Nieuw

Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder

Oorspronkelijk waren er zeven moslimmannen gearresteerd wegens ontvoering van een vrouw en onder bedreiging van een vuurwapen in de kelder van een koffiehuis in Helsingborg, Zweden, haar verkrachtten. Nu zijn twee van hen veroordeeld, beide staatloze asielzoekers uit Syrië. Een van hen had al eerder een uitzettingsbevel gekregen, maar werd desondanks getolereerd om als “papierloze vluchteling” in Zweden te blijven.

De 28-jarige Khaled Azez Hegrs en 23-jarige Tareq Bakkar, die beiden een Arabische tolk nodig hebben, zijn veroordeeld voor ontvoering en grove verkrachting van een vrouw in de kelder van het koffiehuis Vattenpipan (De Waterpijp) in Helsingborg.

De vrouw werd in Malmö door vier mannen in een auto gedwongen en daarna ontvoerd naar een koffiehuis op de Södergatan (Zuiderstraat) in Helsingborg, waar meer mannen wachtten om haar te verkrachten.

Toen de auto daar aankwam werd de vrouw met geweld in een kelder meegenomen. Khaled sleurde de vrouw aan haar haren naar beneden, duwde haar op een sofa, en hield met zijn lichaamsgewicht haar armen en benen in bedwang terwijl hij haar kleren uittrok. Onder vuurwapenbedreiging dwong hij haar tot orale, vaginale en anale seks.

Daarna verklaarde hij de vrouw dat de zes andere Arabieren haar ook zouden verkrachten, zei het slachtoffer tijdens het verhoor.

Aansluitend werd ze ook door Tareq verkracht, die haar bij de armen greep, op haar rug naar beneden trok en haar benen open duwde.

De vrouw vertelde dat zes van de zeven mannen haar om de beurt verkrachtte. Ze is ook een keer door twee personen tegelijk verkracht.

Maar volgens de officier van justitie was er van de vijf mannen die oorspronkelijk in hechtenis waren geen “voldoende bewijsmateriaal dat de correcte toepassing voor een veroordeling vereist “, en daarom werden alleen de andere twee veroordeeld: Khaled en Tareq.

Volgens gegevens van de Reclassering die Fria Tyder onder ogen heeft gezien is Khaled staatloos, en beweert te zijn gevlucht uit Koeweit omdat de overheid en veiligheidsdiensten van het land zijn liefdesrelatie met een vrouw niet accepteerden. Hij kwam in 2010 naar Zweden en is bij alle instanties zijn asielaanvraag geweigerd. Ondanks dit mocht hij in Zweden blijven, omdat hij “papierloos” was.

Tareq is ook staatloos, maar heeft sinds augustus 2014 een permanente verblijfsvergunning. Hij komt uit Syrië en woont met zijn moeder en een vriend van de familie in een appartement. Tareq krijgt van de Sociale Dienst elke maand ongeveer 800 euro bijdrage, omdat hij de gratis Zweedse taallessen van SFI (Zweeds Voor Immigranten) volgt,

Beiden zijn veroordeeld tot de minimumstraf van vier jaar gevangenisstraf voor grove verkrachting. Ze zijn ook tot uitwijzing veroordeeld. Maar Malmö rechtbank merkt daarbij op dat er een  “handhaving hindernis” is voor de uitzetting van Tareq naar Syrië, en gaat verder:

“In dit geval is er een handhaving hindernis met betrekking tot de huidige politieke situatie, en er zijn goede redenen om  aan te nemen dat het beletsel niet is verdwenen wanneer de handhaving van het verwijderingsbesluit plaatsvindt. Dergelijke omstandigheden zijn een hindernis voor de deportatie van Tareq Bakkar”.

Bron:

Café Vattenpipa: Här hölls kvinnan som våldtäktsslav i källaren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder

 1. ieznogoedh // januari 4, 2017 om 19:08 //

  Vuilnis hoort op de vuilnisbelt thuis.
  Voor dit vuilnis is die belt bezuiden de middellandse zee.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // januari 4, 2017 om 19:13 //

  Foei, ga vissen.

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // januari 4, 2017 om 19:16 //

  Die papierlozen gewoon uit een vliegtuig flikkeren, doe dat een paar keer en let op hoeveel papieren er opeens opduiken.

  Like

 4. Duchesne // januari 4, 2017 om 20:21 //

  triest. hopelijk komt de vrouw deze ellende te boven. Hopelijk lopen de ratten ergens tegen een scherpe hooivork op. Misschien, binnenkort…..

  Like

 5. Esperanza // januari 4, 2017 om 20:26 //

  ‘Maar Malmö rechtbank merkt daarbij op dat er een “handhaving hindernis” is voor de uitzetting van Tareq naar Syrië’

  Zelfde laken een pak in Nederland wat betreft aanpak van asielgajes:

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/12/tegenslag-asielbeleid-huisarrest-voor-migranten-mag-niet-424539/

  Liked by 1 persoon

 6. Gewoon een paar keer met een hooivork op zijn onderbuik prikken, wel goed richten.

  Like

 7. illegalen zijn personen die officieel niet bestaan dus……

  Like

 8. De al oude Vikingcultuur dient nieuw leven te worden inblazen.
  Verzuip marx en jezus en keer terug maar je eigen oude waarden.
  http://valkyries.nl/een-gebrek-aan-krijgscultuur-betekent-het-einde-van-een-cultuur/

  Like

 9. Gerrit Tienkamp // januari 5, 2017 om 12:06 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Uitroeien die #Woestijnratten

  Like

 10. Ik heb hier geen woorden voor:maar ik zou wel weten, zonder te twijfelen wat ik hier mee zou willen doen.

  Like

 11. zn vrouw is al tijdje dood, hij woon in verzorgingsflat waar fam. soms zn koelkast vult met flesjes bier

  Like

 12. polderboy // januari 6, 2017 om 20:06 //

  Ik wil best moslim worden, onder voorwaarde dat ik dat tuig dan volgens een sharia wijze mag straffen. Gewoon allemaal 1000 stokslagen zou ik ze met alle liefde voor Allah geven.

  Like

 13. polderboy // januari 6, 2017 om 20:10 //

  Vervolg op 20:06
  Daarom pleit ik ook voor shariastrafrecht voor moslims: ze willen het, geef ze dan hun afgehakte hand. In casu dan afgehakte kloten en je eigen lul opeten. Ik doe het graag voor Allah.

  Like

 14. U.G. Kempenaer // januari 6, 2017 om 22:03 //

  De Zweedse domlinksen die op dito partijen hebben gestemd zijn de echte verantwoordelijken voor dit soort verkrachtingen van islamitisch ongedierte dat verdelgd moet worden.

  Like

 15. U.G. Kempenaer // januari 6, 2017 om 22:05 //

  Wij hebben geen politici nodig, maar generaals en militairen die schoon schip gaan maken. De oorzaak (landverraderlijk domlinks) en het gevolg (moslims) aanpakken.

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ach Zweden is al lang een geïslamiseerd land! Al beseffen ze het zelf niet.

  Like

 17. Duchesne // januari 7, 2017 om 15:52 //

  We hebben geen generaals nodig of militairen, maar burgers die het kotsbeu zijn en allemaal een wapen in de hand hebben. Om die reden worden wapens steeds verder verboden, omdat de staat nu eenmaal altijd gelijk heeft en omdat de oprichting van een moslim rijk doorgang moet vinden en blanke vrouwen binnen een generatie terug in de keuken met een kap over de kop moeten zitten. liefs zwanger van een moslim, al dan niet door de stasat gedwongen. Zorg dat je zelf een soldaat word, of je nu man of vrouw bent, maak jezelf klaar voor oorlog.

  Voor wie het nog niet door heeft, we staan op het punt onze levens en identiteit te verliezen. Verkocht door de politiek.

  De aankomende weken gaat er veel gebeuren, vele mensen zullen monddood worden gemaakt, websites zullen verdwijnen, nieuws zal onder complete censuur vallen, huisadressen zullen worden bezocht, mensen zullen worden afgevoerd. De term ” fake nieuws” is de nieuwe rtasicme kaart, de spreuk om monddood te maken. En dat is enkel wat de huidige politieke kaste zal doen, over de moslims nog niet gesproken. Het geweld zal over enige dagen gaan stijgen, de straat zal van de moslim zijn. Tussen Islam en criminalitiet zit enkel het onderscheid tussen gelovige en ongelovige. Dezelfde misdrijven bij de een zijn misdrijven, bij de ander is het JIHAD.
  ….en nog steeds slaapt een half land, of het is reeds in lethargie verzonken.

  Het verschil tussen het derde rijk en de EU is dat iedereen gebruik maakt van de democratie kaart, je mocht kieziene maar de meerderheid heeft beslist, of hoe geraffineerd enkelen de massa tegen elkaar uitspelen.

  wie zijn leven en vrijhedi lief heeft, maak je klaar om ervoor te vechten, meer dan een kans zal er niet zijn. Je tegenstander is namelijk wel klaar, net als je verrader.

  Liked by 2 people

 18. Nadat ze gemarteld zijn .. ff laten bijkomen dan
  Pik eraf hakken kokend suiker over hun ballen heen gieten en net voor ze sterven, ff ophangen die handel.. zodat ze dat ok nog ff mee maken

  Like

 19. ‘Duchesne’ jij hebt helemaal gelijk!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s