Nieuw

Leider Lega Nord: Islam is onverenigbaar met onze waarden

“Als je in vrede wilt leven, moet je je voorbereiden op oorlog”, zei Lega Nord leider Matteo Salvini, en dat Europa zijn migratie-politiek moet heroverwegen na de terreuraanslag op de Kerstmarkt in Berlijn.

merkelscania

Het hoofd van de Italiaanse eurosceptische partij vertelde ook tegen Die Welt dat hij er trots op is om een populist te zijn, en merkte op dat Europa nog nooit zo ‘soft’ was, en waarschuwde dat het continent op het punt staat om zijn identiteit en waarden te verliezen.

In een gesprek met het Duitse kattenbakvulselblaadje, zei Salvini dat populisme niet iets is om beschaamd voor te zijn, en bevestigde hij dat hij een fan is van President-Elect Donald Trump.  De leider van Lega Nord zei dat beschuldigingen van populisme een “compliment” zijn en een “reden om trots te zijn”.

naamloos

“Ik heb een T-shirt met de tekst ‘Ik ben een populist'”, onthulde hij, en verwierp daarmee de aanname van Die Welt dat het een belediging zou zijn. “Oorspronkelijk staat de term voor iemand die dichtbij het volk staat en de taal van het volk spreekt”, voegde Salvini daar aan toe.

merkel5

De massale seksaanvallen vorig jaar in Keulen “waren als het ware een waarschuwing” voor de vrachtwagen-aanval in Berlijn en die waarschuwing werd veronachtzaamd, zei de Italiaanse politicus.

“We worden aangevallen en we moeten resoluut iedereen uitwijzen die niet het recht heeft om hier te wonen (in Europa)”, zei hij, en argumenteerde dat de lakse Duitse reactie op de massale seksaanvallen van vorig jaar een vergissing was. “Als je in vrede wilt leven, moet je je voorbereiden op oorlog”, voegde de Lega Nord leider daar aan toe.

Naamloos.jpg

“Europa verliest zijn waarden en zijn identiteit, er is een gebrek aan veiligheid en het heeft zijn gevoel van trots verloren”, zo zei Salvini, en hij sprak van een “culturele oorlog” die plaatsvindt op het continent.

“Kerstmis is Kerstmis, omdat Jezus Christus toen werd geboren, waarom zouden wij ons moeten schamen voor onze tradities?”, vroeg de Italiaanse populist, en bekritiseerde dat in veel Italiaanse scholen Kerst-activiteiten vervangen zijn door allerlei multiculturele onzin.

Salvini zei dat er in Europa geen ruimte is voor fanatici voor wie “alleen de wet van allah geldt” en die seculiere wetten afwijzen. “Het probleem is niet met individuen maar met de cultuur van islam”, meldde de anti-immigratie politicus en voegde daar aan toe dat; “islam is achterlijk en is niet verenigbaar met onze maatschappij”. (Islam wordt door individuen verspreid, dus iedereen die zegt dat er geen probleem is met moslims maar alleen met islam, heeft het niet helemaal begrepen, Fub)

Breitbart >>

naamloos

Salvini merkte ook nog op dat 95% van de immigranten economische migranten uit Afrika zijn en dat het geld dat Italië besteedt aan hun opvang weggegooid geld is. Hij beweerde dat we het geld beter naar Afrika kunnen sturen om daar infrastructuur aan te leggen.

Naamloos.png

Dan denk je even dat iemand het begrepen heeft, maar dan slaat die toch weer gruwelijk de plank mis. Jihadisten, rovers, plunderaars en verkrachters economische emigranten noemen zal de rechtse vorm van politiek correct zijn. Feit is dat het merendeel hier nooit zal werken, maar op zijn best in onze sociale hangmat gaat liggen luieren en zich rustig houdt, nadat ze onze zwakkeren uit die hangmat verstoten hebben en hun woningen ingepikt. In het slechtste geval beroven ze juweliers, slaan zwakkeren in elkaar, steken auto’s in de hens als ze er niet mee gaan joy-riden in mensenmassa’s, blazen bussen, metro’s en treinen op, en schieten concertbezoekers dood. Net zo lang tot Femke Halsema zichzelf aanbiedt om op de slavenmarkt naast de moskee verkocht te worden.

Geld naar Afrika sturen werkt al niet sinds Afrika gedekoloniseerd is. Afrika is niet in staat zichzelf te besturen, wel om Europa af te persen.

Naamloos.jpg

Als je Afrika echt wil helpen herkoloniseer je het, maar dat zal wel intens racistisch van me zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

25 Comments on Leider Lega Nord: Islam is onverenigbaar met onze waarden

 1. Toekomstige herinnering aan Europa.
  Toen het land der geiten liefdevol wolven opnam, waren er opeens geen geiten meer.

  Like

 2. Nog 10 tot 15 jaar dan overlevingsoorlog in Europa tegen de islamitische imperialisten.

  Like

 3. Voormalig topbokser Rudy Koopmans kwam vandaag met een onderzoek naar de geestesgesteldheid van de moslimitische medemens.
  Dat biedt weinig hoop voor de toekomst.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27362883/__45__Marokkanen_fundamentalistisch__.html
  Afbouwen dus.

  Like

 4. PEGIDA-DEMO
  ZONDAG 8 JANUARI 14 UUR
  Carnegieplein (voorzijde Vredespaleis) Den Haag
  http://www.pegidanederland.com/as-demonstratie/default.html

  Like

 5. @ Bert,

  Je haalt twee personen door elkaar, Bert, Ruud Koopmans is een in Duitsland werkzame Nederlandse socioloog van 55 jaar, terwijl de ex-bokser Rudi Koopmans een jaar of zeventig is en zich op ietwat ander niveau uitlaat omtrent de mohammedaanse ‘medemens’.
  Om op het niveau van de socioloog Koopmans te blijven, in het boek ‘Spel’ van de (naar verluidt) filosoof Wladimir Arn trof ik een verbijsterende hoeveelheid vergelijkingen tussen ‘correcte’ politiek en religieuze uitwassen aan. Je zult dit boek mogelijk nooit lezen, ik wil je daarom één raker dan raak citaat niet onthouden: ‘Toch vind ik dat tolerantie is gebaseerd op lafheid. In Nederland hebben niet alleen laffe socialisten ’t te lang voor het zeggen gehad, ook christelijke zachtheid heeft dit land verhard. Gevouwen handen hadden wat meer gebalde vuisten moeten zijn.’ Dat komt in grote lijnen overeen met wat ikzelf van dit zieke land vind. Een remedie om de zieke er weer bovenop te helpen heeft Arn ook: een generaal verbod op religieuze uitingen van welke aard dan ook. Dat zou even lekker wezen, dan neutraliseren we meteen al dat vergoeilijkende koraninterpretatiegelul. En mocht je tóch aan het lezen slaan: probeer eens wat publicaties van eerstgenoemde R. Koopmans. En van Toon Kasdorp (ex-advocaat, dagelijkse blogger van topniveau). Van de rechtse, maar redelijk gebleven reporter Jeroen Niemöller. Van mijn held Arnold Karskens (echt doen!). Van de al even dappere columnist Theodoor Holmans. Van Geert Wilders, die weliswaar nog niet vermoord is, maar wel zijn leven aan onze vrijheid opgeofferd heeft. Ook het werk van martelaar in dezelfde categorie Pim Fortuyn is nog steeds de moeite waard. Met de woorden van deze schrijvers kan Nederland zich een mening vormen en die op een nieuwe, gezonde en rationele correcte wijze uiten. In de stijl van laatstgenoemde R. Koopmans de vijand te lijf gaan kan daarna altijd nog.

  Liked by 3 people

 6. Gelukkig dat steeds meer intelligentsia zich aan rechtse zijde scharen.

  Like

 7. Esperanza // januari 4, 2017 om 16:02 //

  @Perry

  Hier linkje naar interview Ruud Koopmans:

  ‘Wereldwijd zijn 50 miljoen moslims bereid geweld te gebruiken’
  http://www.ad.nl/dossier-nieuws/het-westen-moet-zich-veel-weerbaarder-opstellen~a6ac99b0/

  By the way, de naam is Joost Niemöller en Theodor Holman

  Like

 8. Esperanza // januari 4, 2017 om 16:04 //

  @.Perry ‘Christelijke zachtheid heeft dit land verhard’

  Die houden we d’r in!

  Like

 9. @Dirk, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

  Like

 10. @Perry, de columns van Holman zijn nagenoeg het enige lezenswaardige in dat propagandavod van de pvda. Jeroen ken ik niet, maar Joost Niemoller lees ik vaak, net als de anderen die je vermeldt.
  Voor Rudy Koopmans heb ik een zwak, maar Ruud mag er ook wezen.
  Flauw grapje.

  Liked by 1 persoon

 11. @ Esperanza,
  Joost en Theodor, inderdaad, je hebt helemaal gelijk. En laat ik Frits Bolkestein, Hans Jansen en Paul Cliteur (wat zal die geplaagd zijn met die naam…) niet vergeten in deze erelijst.

  Like

 12. Had Hans Janmaat het toendertijd maar minder tokkiaans uitgedrukt, dan was het roer misschien toen al omgegaan, maar HET IS NOG NIET TE LAAT beste mensen!

  Like

 13. Esperanza // januari 4, 2017 om 17:01 //

  Dirk, je vergist je, Janmaat was geen tokkie, Behaalde het kandidaatsexamen vliegtuigbouwkunde aan de Technische Hogeschool Delft en studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Janmaat

  Filmpje begint met Janmaats latere echtgenote Wil Schuurman die een been verloor bij de onbestrafte aanslg van links gajes in Kedichem.

  Like

 14. Ik zeg niet dat Janmaat dom was, want dat was hij zeer zeker niet, ik zeg alleen dat hij zich ongelovelijk onparlementair uit wist te drukken, en dat rechts daarom de slag gemist heeft destijds. Ik bedoel daarmee dat dat niet weer gebeuren mag, rechts zal kunnen overwinnen als rechts fatsoen uit blijft stralen. Daarom ben ik zo blij met advocaten, filosofen, hoogleraren, professoren, schrijvers, bloggers van naam, enz. die de handen ineen slaan om NL uit de klauwen van de moorse agressor te houden.

  Like

 15. Esperanza // januari 4, 2017 om 20:51 //

  Klopt niet, Dirk, dat Janmaat zich ‘ongelovelijk onparlementair uit wist te drukken”, laat staan dat zoiets destijds een reden zou zijn dat rechts de slag gemist heeft.
  Janmaat was in zekere zin een ziener die zijn tijd vooruit was en Janmaat toen drukte zich meer parlementair uit dan Wilders nu.
  Luister maar even hierboven op 3:19 van Janmaat filmpje waar hij stelt:
  ‘Vreemdelingen die hier zijn vervallen SOMS in de criminaliteit,’ Had Geert zich op soortgelijke wijze uitgedrukt dan was het minder Mocros proces ons bespaard gebleven. 😉

  Like

 16. Esperanza // januari 4, 2017 om 21:15 //

  Cose della vita

  Like

 17. Esperanza // januari 4, 2017 om 21:45 //

  ‘Als je in vrede wilt leven, moet je je voorbereiden op oorlog”, zei Lega Nord leider Matteo Salvini’

  Past in Roosevelts Big Stick Ideology.

  ‘Speak softly en carry a big stick; you will go far.’

  Like

 18. Esperanza, ken jij E.J. Bron?

  Like

 19. Esperanza // januari 4, 2017 om 22:28 //

  Voor dat condoom op een van de plaatjes hierboven is ook wel wat te zeggen. Ontwikkelingssamenwerking koppelen aan geboortebeperking en ieder die zich daar laat steriliseren een bepaald bedrag geven zou helpen tegen de ongebreidelde aanwas van nieuwe invadors. Nu nog even de geschifte confessionele geesten meekrijgen …

  Like

 20. Esperanza // januari 4, 2017 om 22:34 //

  Nee, Dirk, Bron ken ik niet persoonlijk. Wél volg ik zijn blog al langere tijd..

  Like

 21. Dat dacht ik al, Esperanza. Even dacht ik dat de E van E.J. stond voor… Ach, laat ook maar, laat ik het er maar op houden dat jullie synchroon gedreven zijn. Ik bedoel dit als een compliment. Welterusten en graag tot een volgende keer.

  Like

 22. skeeter // januari 4, 2017 om 23:31 //

  BBC Real Housewifes of Isis

  Like

 23. @ Dirk,
  E.J. Bron, inderdaad, ook deze al jarenlang actieve voorvechter van onze vrijheid mag niet ontbreken in de Anti-islam Hall of Fame. Ik schaam me diep dat ik hem in eerste instantie vergat.
  @ iedereen hier,
  Als er nog meer van dergelijke iconen zijn die een podium verdienen: meld dat elkaar s.v.p. Als we er met zijn allen voor zorgen dat deze mensen dat podium krijgen, dan verstevigen wij daarmee de fundering van onze ideologie. Van onze westerse waarden. Van onze vrijheid. Van de toekomst van onze kinderen. Het is toch van de zotte dat de namen van sommige haatimams bij het Nederlandse volk bekender in de oren klinken dan van deugdzame, voor het nationaal belang opkomende hoogleraren, columnisten en journalisten? Ook politici als drs. Joram van Klaveren en drs. Louis Bontes verdienen veel meer aandacht en respect. En mensen als ex-politica drs. Rita Recht Door Zee Verdonk. Valt het jullie op dat deze lui allemaal een titel, een wérkelijke titel, dragen? Die mensen hebben gestudeerd, in tegenstelling tot hun ‘politieke’ tegenstrevers uit het andere kamp. Kwalificaties als imam, mufti of mutjahid kunnen toch onmogelijk gezaghebbend in de Nederlandse politiek zjjn? Maar dat gaat er wél van komen als de westerse wereld de rijen niet onmiddellijk sluit…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s