Nieuw

Man die broodje varkensvlees achterliet bij moskee dood gevonden in gevangenis

The Metro schrijft:

“Man die moskee aanviel met broodje spek dood gevonden in gevangenis”

The SUN schrijft:

“Moskee aanvaller dood. Man die gevangen zat omdat die een broodje varkensvlees achterliet bij een moskee dood gevonden in gevangenis halverwege zijn straf”

Naamloos.jpg

beeld van de vreselijke terroristische aanval

In heel Europa slopen de mohammedaanse gasten van de EU-dictatuur heiligenbeelden in kerken, worden er altaren en kruizen vernietigd en Maria-beelden onteerd. In Frankrijk werd zelfs een priester onthoofd in zijn eigen kerk. Maar een moskee ondervind blijkbaar al schade van een plakje ham. En zelfs als je je broodje ham per ongeluk vergeet krijg je al gevangenisstraf.

The Sun gaat verder:

Een man die eerder dit jaar achter de tralies gestopt was voor een racistische aanval op een moskee is in de gevangenis overleden.

Ondanks dat er negroïde moslims zijn, blanke moslims, Chinese moslims, misschien ook wel Eskimo- en Papua-moslims, blijft men maar naar de aanhangers van islam refereren als ras. Ook The Metro spreekt van een racistische aanval. Zijn katholieken ook een ras, of waren de nazi’s een ras? Men gaat mee in het door Iraanse ‘intellectuelen’ onder Khomeini bedachte narratief van islamofobie, met het doel dat gelijk te stellen met racisme, zodat islamkritiek strafbaar gemaakt kan worden. Timmermans-EU stelde islamofobie zelfs op één lijn met antisemitisme (EU-PDF, 9 pagina’s).

naamloos

Kevin Crehan

The SUN (voor 90% letterlijk vertaald):

Kevin Crehan, 35, die in juli gevangenisstraf kreeg nadat hij een aanval op de Jamia moskee gelanceerd had (het zal raketwerper-spek geweest zijn) in Trotterdown, Bristol, stierf twee dagen na Kerst, zo deelde een gevangeniswoordvoerder mee.

Er zal een onafhankelijk onderzoek volgen naar de dood van de 35-jarige. Crehan was halverwege zijn straf van 12 maanden in Hare Majesteits Hotel.

De gevangene maakte deel uit van een racistische bende die de moskee op 17 januari van dit jaar aanviel.

Naamloos.jpg

effect van varkensvlees op een moskee volgens de MSM

De bende liet plakjes spek achter op de deurklink van de moskee en een paar broodjes op de stoep.

Camerabeelden van de racistisch gemotiveerde aanval toonden twee mannen die naast een St. George vlag stonden met het opschrift: “No Mosques”.

Crehan kreeg een jaar cel, zijn medeplichtige in het kwaad Mark Bennet 9 maanden en de twee vrouwelijke schurkinnetjes, Alison Bennett en Margaret Swales respectievelijk 6 en 4 maanden.

Als bij alle sterfgevallen in de gevangenis zal er een onderzoek volgen door de onafhankelijke ombudsman voor het gevangeniswezen.

Vorige maand hadden we ook al een bericht dat twee Polen 8 maanden kregen omdat ze plakjes spek naar een moskee gegooid hadden.

.
h/t
.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

24 Comments on Man die broodje varkensvlees achterliet bij moskee dood gevonden in gevangenis

 1. Tegenwoordig zijn de varkens de stoottroepen.

  Like

 2. Esperanza // december 30, 2016 om 02:46 //

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // december 30, 2016 om 02:56 //

  Geen flauw idee of de pig farmer nog alive and kicking is.

  Like

 4. All four were all given a restraining order banning them from going within 100 metres of a mosque anywhere in England or Wales for the next 10 years.

  Sentencing, Judge Julian Lambert had said the incident was an ‘attack on England’ and ‘the principles of freedom of religion’.

  Read more at http://www.bristolpost.co.uk/man-who-tied-bacon-to-mosque-door-handles-dies-in-prison/story-30018423-detail/story.html#r2JjLzSdimBy8Y0V.99

  Like

 5. Mis ik dat europese shoarma meestal varkensvlees is?

  Liked by 1 persoon

 6. Moslims hebben geen enkel gevoel voor humor.

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 // december 30, 2016 om 10:55 //

  Het wordt iedere dag duidelijker waar de sympathie van onze ‘bestuurders’ en onze ‘onafhankelijke’ gerechtelijke macht ligt uit lafheid, domheid of geldzucht.
  Gewoon afwachten tot hun islam vrienden iedere dag aanslagen plegen, als dan de meute nog niet in beweging komt en inziet dat zij systematisch worden uitgeroeid valt er niets mee aan te vangen.
  Mijn advies dan is wegwezen naar een land waar de gekken nog niet alles verkwanseld hebben. Laf? Nee gewoon common sense.

  Like

 8. Vergeet niet om een hoop knalvuurwerk en grote vuurpijlen te bewaren. Ook daar kan varkensspek omheen.

  Like

 9. Ik denk dat met Oud en Nieuw de pleuris zal uitbreken.

  Like

 10. ieznogoedh // december 30, 2016 om 13:36 //

  Uiteindelijk bleek dat jaar gevangenisstraf dus een doodvonnis.
  Een doodvonnis van een rechter die mislims altijd met zachte handschoenen behandelt.
  Want leaten we wel wezen, iedereen weet dat een gevangenis voornamelijk wordt bevolkt door aanhangers van de religie van vrede en verrijking en iedereen kan dan ook op zijn klompen aanvoelen dat die man daar niet veilig zal zijn.
  Wellicht stond dat die rechter voor ogen toen hij zijn belachelijke straf oplegde.
  Dit, opgeteld bij alle “vreemde” rechterlijke uitspraken van de laatste jaren (en dat geldt niet alleen voor Nederland, maar eigenlijk voor veel Europese landen), kan niet anders dan resulteren in het niet meer voor het leven benomen van rechters en ze er bij “vreemde” uitspraken voor eens en voor altijd uit te zwaaien. Uiteraard dan gewoon in de bijstand, want ontslag was door eigen schuld.

  Liked by 1 persoon

 11. De desbetreffende rechter is feitelijk medeplichtig aan moord door detentie toe te wijzen in een gevangenis die overvol zit met haatbaarden

  Liked by 2 people

 12. Donald Trump en de Terugkeer van het Anti-Amerikanisme van Europa

  De kritiek van Europa richting Trump gaat veel verder dan een simpele ontevredenheid over de man die de volgende president gaat worden. De afkeur laat een diepgewortelde minachting zien naar de Verenigde Staten en voor de Amerikaanse kiezers, die de op een democratische wijze een kandidaat hebben verkozen, die toegewijd is aan het heropbouwen van de Amerikaanse economie en militaire kracht.

  De voornaamste reden van de wereldwijde wanorde is het gebrek van Amerikaans leiderschap thuis en in het buitenland. Een aantal waardeloze keuzes van Obama om de Amerikaanse militaire invloeden in het buitenland terug te dringen hebben gezorgd voor geopolitieke machtsvacuüms, die worden opgevuld door landen en ideologieën die van oorsprong een vijandige houding hebben tegen Westerse normen en waarden.

  De afgelopen zeven decennia heeft de V.S. jaarlijks honderdmiljoenen dollars uitgegeven aan de veiligheid van Duitsland, ondanks dat Duitsland standvastig weigert om een NATO-verdrag na te leven, waarin staat dat ze 2% van het BBP moeten spenderen aan defensie-uitgaven. Duitsers zijn nu beledigd dat Trump hen vraagt om hun gedeelte te betalen voor hun eigen veiligheid.

  Hoewel President Obama’s fouten omtrent het buitenlands beleid Europa veel onveiliger hebben gemaakt dan acht jaar geleden, ziet de Europese elite Obama’s fouten door de vingers omdat hij een ‘globalist’ is die het lijkt aan te moedigen om de V.S. te hervormen naar het Europese denkbeeld. Trump daarentegen, is een nationalist die de V.S. wil heropbouwen naar het Amerikaanse denkbeeld.

  Het Europees anti-amerikanisme zal zeker escaleren de komende jaren. Niet wegens Trump of zijn beleid, maar omdat ‘globalisten’ schijnbaar wanhopig zijn voor het redden van de gefaalde Europese Unie – een ondoorzichtige, ontoerekenbare, antidemocratische, soevereiniteit afnemende alternatief voor de natiestaat. Lees verder >>>> https://nl.gatestoneinstitute.org/9680/donald-trump-anti-amerikanisme

  Like

 13. Wedden dat het resultaat van het onderzoek zal zijn dat Kevin Crehan een natuurlijke dood is gestorven?

  Like

 14. @skeeter

  Zo’n shoarma spit wordt opgebouwd van varkens wangvlees, vroeger was dit gewoon afval of er werd zult van gemaakt. Het is het goedkoopste varkensvlees wat er is.
  In Rotterdam worden deze spitten opgebouwd door Turkse slagers, die er blijkbaar als ze veel geld kunnen verdienen, niet mee zitten om het voor moslims verboden varkensvlees te verwerken.
  In de shoarma zaken verkopen ze aan hun eigen volk vanonder de toonbank lamsshoarma.
  Hypocriet volk.

  Liked by 1 persoon

 15. Esperanza // december 30, 2016 om 18:51 //

  In NIjmegen wordt dus bij de Hollandse slager het varkenvlees van onder de toonbank verkocht.

  Like

 16. polderboy // december 30, 2016 om 18:59 //

  Noord Afrikaanse illegalen, moslim “vluchtelingen”, terroriseren ondertussen wel zonder enig ingrijpen van de overheid en rechters een christelijke kerk!!

  We hebben het niet over het gooien van een boterham, maar jagen op kerkgangers, intimideren van kinderen, autoruiten inslaan en leeg jatten van de collectebus in de kerk.
  Ze “mogen werkelijk alles” volgens de Italiaanse priester. Een kerkbestuurder spreekt zelfs over een ware misdaadgolf waar de kerk mee geteisterd wordt door de moslims:
  http://www.express.co.uk/news/world/748557/milan-church-migrants-lynch-Cristo-Re-Francesco-Inversini

  Like

 17. Net “Onderwerping” van Houllebecq gelezen. Sharia-rechtspraak is eigenlijk al ingevoerd, parallel aan onze rechtspraak. Zie Machtel vd Zee. Het wordt gewoon onder de pet gehouden want als dit openbaar wordt, “speelt het Wilders in de kaart”.
  Een jaar gevangenisstraf voor het achterlaten van wat varkensvlees en een vlag met de tekst: “geen moskeeën hier” is absurd. Dat hij halverwege die straf vermoord wordt heeft veel betekenis. Ik voorspel dat men de dader “niet zal vinden”. De sharia is al veel verder ingevoerd dan de meeste mensen weten.

  De volgende stap zal worden om meerwijverij te gedogen en ook de sociale voorzieningen daarop aan te passen. Dus een mohammedaan kan uitkering krijgen voor zichzelf en zijn 4 vrouwen.

  Om het af te maken, zullen de mohammedanen over een aantal jaren samen gaan met socialisten, liberalen en confessionelen en hen vrijwel alle ministersposten geven behalve onderwijs. Ze zullen onderwijs islamiseren en o ja, het gewone onderwijs mag daar nog even parallel aan verder bestaan. Dan is het klaar: onderwijs is DE plek voor indoctrinatie.

  Maar goed: men is goed op dreef. Wees wijs in maart.

  Like

 18. @ Ivan en Esp,
  Hypocriet is waar ik op doelde, ondertussen blijf ik gewoon varkens vlees op de halal kippen gooien in de winkel, Halal vlees zit hier meestal op een eigen plekje dus pleur er een pak karbonades of bacon bij en je hebt alweer een jamerende klaaglim opgehitst

  Like

 19. Edjan:
  “De volgende stap zal worden om meerwijverij te gedogen en ook de sociale voorzieningen daarop aan te passen. ”

  —————-

  Is al gebeurd:

  Naamloos.jpg

  Zie ook:
  https://fubar.mobi/category/islam-en-polygamie/

  Like

 20. Uiteindelijk, zegt Houllebecq, is de overname door een gematigde vorm van islam over 5 jaar in sommige landen al mogelijk. Met gematigde islam bedoelt hij: een vorm van islam die ons hedonisme nog even toelaat. Hedonisme zegt dat genot het hoogste goed is.

  Houllebecq zegt een aantal (voor ons) heel pijnlijke zaken. Je zou kunnen zeggen dat onze westerse beschaving zelfmoord aan het plegen is. Ik heb al een hele tijd het gevoel dat onze beschaving lijkt op een boom die al vele jaren geleden omgewaaid is. Er staan nog wat wortels in de grond dus die boom bloeit nog vele jaren elke lente. Maar er komen steeds meer mossen en paddestoelen op die boom en op een gegeven moment is hij echt morsdood.

  De boom is omgevallen door
  – Ons Hedonisme. Toen het hedonisme werd uitgevonden, bedoelde men dat je gerust af en toe mocht genieten van bijvoorbeeld vrouwen of drank. Nu hoeven we niet meer voor ons leven te vechten. We zijn nu rijk en kunnen er op los neuken. Maar we voelen er geen genot meer bij. Het is mechanisch geworden. We zoeken iets nieuws, iets spannends, anders werkt het niet meer. We kunnen ons elke dag lam zuipen maar zijn niet meer echt vrolijk dronken. Het hedonisme brengt op den duur geen genot maar verteert het.

  – We zijn allemaal individuen geworden, dus zijn we allemaal eenlingen geworden. Veel mensen leven eenzaam en gaan helemaal alleen dood.

  – Door het feminisme is ook de vrouw individu geworden. Langdurige relatie tussen man en vrouw worden steeds zeldzamer. Het gezin is uiteen gevallen.

  – We werken vrijwel anoniem in grote fabrieken of instituten waar we ons nauwelijks nog bij betrokken voelen.

  – Door het postmodernisme is alles relatief geworden: er is geen waarheid meer om voor te vechten. Alle volkeren zijn weliswaar anders maar toch gelijkwaardig. Dus is er ook geen land meer om voor te vechten.

  Onze beschaving is rijk geworden, we hoeven niet meer voor ons leven te vechten, we kunnen ons elk genot permitteren maar daardoor is het genieten afgestompt. En zo is die boom omgevallen. En nu zitten de parasieten er op. Dat is de keerzijde van de munt, er is niet veel weerstand meer.

  Like

 21. polderboy // december 30, 2016 om 23:30 //

  @Edjan 22:39
  Dank voor de beschrijving (samenvatting plus eigen interpretatie?) van Houllebecq.

  “Alle volkeren zijn weliswaar anders maar toch gelijkwaardig.”

  Levi Strauss schijnt als grondlegger van de antropologie beschouwd te worden. Een professor die in zijn vrije tijd in Brazilië tussen de inheemse indianen ging zitten, en erachter kwam dat hij en zij gemeenschappelijke culturele grondbeginselen bezaten, en daarbij en passant een methode scheen te hebben ontwikkeld waarbij men effectief antropologisch onderzoek kon verrichten.

  Het zal dus wel met die cultuurrelativisten zoiets zijn geweest als hoe sommigen de gedachten van Darwin wisten te verkreukelen, waarbij de leer van de survival of the fittest binnen de evolutie, waarbij Darwin doelde op de soort, werd opgevat als de surviving fittest individual.

  Vanuit de methode van Levi Strauss, bedoeld om culturen hun overeenkomsten en verschillen te kunnen analyseren, ontsproot bij cultuurrelativisten de foutieve gedachte dat culturen overeenkomsten hadden, dus gelijkwaardige waren.
  De methode werd een leer an sich, en het gedachten goed van Levi Strauss werd voorgoed verkreukeld.

  Daar staan ze dan op hun omgevallen boom, de fittest individuals in hun leggings met hun MP3 speler op, die menen met gelijkwaardige lui van doen te hebben, tegenover een groep dominante agressieve Mekkaanse vroeg historische klonen, die geloven in hun mohammedaanse groepssuperioriteit en ervoor tot de dood willen vechten.

  Tja, Darwin en Levi Strauss wisten wel wie ging winnen…

  Like

 22. Polderboy, ik denk dat we het wel eens zijn. Ik zit ook wel eens met open bek te kijken naar filmpjes over “primitieve” volkeren die dingen kunnen en durven waarbij het mij dun door de broek zou lopen. Laatst zag ik 4 dunne negers die achter elkaar lopend met speren een leeuw gingen aanvallen. Ze liepen niet weg, bleven hooguit even staan en gingen dan verder op de leeuw af. De leeuw werd gedood en opgegeten. Dus een beetje respect en bewondering voor andere culturen is meestal wel op zijn plaats.

  Waar het volgens mij misgaat, is dat we geen vijanden meer mogen benoemen. Want het is met de mohammedanen zoals je schrijft: dominant, agressief, en geen Verlichting doorgemaakt.

  Maar dat wij ze niet als vijanden (mogen) zien, komt volgens mij niet door terecht respect en bewondering voor andere culturen. Het is meer een soort grootheidswaanzin, geloof ik. “Wij” (de links-liberale elite) zijn zó hoog, dat wij onaantastbaar worden en het ons kunnen veroorloven de arme negertjes te knuffelen om ons moreel superieur te voelen. En als die “arme negertjes” vervolgens gaan schieten en verkrachten: foei toch, niet meer doen hoor, hier heb je nog wat geld.

  Het beeld van de legging-dragers met MP3 spelers op hun hoofd, bevalt me wel. In hun arrogantie en decadentie zijn het dé grote verliezers.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Claude_L%C3%A9vi-Strauss

  Like

 23. Vuurpijlen omwikkeld met varkensvlees kunnen ook per ongeluk wel eens boven een moskee ontploffen.
  Gaan onze ‘moslimvrienden’ zich vanavond misdragen, dan kunnen vele vuurpijlen per ongeluk de verkeerde kant uit vliegen en de moskees een mooie douche geven.

  Bewaar nog wat vuurpijlen vanavond voor als het later nodig mocht zijn per ongeluk wat varkensvleessnippertjes te laten vallen.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Britse politieagent ontslagen voor Facebook commentaar over inpakken van terroristen in bacon
 2. Britain First leider Paul Golding ‘heeft zijn neus gebroken bij een gevangenisaanval’, slechts enkele dagen nadat hij werd opgepakt voor ‘islamofobie’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s