is het? Laten we zorgen dat de huidige politiek kaste eindigd in een door moslims gerund verzorgingstehuis, met sharia regelgeving, ergens onder de middelandse zee. Dat zou gerechtigheid zijn.

  Wat kunnen wij doen: Beginnen onszelf te organiseren en niet langer te wachten op een regering die niet wil beschermen, die er niet wil zijn voor de burgers van het einge land, die verkocht is aan oliedollars en een pedofili toekomst.
  Maak kleine groepen, kies een doelstelling en ga ervoor, ongeacht wat er verder gebeurd. en daar begin de machteloosheid weg te gaan, door te doen.
  leeftijd is van geen belang, iedereen kan nuttig zijn.

  Terwijl ik dit schrijf zijn er statistisch 47 Asielzoekers Europa binnengekomen, waarvan er misschien 5 zijn die ook echt hulp nodig hebben, de rest eist enkel geld, hoer en Miele, en huis met zwembad. Omdat ze moslim zijn, het uitverkoren volk. De toekomstige verkrachter van uw dochter word ingevoerd door politici die zichzelf sociaal noemen, ze delen uw geld, uw huizen en de lichamen van uw dochters en vrouwen. en dat is zoals het is, en mij maakt het pislink.

  Net als het verschil in het begrip ” werken”, dat voor de een inhoud dat er veel inspanning, zweet en bloed moet worden geofferd om te eten, zo betekend werken bij anderen dat er moet worden afgenomen, geroofd, gemoord. Slechtys het leveren van een inspanning is gelijk, zij het in verschillende mate.

  Een enkel woord, twee volledig verschillende inzichten. Hetzelfde gaat op voor het woord “mens”. Zet er twee naast elkaar en noem ze op basis van uiterlijke kenmerken mens. De een zal zichzelf van de dieren onderscheiden door compassie, door begrip voor de ander. En die andere zal zich van de mensen onderscheiden door als een dier te nemen wat men wil, en weg te gooien, zonder ooit rekening te houden met de ander. Het geval gaat in kuddes op pad, geleid door een sekteleer die alles dood wil. Noem je dat wezen dan ook nog mens? Dat verschil tussen menselijk uiterlijk en mens zijn, dat stukje moet even duidelijk worden geherdefineerd.

  Duchesne, wants gun, cheap.

  Like

 2. Esperanza // januari 6, 2017 om 17:55 //

  ‘De islam kan zich pas echt een plek in de wereld verwerven als het zich volledig houdt aan de universele principes als gelijkwaardigheid tussen man en vrouw, seksuele en individuele vrijheid’, aldus de zwaar bewaakte Chalie Hebdo journalist.

  Jaja, islam en gelijkwaardigheid tussen man en vrouw, seksuele met individuele vrijheid, dat kan vast prima samen gaan. NOT.

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/journalist-verlaat-charlie-hebdo-veel-te-soft-over-radicale-islam-429954/

  Like

 3. ongesgoolde // januari 6, 2017 om 23:06 //

  Voordat ik er verder op reageer:
  Als ik het goed begrijp is de politie dus getipt door de vader?

  Like

 4. @Duchesne // januari 6, 2017 om 17:22 //
  Maar wat doe je eraan? Een rechter op de bek meppen?

  Precies. Dat is wat nodig is.
  Die rechters zijn de oorzaak dat daders ongestraft blijven. Die rechters aanpakken zal sneller effect hebben omdat hun aantal klein is.
  Die verkrachters zijn teveel in aantal om snel verschil te maken. Wegens dat die rechters de dader steunen zal het in elkaar timmeren van de dader alleen het effect hebben dat de dader schadevergoeding krijgt en de vader van het slachtoffer zelf achter de tralies belandt, door diezelfde rechters.
  Dus eerst de rechters aanpakken, daarna pas de daders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s