Nieuw

Prettig Kerstfeest

De Kerstboom. Je weet wel die prehistorische kloteboom wat op de uiterste boomgrens van de Mount Everest groeit en altijd probeert met zijn naalden je dood te steken. Welke idioot heeft dat verzonnen om een boom in huis te halen om te gebruiken voor een cadeautje er onder te leggen? Wat is er mis met een sok of een schoen? Neem dan meteen een cactus in huis om jezelf te kwellen. Welke debiel haalt er überhaupt een boom in zijn huis? Bomen horen in een ver wild bos wat je soms op Nature Channel ziet. Verder wil ik ze niet zien, zijn alleen maar tot last. Als je het bos in gaat breek je je nek erover.

Eigenlijk bestaat de Kerstboom niet eens, normaal noemen ze dat een naaldboom. Maar dat klonk zo klantonvriendelijk dat ze het wegens commercieel belang, om je beurs vriendelijker lichter te maken, tot Kerstboom hebben omgedoopt. Elk jaar neem ik me voor om die graftak niet te kopen en telkens weer word ik tot op de laatste dag gechanteerd met geen seks van vrouwtje en zwijgstront van de rest van het gezin, om dan toch maar weer op de laatste dag voor Kerst mijn handen te prikken aan die naaldstruik. Wat dan overblijft bij de Kerstboomdealer is een boom die zo afzichtelijk is dat je schoonmoeder er mooi bij is, een Frankensteinboompje, wat niemand durft mee te nemen en het liefst de fik in zou steken, waar ik driedubbel de prijs voor moet betalen omdat die Kerstwoonwagenbewoner ziet dat ik in uiterste nood ben voor wat persoonlijk zalig Kerstgenot, de kerstboompooier ziet meteen zijn kans schoon me een poot uit te draaien.Heb een keer vanaf de Munt zo’n pleurisboom, met kluit en aarde aan de wortels in vuilniszak gewikkeld mee gesjouwd naar Oost. Geen taxi die je wil meenemen, de tram propvol met mensen die geen meter bewegen om je binnen te laten, om thuis erachter komen dat ik me een breuk heb gesjouwd aan een boom met een zak los zand. En dan moet je proberen dat kreng in een boomstandaard te brengen. Je komt handen te kort en die naaldjes onder aan de stam zijn altijd het gemeenst, weten feilloos het gevoelige vlees onder je nagels te vinden. Tweede kerstdag is dat teringding leeg gevallen en liggen alle naalden op de grond, die je in de zomer nog terug vindt in de spouwen van je Ikea nep parket. En dan moeten er cadeautjes onder. Waarom in godsnaam? Omdat kindeke Jezus ook wat kreeg op zijn geboortedag? Van die drie verdwaalde zwervers uit het Oosten die een sterretje hadden gezien? En wat kreeg Jezus junior uiteindelijk dan? Goud, wierook en mirre. Dat goud begrijp ik dan nog wel. Maar de rest hadden ze beter naar zijn begrafenis onder dat Kerstkruis kunnen brengen. Dat breng je toch niet naar een geboorte van een kind?

En dan die stomme presentjes die je krijgt. Elk jaar weer hetzelfde gezeur. Wat wil je hebben voor Kerst? Niets! Als ik wat wil hebben koop ik het zelf wel! Maar als je het niet kan laten het liefst een fles Bourbon, een stukkie hasjies, en een pakkie coke als je het kan scoren in dit kloteland.

Vrouwtje zelf hoeft ook niks dit jaar zegt ze dan. Nou dat moet ik proberen. Breekt de hel los. Loop ik toch weer als een zombie in paniek door het winkelcentrum om er weer een touw aan vast te knopen. Meestal eindig ik dan in de Hennes en Mauritz op de damesondergoed afdeling. Daar word ik dan weer even rustig van en kan tot mezelf komen. Pak een lekker klein geil slipje en vraag aan de dichtstbijzijnde verkoopster of ze het mooi vindt als vrouw zijnde. Is een kerst cadeautje voor mijn vrouw. En jij hebt zo’n beetje dezelfde maten. Misschien kan je het voor je kont houden?

Of op de parfumafdeling al die kutgeurtjes ruiken en flesjes in de lucht verstuiven in een poging een keus te maken totdat zo lekker jong ding naar je toe komt gehuppeld en vraagt of ze je kan helpen. Ja, je weet niet hoe. Natuurlijk kan je dat pretmutsje. Mag ik een geurtje in je hals sprayen en eraan ruiken om te testen? En dan hou ik me nog in. Zoek het liever wat lager en dieper.

En dan heb je ook nog dat Kerstvreten, zit je naast je schoonmoeder, die halflazerus van de zoete rode wijn een dood konijn met der kunstgebit op haar neus en rimpels op het bord naar binnen kwijlt, en je vraagt je af of jouw vrouw er ook zo uit ziet volgend Kerst. En dan gaan we cadeautjes uitpakken. Oh leuk! Weer een paar sokken. En voor oma deze keer een dildo. Is een keer wat anders voor dit jaar. Allemaal gemaakt gelukkig doen met de geldverspilling voor een zooitje prutswerk in papier en daarna halfdronken op de bank in slaap vallen bij de eeuwige zoveelste herhaling van In de ban van de Ring. En dan in coma wachten voor een Kerstrede van een of ander prehistorisch monster. Je witte herdershond zit ongegeneerd in het kruis van je schoonvader te ruiken die op het toilet met de benen naar buiten in coma is gevallen en je zwager experimenteert in de tuin met je homemade vuurwerk en blaast zijn hand eraf. Iedereen in paniek en rent naar buiten om een hand te zoeken. Het hele zootje struikelt over de benen van opa en eindigt bij de voordeur in een menselijke hoop van ellende. Je vrouw staat ernaast te krijsen en kijkt je boos aan alsof het allemaal jouw schuld is. De kerstboom bemoeit zich er ook mee en laat uit verontwaardiging zijn laatste boomnaald vallen op het kerstkaarslichtje op tafel, wat net genoeg is om een vonkje te geven aan het kerstpapier van de uitgepakte kerstkadootjes en zijn kans schoon ziet het kerstfeest wat extra te verlichten.

Zwager zonder hand ziet het leven niet meer zitten en stort zich in het vuur. Witte herder met een blaas van twee liter wil het feest redden en zeikt iedereen onder. Rommel sleept het meest dierbare naar buiten voordat alles afbrandt. Zijn postzegelalbums en zilveren muntencollecties. Eenmaal buiten komt het besef dat er ook mensenlevens te redden zijn. Stort zich zonder een moment van twijfel in het vuur om zijn kratje bier te redden.

Zoals gewoonlijk overdrijf ik weer een beetje, klein beetje, chargeren, dramatiseren, exalteren, en het er dik opleggen. Een beetje dollen.

Maar ik wens iedereen oprecht uit mijn hart een prettig kerstfeest.

Geniet het met je vrienden en familie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on Prettig Kerstfeest

 1. Esperanza // december 26, 2016 om 04:09 //

  Inderdaad de laatse voor George

  .https://youtu.be/E8gmARGvPlI

  Like

 2. Esperanza // december 26, 2016 om 04:12 //

  Nog ’n poging, hij verdient het:

  Like

 3. Esperanza // december 26, 2016 om 04:16 //

  De ‘laatste’ dus.

  Like

 4. Esperanza // december 26, 2016 om 04:21 //

  Af en toe ook eens een bruine pakken;

  Like

 5. Republikein // december 26, 2016 om 04:43 //

  Zugabe en de mazzel, vreemde dingen.

  Auf Amris Spur waren die Ermittler gekommen, als sie im Lastwagen seine Duldungspapiere fanden.
  Das geschah aber erst am Dienstag, weil die Fahrerkabine zunächst versiegelt worden war.

  Weitere ähnliche Fälle, wo Attentäter ihre Ausweis-Dokumente am Tatort zurücklassen, sind bekannt.
  „Experten“ zufolge passiert das möglicherweise, um eine Art Visitenkarte zu hinterlassen.

  Ich als Nicht-Expertin, bin der Meinung, dass hier keine Visitenkarten hinterlassen werden,
  sondern die Ausweis-Dokumente gezielt platziert werden.

  -Auch die Attentäter, die Anfang 2015 die Redaktion der Satirezeitschrift «Charlie Hebdo» in Paris gestürmt hatten, ließen einen Ausweis in ihrem Auto zurück.

  -Ebenso tat es einer der Angreifer der Terrornacht von Paris am 13. November 2015.

  -Auch der Ausweis des Tunesiers Mohamed Lahouaiej Bouhlel, der in Nizza ähnlich wie der Attentäter von Berlin in eine Menschenmenge gerast war, wurde in dem LKW gefunden.

  Alle Angreifer in diesen Fällen wurden getötet und konnten nicht mehr gefragt werden, warum sie Ausweise zurückliessen.

  Der wohl berühmteste Ausweis-Fund der Geschichte war aber in New York!
  Beim Anschlag auf das World Trade Center am 11. 9. 2001, fand man in den Straßen Manhattans den Ausweis des Attentäters Mohammed Atta!

  Das interessiert den „Dumm-Michel“ aber nicht sonderlich, weiter gehts…im selben Trott wie bisher… das sind ja alles Verschwörungstheorien…! Keiner will es wahrhaben – wer gibt schon gerne zu, dass er belogen wird – mehr im Video unten!

  Fakt ist: Das Attentat auf den Weihnachtsmarkt am Breitscheidplatz in Berlin hat eine so große Wirkung, dass wir sie wahrscheinlich bis jetzt nicht annähernd abschätzen können. Es gab zwar schon vorher islamistische Anschläge in Deutschland, aber es hat etwas verändert: uns selbst.

  Like

 6. Esperanza // december 26, 2016 om 04:49 //

  Eerst zien, dan geloven, Rep.

  Liked by 1 persoon

 7. Jihadi laat paspoort achter.

  Zien we vaker:

  -betekent heldenstatus als martyr in de ummah
  -diezelfde ummah weet dat ze voor de familie van de martelaar zorg moeten dragen.
  -net als die door hele ummah verborgen gehouden kan worden op zijn vlucht. abdeslam 3 maanden in molenbeek?
  -vergelijkbaar met dat ze een zelfmoordbomvideo opnemen; hee kijk, it was me !

  Like

 8. Republikein // december 26, 2016 om 04:56 //

  Yep, ook een verklaring, ben er mee eens.

  Like

 9. Esperanza // december 26, 2016 om 05:04 //

  Rep,
  Mijn reactie om 04:49 was op je post van 04:29

  Like

 10. Esperanza // december 26, 2016 om 05:07 //

  Rep, je filmpje om 04:43 beluisterd. Het oude liedje: De joden zitten er achter.
  * aluhoedje weer afzetten doet *

  Like

 11. Ik hoef echt geen false flags er bij te halen dat islam ons al 1400 jaar naar het leven staat.

  Geen illuminati, Bilderberg of NWO, geen Rothschilds of Joodse chemtrails of wat dan ook.

  Islam in itself is more than enough of a reason:

  Like

 12. Republikein // december 26, 2016 om 05:12 //

  Oh, wat maakt het uit, misschien zit er een verband in mijn 2 reacties, vandaar.
  Probeer de dingen van alle kanten te bekijken maar is moeilijk want waarheid ligt nooit in het midden.

  Like

 13. Voltaire,

  In een brief aan een van die Pruisische keizers:

  De koran onderwijst angst, haat, verachting voor anderen, moord als legitiem middel ter verbreiding en tot het behoud van deze satansleer, hij praat slecht over vrouwen, deelt mensen in klassen in, eist bloed en steeds opnieuw bloed. Maar dat een kamelenhandelaar in zijn nest opstand veroorzaakt, dat hij zijn medeburgers wil doen geloven dat hij gepraat zou hebben met de aartsengel Gabriel; dat hij zich erop voorstaat naar de hemel te zijn ontrukt en daar een deel van zijn onverteerbare boek ontvangen te hebben, dat op iedere bladzijde het gezonde mensenverstand doet beven, dat hij, om dit werk respect te verschaffen, zijn vaderland met vuur en zwaard bedekt, dat hij vaders wurgt, dochters wegsleept, dat hij de overwonnenen de vrije keuze laat tussen de dood en zijn geloof: Dat is zeer zeker iets, dat geen mens kan verontschuldigen, tenzij hij als Turk ter wereld is gekomen, tenzij het bijgeloof bij hem ieder natuurlijk licht van de rede heeft verstikt.

  Liked by 1 persoon

 14. Republikein // december 26, 2016 om 05:15 //

  Ja baas, k heb berouw, zal het niet meer doen, was ff BertG. vergeten.

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // december 26, 2016 om 05:18 //

  Nee man, aluhoedje niet nodig, blijf echt wel supporter.

  Like

 16. Nou oom, ik wist ook niet dat u zó boos zou worden:

  Naamloos.png

  De VVD over de Kerst met je boze oom en dat we allemaal in Niburu geloven
  https://vvd.nl/kerstmetjebozeoom/

  Like

 17. Republikein // december 26, 2016 om 05:45 //

  Kwee nie, van dat Niburu, raar verhaal.
  Net zo raar als Antoine Bodart bij Mens en NPO.

  Liked by 1 persoon

 18. Je kunt misschien nog wel een andere verklaring bedenken waarom er ID’s gevonden worden bij terroristen die zichzelf (en hun slachtoffers) tot barrels hebben geblazen. Dat ze die ID’s echt bij zich hadden, lijkt me onwaarschijnlijk omdat ze dan verbrand of aan stukken gereten zouden zijn.

  De overheidscontrole over de burgers is nog nooit zo groot geweest als nu. Volgens velen is de controle nu groter dan in het derde rijk. Ik denk dat de overheid al lang computers heeft waarin zaken als vingerafdrukken en DNA gelinkt worden aan persoonsgegevens. Hoe ze aan dat DNA komen? Van criminelen zit het legaal in het bestand, verder maak ik me weinig illusies over ziekenhuizen die bloed afnemen en dat theoretisch aan de staat zouden kunnen doorsturen.

  Maar die computers mogen er officieel nog niet zijn, vanwege de privacy of zo’n soort woord uit grootmoeders tijd. Dus wordt er omheen gezeikt. Direct na de aanslag wat bloed verzamelen, opsturen, daags erna de uitslag, dan weten ze wie het was, ID laten drukken en neerleggen.

  Vergelijk het maar met die criminelen in de 90er jaren die afgeluisterd werden omdat ze zogenaamd de hoorn slordig op hun telefoontoestel hadden gelegd. Later bleek dat de overheid vanuit de centrale van elk willekeurig telefoontoestel de microfoon kan aanzetten. Maar dat mocht toen nog niet (nu mag het wel) vandaar die smoes met die verkeerd opgelegde hoorn.

  Nu hebben we de smoes van het achtergelaten ID.
  Is dit een samenzweringstheorie? Of klinkt het heel misschien een beetje logisch?

  Like

 19. Republikein // december 26, 2016 om 13:24 //

  Ik heb een bijbelse opvoeding gehad, tot zover mijn kennis over de 12 stammen.
  Geen ene Jood heeft mij ooit wat aangedaan, waarom zouden ze?
  Ben dan ook zeker voor de Henken en Ingrids uit de straten van Tel Aviv, maar niet voor gespuis, zoals Soros&Co.
  Veel info haal ik uit een zeker archief en voor de rest, Gabriël etc, kan ik geen worst maken zonder de esotherische kant erbij tehalen.
  Dit was brandhout, goeie avond.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s